Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Berseluar Dalam Ketika Mengurut, Pasangan Sejenis Ditahan

7-6-2021 12:13 PM Komen: 28
Pihak polis berjaya memberkas pasangan sesama jenis yang berdua-duan di dalam bilik yang terletak di tingkat dua sebuah salon di Jalan Teuku Umar.

Tribunnews melaporkan, ketika serbuan dilakukan, MH, 31 yang bekerja di salon itu sedang mengurut seorang lelaki dikenali sebagai AZ, 23, dan kedua-dua mereka hanya memakai seluar dalam.

Aktiviti itu terbongkar selepas pihak polis menerima aduan daripada penduduk setempat.



Salon itu pernah diberi amaran banyak kali sebelum ini, namun tetap beroperasi.

Premis itu beroperasi dengan mengaburi mata orang ramai menawarkan perkhidmatan mendandan rambut tetapi menjalankan aktiviti mengurut, kata polis.

Ketika disoal siasat, pasangan itu belum sempat melakukan seks kerana sudah diserbu oleh pihak berkuasa.

Bukti itu diperoleh hasil perbualan mereka dalam sebuah aplikasi yang diselidik oleh pihak berkuasa.

Kesalahan mereka itu jelas melanggar undang-undang Islam di bandar itu.


Sumber: Utusan

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 28
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote hungryhenry 7-6-2021 10:05 PM
Aku ingatkan si Sohai kena tangkap kat Bintang Inn

Lain-lain Komen

Quote kakikuDibibirmu 7-6-2021 12:29 PM
Body to body ke? Haziq Azmin Ali tersenyum sinis
Quote supernaturalee 7-6-2021 12:30 PM
Mugshot ke yg dikaburkan tu
Mcm tersenyum happy je

Nm MH
Staf mas ke



Quote manehnya 7-6-2021 12:45 PM
Euughhhhh.... Minta simpang!
Quote Orix 7-6-2021 12:46 PM
Lorrrrr laki ngan laki pun salah ke nk mengurut ? Panas lettew tu pasal pkai spenda jah Kihkihkihkihkihkih.

Just wonder kalau perempuan dgan perempuan sama menyeksi mesti takpa khuenst
Quote Skuau 7-6-2021 01:11 PM
Ai....laki urut laki pon 'salah' jugok
Quote 3chanceno 7-6-2021 01:11 PM
Nie berita dari seberang
Quote 3chanceno 7-6-2021 01:15 PM
Husnozon, uniform masih basah pasal hujan  belum sempat pakai uniform bersih, pelanggan dah datang hahaha..mcm2 crita dari indon
Quote djzara81 7-6-2021 01:32 PM
Sorang lagi tu mcm maknyah. So betullah tu tindakan pak polis serbu & tangkap. Buat ape nk sokong maksiat dek non?!
Quote Mina2215 7-6-2021 01:36 PM
Adakah kes ini akan didakwa sebab melanggar SOP?

Tiada penjarakan dan salon beroperasi dalam PKP
Quote ajinomotonosuga 7-6-2021 01:36 PM
Cek cek lam lemari..kut sohai ada.nyorok
Quote caprut 7-6-2021 01:37 PM
djzara81 replied at 7-6-2021 01:32 PM
Sorang lagi tu mcm maknyah. So betullah tu tindakan pak polis serbu & tangkap. Buat ape nk sokong ma ...

Tgok gaya mcm mak nyah
Quote slyfynx 7-6-2021 01:41 PM
SS lak xde tempat ttp.
Kne book hotel sendiri and book die melalui grindr
Quote doubleA 7-6-2021 02:59 PM
Pulis yg baca waksep mesej ke?
Quote Mary_jane 7-6-2021 03:11 PM
Lol berita dari seberang rupanya. Kalau skip urut mengurut mesti yang tak sempat jadi sempat. Macam2.
Quote Janjimanismu123 7-6-2021 03:49 PM
B2b katanya si ss{:teatime
Quote kaedahnya 7-6-2021 04:49 PM
tshirt salah sorang tu tulis seven angah apanya?
Quote shara154 7-6-2021 05:16 PM
Ingatkan ass ass tadi
Bagusnye kalau dia kena tangkap
Quote Ferr_Remy 7-6-2021 05:26 PM
Orix: Lorrrrr laki ngan laki pun salah ke nk mengurut ? Panas lettew tu pasal pkai spenda jah Kihkihkihkihkihkih. Just wonder kalau perempuan dgan perempuan ...


Ni iols stuju. Only in Malaysia byk yg bengap2. Klu pompuan pegang tgn pompuan kat luar its ok, padahal lesbo. Kalau laki, smua pandang smcam. Pastu kalau gay smua jakun ckp salah, tpi at the same time bodo2 laki str8 ni transang tgk porno lesbo. Vavi sgt.
Quote epal21 7-6-2021 07:56 PM
kaedahnya replied at 7-6-2021 08:49 AM
tshirt salah sorang tu tulis seven angah apanya?

Seven angels, uols. Dia lah salah sorangnya. Tambah lagi the fallen angels (setan).

Lihat semua komen(28)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top