Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Abby Abadi Cantik Macam Erra Fazira, Sebab Mekap Ke Makin Kurus?

7-6-2021 04:19 PM|Oleh: Cari-Azza| Komen: 119





Penampilan selebriti, Abby Abadi sejak akhir-akhir menjadi bualan. Manakan tidak, pelakon Gerak Khas ini kelihatan lebih langsing dengan solekan tebal mengimbas kembali zaman kegemilangannya bersama kumpulan Elite satu ketika dahulu.

Malahan, dalam beberapa sudut, netizen mengatakan yang wajah Abby saling tidak tumpah seperti aktres, Erra Fazira.


Foto :IG

Dalam beberapa video yang dipaparkan, kelihatan Abby menggunakan solekan yang sama ketika membuat ulasan poduk. Dan setiap kali itu lah, ada komen yang menyatakan Abby mirip Erra termasuklah daripada rakan artis sendiri.




Foto : IG

Menurut Abby, dia menyolek wajahnya sendiri dan gembira apabila ia mendapat perhatian.

"Untukmu Sahabatku @azzaelite. Awak tak sabar nak tengok kita makeup sendiri harini kan? Pommm pomm meletup tak?"



Foto : IG

Jadi, adakah ianya kerana Abby semakin kurus atau kerana solekannya yang membuatkan ibu kepada enam anak ini semakin cantik? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 119
Komen

Previous : "Jarum Lagi Takut Dari Bakar Dagu Mayat," - Aedy Ashraf Seram Suntikan Vaksin

Next       : “Nak tidur pun tak selesa sebab berpeluh dan menggigil” - Rody Kristal positif Covid-19

Komen Terbaru

Quote isteritertipu 16-6-2021 05:36 PM
djzara81 replied at 10-6-2021 12:38 PM
Sblm Jai tu dia kawen dgn laki muda, Farhan kot namanye. Time tu kan mcm kepam & ala setazah

Farhan tu kira suami ke 3 dh. Jai skrg ni suami ke 4..

Lain-lain Komen

Quote imransulaiman 7-6-2021 04:40 PM
FILTERRRRRRRRRRR....!


Sekian.
Quote Cece1234 7-6-2021 04:41 PM
Dia ni kalo kurus cm zaman muda2 mmg lawa le..
Quote kaedahnya 7-6-2021 04:43 PM
sebab mekap hahahha
Quote kaedahnya 7-6-2021 04:44 PM
punde juga komen "lagi cantik dari memey tu" cari pasal sungguhlaa
Quote lil_honey 7-6-2021 04:51 PM
sape yang mekapkan dia nih? nape hauk je aku tgk.
kening dia tak rilek betul. tinggi2 nak p mana?
Quote yetta2 7-6-2021 04:54 PM
X heran la. Dia memang cantik zaman muda dulu. Tgk komen dlm youtube lagu elite, nama abby paling ramai org puji cantik.
Quote RumiMenari 7-6-2021 04:54 PM
Acik bakyah bukan labuh gak ke tudungnya.. sekarang inner neck pun tayang..{:question
Quote miss_strangers 7-6-2021 04:54 PM
Dia NI waktu  muda mmg cantik
Quote Suchi 7-6-2021 04:55 PM
Dia penah jadi cover majalah ngn erra masa tu mmg wartawan kata muka depa lebih kurang sama.
Jenis mata bundar kesepetan.Tinggi pun lebih kurang.
Quote albedah 7-6-2021 04:55 PM
Filter...
Quote helicornia 7-6-2021 04:57 PM
amboi ustazah pas ni kemain lagi sekarang.tk haram ke tabarruj tu?
Quote akuchenta 7-6-2021 05:03 PM
Mekap  + filter
Quote irish_ieka 7-6-2021 05:08 PM
operate. filter. mekap. kalau tak. serupa makcik bawang shj
Quote sugarlovebutter 7-6-2021 05:11 PM
RumiMenari replied at 7-6-2021 04:54 PM
Acik bakyah bukan labuh gak ke tudungnya.. sekarang inner neck pun tayang..{:question

Labuh time bdn berisi je uols...
Quote Pak.dolla 7-6-2021 05:14 PM
Edited by Pak.dolla at 7-6-2021 09:28 AM

Dulu ramai ckp muka dia mcm penyanyi dari sarawak, kamalia ke apa tah nama dia..
Quote Purplehag 7-6-2021 05:22 PM
Lawo.. lawo.....i loike
Quote Janjimanismu123 7-6-2021 05:39 PM
Zmn elite dulu plg lawa. La ni filter jah
Quote rosmahisham 7-6-2021 06:00 PM
Edited by rosmahisham at 7-6-2021 06:51 PM

Hidung dia zmn elit dulu mcm kembang sikit masa muda dulu .sekarang kemain tinggi hidung sheols..lawa lah mcm rita rudaini pon ada.dln elite suara dia la yg paling sedap.
Quote djzara81 7-6-2021 06:02 PM
Suke penampilan yebbi skang. Tak nmpk busuk mcm mase kawen dgn 2nd husband

Lihat semua komen(119)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top