Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Angkara Mabuk, Pengantin Silap Kalung Bunga Ke Leher Ibu Mentua

7-6-2021 02:52 PM Komen: 30
aMenggelikan hati apabila seorang pengantin lelaki di India dipercayai mabuk apabila tersilap ketika mahu mengalungkan bunga ke leher pasangannya.

Sebaliknya, apa yang terjadi lelaki terbabit cuba mengalungkan bunga itu kepada wanita dipercayai ibu mentuanya.

Portal India.com melaporkan video itu tular di media sosial dengan kapsyen Thodi jyada pili yaar (Minum sedikit teman).

Dalam video itu, kelihatan pengantin lelaki berdiri sambil memegang Varmala iaitu kalungan bunga yang digunakan dalam upacara perkahwinan masyarakat Hindu.


Kredit foto: The Hans India

Pengantin wanita berada di depan lelaki itu manakala ibu mentua pengantin lelaki berdiri di sebelah anaknya.

Dilaporkan, pengantin lelaki dipercayai mabuk sehingga salah mengalungkan bunga ke mentuanya.

Bagaimanapun, berdasarkan video berkenaan ibu mentua menolak kalungan itu.

Susulan itu, rakan kepada pengantin mengarahkan lelaki itu mengalungkan bunga berkenaan ke isterinya.

Bagaimanapun, ketika mahu melakukannya, pengantin lelaki kelihatan terhuyung-hayang dan rebah sebelum dilaporkan tertidur di kerusi.

Video kejadian yang dimuat naik menimbulkan pelbagai reaksi daripada netizen yang geli hati dengan insiden berkenaan.


Sumber: Harian Metro

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 30
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote isbritneybich 9-6-2021 08:56 AM
rupanya perangai nenek moyang lah yang dibawa ke negara orang lain. no wonder hiks

Lain-lain Komen

Quote otai_g 7-6-2021 03:07 PM
India lg. Next.
Quote Artemesiaa 7-6-2021 03:10 PM
Macam tak ada hari lain nak mabuk menyusahkan orang je
Quote matbad 7-6-2021 03:11 PM
tak mabuk bkn yindiaaaaa
Quote bintangct 7-6-2021 03:13 PM
jadi pengantin pun muka selebet.. apa la
kalo tgk movie pengantin smart & kemas je
Quote ketupatnasi 7-6-2021 03:18 PM

Mujur xdilempang apak mentua kau deeekkkk
Quote swimswim 7-6-2021 03:20 PM
Hari yg penting pun mabuk teruk. Mmg suffer la jwbnya hidup perempuan ni
Quote Tinot7 7-6-2021 03:23 PM
Nak ucap tahniah ka takziah nihh???
Quote kaogi 7-6-2021 03:49 PM
Haish. Mcm merana je nanti pengantin perempuan..
Quote Janjimanismu123 7-6-2021 03:51 PM
Mcm da tau je nasib pengantin perempuan{:yameteh
Quote akuchenta 7-6-2021 04:10 PM
Sah ke kawin mabuk2?

Nanti claim tak sedar diri dh kawin
Quote imransulaiman 7-6-2021 04:44 PM
Mabuk lah hari lain kalau ye pun.. Aduh!
Quote makadek 7-6-2021 04:48 PM
So malam purtama berlalu pergi ke krik2
Quote Decaffeinated 7-6-2021 04:51 PM
aku lebih risau apa telah jadi pada ummah tanah air bila cerita sampah gini pun diangkat jadi Isu Semasa oleh wartawan cari.

Quote Lengkong 7-6-2021 04:54 PM
Serabutnya dia

Quote mamahadi 7-6-2021 04:54 PM
Tak leh nak brain cite dr india..
Quote kaedahnya 7-6-2021 04:58 PM
scene drama bepanah pyaar tu pun pengantin laki mabuk serupa ni la jugak time kawin. realiti rupanya.
Quote helicornia 7-6-2021 05:05 PM
swimswim: Hari yg penting pun mabuk teruk. Mmg suffer la jwbnya hidup perempuan ni

win sgt komen ni
Quote Ferr_Remy 7-6-2021 05:16 PM
Jantan camni nak buat laki? Dgn bau tiak masyam cmpur beer, ewwwww.
Quote lavendernovella 7-6-2021 05:48 PM
Kawin paksa ke ?

Lihat semua komen(30)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top