Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Mengamuk Marah Teman Lelaki Minta iPhone, Dapat Vivo

8-6-2021 10:36 AM Komen: 79
Seorang remaja berasa kecewa apabila teman lelakinya hanya membelikan telefon bimbit jenama Vivo, sedangkan dia menginginkan telefon bimbit iPhone.

Tribunnews melaporkan, akibat ketidakpuasan hati, remaja itu terus memarahi teman lelakinya sehingga berlaku pertengkaran antara mereka di kawasan orang ramai.


Kredit foto: Sabah Post

Kisah itu menjadi tular dalam media sosial serta dibanjiri komen oleh warga maya.

Menerusi video itu, perempuan bertudung coklat itu dilihat menolak kekasihnya sambil memarahinya di kedai telefon.

Rata-rata komen memberi peringatan kepada remaja itu supaya tidak bergaduh di tempat awam kerana hanya memalukan diri sendiri.

Komen lain pula mengingatkan perempuan itu supaya bersyukur kerana masih dibelikan telefon bimbit oleh kekasihnya.


Sumber: Utusan

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
4
Bosan
1
0
0
Komen: 79
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote kucing_gebu 10-6-2021 10:12 AM
Aku happy je laki aku hadiah VIVO besday aku minggu ni..yg penting free phone baru aku xyah keluar duit

Lain-lain Komen

Quote Vellfire 8-6-2021 10:39 AM
dah kira untunglah bf belanja hp
Quote insulin 8-6-2021 10:40 AM
Dekat Malaysia ke ni?
Quote cikmouse 8-6-2021 10:40 AM
Alamakkk..aku yg bekerjaya nieee pun rileks2 jerrr pakai vivo..apaa adaaa hal..janji adaaaa phone yg boleee akses sumaaa benda..
Quote kaoru44 8-6-2021 10:44 AM
insulin replied at 8-6-2021 10:40 AM
Dekat Malaysia ke ni?

Indonesia kn..
Quote matchstick 8-6-2021 10:46 AM
Tak guna ko pakai iPhone dek..gaya penampilan ko tetap pprt jua
Quote sukacactus 8-6-2021 10:47 AM
Kenapa nak harap org belikan, beli la sdr
Quote wirazam 8-6-2021 10:47 AM
kaoru44 replied at 8-6-2021 10:44 AM
Indonesia kn..


Dressing pompuan Tu mcm Malaysia  aka surihati Mr pilot sgt...dah hilang essence keindonesiaan...
Quote Decaffeinated 8-6-2021 10:48 AM
Masa kangkang janji lain kot. Sekian husnuzon aku.
Quote insulin 8-6-2021 10:48 AM

Ooo. Ye ke? Ingat dari Sabah sebab dekat gambar ada perkataan Sabah Post.
Quote allshares 8-6-2021 10:49 AM
Imagine kalau kt msia ni Harga iPhone da mcm 1bln or 2blb gaji, ni plak kt indon. Tah2 harga vivo tu da 1bln gaji bf. Tgk gaya pun x mcm org kaya raya pun both.
Quote kaedahnya 8-6-2021 10:51 AM
depa ni pun dah ikut china buat bebenda staged macam ni demi konten.
Quote ajinomotonosuga 8-6-2021 10:51 AM
Decaffeinated replied at 8-6-2021 10:48 AM
Masa kangkang janji lain kot. Sekian husnuzon aku.

Masyuk suku..vivo lah

Masyuk penuh iphone

Tak masyuk langsung..phone kedai tikam
Quote kaoru44 8-6-2021 10:52 AM
insulin replied at 8-6-2021 10:48 AM
Ooo. Ye ke? Ingat dari Sabah sebab dekat gambar ada perkataan Sabah Post.

Ntah la..sbb nmpk Tribunnews ingtkn indonesia..
Quote kaoru44 8-6-2021 10:53 AM
wirazam replied at 8-6-2021 10:47 AM
Dressing pompuan Tu mcm Malaysia  aka surihati Mr pilot sgt...dah hilang essence keindonesiaan.. ...

Haha..ntah la..apapun nmpk mcm bdk2 sgt bf pun..
Bsyukur la dpt vivo..nk lebih2 cari duit sndri..
Quote Kurex 8-6-2021 10:53 AM
Tudung cokelat, baju kuning kusam, skirt labuh cokelat...

Buruknya selera pesyen kau.............  
Quote aechae 8-6-2021 10:57 AM
Alahhh utk content kan? Pastu viral bleh kembang hidung acah2 glam
Quote tungkai 8-6-2021 11:01 AM
Ko tinggalkan aje la betina camni dik..Time bercinta dah mintak iPhone. Dah kawen nanti dia request helikopter. Mau terkangkang ko...
Quote Babai 8-6-2021 11:02 AM
Nak macam2 beli sendiri la samdol! Bodoh punya betina.
Quote mikasa 8-6-2021 11:05 AM
Sikap tiada rasa bersyukur tidak mengenal negara dan susur jalur kelahiran

Lihat semua komen(79)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top