Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Itu Realiti, Kenapa Nak Bising?" - Zara Zya Bengang Dihentam Kongsi Video Ranjang

7-6-2021 04:07 PM|Oleh: LilRose| Komen: 47

Zara Zya berang apabila dihentam netizen ekoran berkongsi video promosi sebuah produk intim untuk pasangan suami isteri.

Pelakon dengan nama sebenar Zainurul Razia Mohd. Zainuddin, 36, itu berkata, netizen seharusnya bersikap lebih terbuka.


Kredit foto: IG

"Apa salahnya video dan produk itu?

"Bagi saya benda tu tidak salah pun. Terpulanglah kepada netizen untuk cakap dan nilai bagaimana.

"Kenapa perlu bising dan gelabah sedangkan perkara tersebut memang berlaku dalam kehidupan seharian bagi pasangan suami isteri," katanya kepada Kosmo! Online.


Kredit foto: IG

Kata Zara, sikap skeptikal seperti inilah membuatkan masyarakat kita tidak pernah maju.

"Terang-terang dalam video tersebut saya hanya reviu mengenai produk, bukannya akhlak.

"Itu tak boleh ini tak boleh, sebab itu orang kita ramai yang ke belakang. Semua perkara diambil dan difikir dari sudut negatif," katanya lagi.



Kredit foto: IG

Zara sebelum ini dikecam tidak sensitif selepas berkongsi video lelaki dan wanita berpelukan di atas katil. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
0
0
Komen: 47
Komen

Previous : Abby Abadi Cantik Macam Erra Fazira, Sebab Mekap Ke Makin Kurus?

Next       : "Bukan Kaut Untung, Saya Cari Saham Akhirat" - Nora Ariffin

Komen Terbaru

Quote edayildiz 10-6-2021 11:31 AM
sbb dia ank dara kan so rasa mcm xelok kot
kalau bini org ..letak iklan gitu ok sikit la wpn sam jer

Lain-lain Komen

Quote Janjimanismu123 7-6-2021 04:13 PM
Ikut hang la nak buat apa
Quote RumiMenari 7-6-2021 04:22 PM
Edited by RumiMenari at 7-6-2021 05:07 PM

Iolss terbuka kalau yg post tu mmg ada pasangan.. tak kira la pasangan tu yg dah sah ke haram ke sejenis ke.. so zara kategori mana? Kalau nak inform chuols single mingle, iols lehenett kan sajork..
Quote imransulaiman 7-6-2021 04:42 PM
paid review kan...janji dapat duit. {:thief
Quote Skuau 7-6-2021 04:55 PM
susah nak 'berdebat' topik ni....sb ukuran 'pemikiran terbuka' tu berbeza drp seseorang kpd seseorang yang lain...yg dipergaruhi faktor adab dan budaya,fahaman,agama juga pendidikkan.
Quote helicornia 7-6-2021 05:03 PM
adoi..ko belum kawin klu nk review pun cukupla takat cakap bab jaga kebersihan cikpet, jauhi keputihan dll. ni siap letak vid bagai. klu nk gambarkan jimak so kena letak vid seks ke?
Quote Acikgomen 7-6-2021 05:09 PM
Acik takleh tgk la minah kayu balak nih
Heran aku kenapa manjang dok lead acting
Quote akuchenta 7-6-2021 05:11 PM
Umur dh 36
Dh putus tunang dulu belum ada bf baru ke

Produk sampah cmni mmg menjatuhkan maruah wanita. Asal laki x puas, bskandal makan luar terus salah bini tak perform kt bilik tidur. Dh memang laki tu jenis GATAL!
Quote Ferr_Remy 7-6-2021 05:13 PM
Yg kaki hentam tgk2 kaki layan porno belakang2 ape cerr... Sama je dgn ummah2 yg ngutuk retis Melayu tak bertudung padahal komen lucah kt page Lizzy
Quote Rhyno 7-6-2021 05:21 PM
persoalannya, dalam video berpelukan di ranjang tu Zara Zya ke?
Quote nolya 7-6-2021 05:36 PM
Sbg seorang wanita yg belum berumahtangga, tak malu segan ke mempromosikn produk suami-isteri begitu. Awak mcm tau2 je keberkesanannya  yg begitu ampuh, "Sapu2 dn tak perlu tunggu lama" katanya. Dah Cuba ke.
Bukan soal nak jadi bangsa yg terbelakang, tapi sbg wanita melayu jgn lupa kpd adat, bahasa dn akhlak. Melangkahlah dgn bijak dn tidak merentas ke daerah yg tak sesuai dgn status diri sendiri. Jgn kelabu  dgn upah  shnga  melakukan  perkara yg tak manis sbg wanita yg single.
Quote Thunderclouds 7-6-2021 05:38 PM
Rhyno replied at 7-6-2021 05:21 PM
persoalannya, dalam video berpelukan di ranjang tu Zara Zya ke?

Ot boleh? Cumilnyaaaa avatarrrrrrr
Quote dudaberhias 7-6-2021 05:42 PM
Janji duit, kalau suruh dia review urut bebird pun dia post je, asalkan masuk dik. Jadi tak payah penat2 buat video baling biskut, tabur biskut, kek terbubuh garam, buang dalam plastik sampah semua sebab dah terlampau sendu dan takde job.
Quote lavendernovella 7-6-2021 05:52 PM
Edited by lavendernovella at 7-6-2021 06:01 PM

Biasa jer vid cam ni. Ini iklan sensual , tapi orang banyak tafsir ini sebagai iklan sexual.

Kalau baca review2 komen2 dari produk2 dewasa lagi teruk giler dah bukan 18sx tapi 18sg, mentang2 takder id pic. Takder pulak orang tegur dengan lantang.
Quote abadi84 7-6-2021 06:04 PM
Dah downgrade same level dgn Sohaimi Saad
Quote slyfynx 7-6-2021 06:40 PM
So kalau jual alat untuk bantu perkumuhan, kene tunjuk pompuan cangkung kencing ke hape ni?
Tu pun perkara fitrah yang dilakukan oleh semua kan?
Quote fealefea 7-6-2021 07:47 PM
X seteruk cheta promot iklan intim kat page ecah. Kesian betol rembat asal ada duit masyukk.
Quote Aneem 7-6-2021 07:48 PM
Aku pun tak faham bila org yg belum berumahtangga cerita pasal hal kelamin.
Aku tak cukup urban atau pemikiran aku kg.com?
Sepupu aku yg bujang selamba je meniaga produk ketatkan faraj montokkan breast.
Kalau jual aku ok lagi tp bila live kau bercerita tentang hubungan suami, aku mcm pelik giler.
Terus unfollow.
Kalau unfriend kang nampak nau.
Quote bintangterang 7-6-2021 10:17 PM
heran anak dara review produk ni "dara lagi ke?".bukan ke org review atas experience guna product
Quote babycc 7-6-2021 11:24 PM
Org terkejut tgk video berpelukan tu kot..

Lihat semua komen(47)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top