Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Fokus Lihat artikel

Ingatkan Sajat Tadi! Berlakon Jadi Sajat, Mustika Rindu Abang Ke Tu?

Oleh: LilRose|6-6-2021 05:38 PM Komen: 15
Di kala orang ramai masih tertunggu-tunggu bila Sajat akan menyerah diri, adiknya pula mencuri tumpuan.


Kredit foto: IG

Ramai terhibur dengan gelagat Mustika memuat naik video parodi melakonkan gelagat Sajat dengan menggunakan suara usahawan yang kini dalam buruan polis itu.

Selain melucukan, ada juga yang keliru kerana wajahnya memang persis wajah abangnya, Muhammad Sajjad Kamaruzzaman. 



Dalam video lain, Mustika turut melakonkan gelagat Sajat yang membebel mengenai penguasaan bahasa Inggerisnya yang pernah dikecam warga maya.



Dalam pada terhibur, warganet juga memuji kecantikan semula jadi Mustika yang paras rupanya kelihatan ayu dan lembut tidak seperti abangnya.



Ada juga yang berseloroh mengatakan mungkin Sajat menggunakan wajah adiknya sebagai panduan ketika mengubahsuai wajahnya.


Kredit foto: TikTok/RotiKaya

Rindu Sajat ke tu, Mustika? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 15
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote imanjannah 7-6-2021 12:35 PM
sajat terinspirasi ngan muka adik sendiri ke masa nk. operate tu {:hooray

Lain-lain Komen

Quote adm7 6-6-2021 06:00 PM
Artis?
Quote umbut 6-6-2021 06:30 PM
Aikkkkk... Knp baru skrg adik sajat nak munculkan diri lepas bertahun. Takut caras abg ke... Yg ada mokkay
Quote Zeatyisaac 6-6-2021 06:43 PM
Sajat pernah tunjuk adik dia sebelum ni. Memang rupa sebijik cuma adik dia rendah je.
Quote Ferr_Remy 6-6-2021 06:59 PM
Lawa oooooooo
Quote Belibis 6-6-2021 07:27 PM
Lawa la jugak selepas berkilo make up.tapi turn off bila teringat muka bang jat.
Quote sharlenetexas 6-6-2021 08:13 PM
Adiknya tulen ke?
Quote 3480 6-6-2021 08:19 PM
sharlenetexas replied at 6-6-2021 08:13 PM
Adiknya tulen ke?

Tulen bangggg.. hahaha
Tulen.. sbb dh berlaki n beranak dgn cara yg bethooolll
Quote awenda507 6-6-2021 08:22 PM
Belibis replied at 6-6-2021 07:27 PM
Lawa la jugak selepas berkilo make up.tapi turn off bila teringat muka bang jat.

Hhahaha apelah naseb mustika ade abg mcm sajat
Quote mamajawie 6-6-2021 09:30 PM
Lorhhh..open secret kot sajat buat muka based on adik dia si mustika ni..
Quote kivio 6-6-2021 10:25 PM
Kecik besar capub je
Quote ctcheery 6-6-2021 11:20 PM
Dia ni Ada belakon Kan dgn alif satar dlm cerita apa entah. Tapi watak sampingan gitu jer
Quote hasniey 7-6-2021 12:50 AM
Mmg la muka sama.dah sah2 adik beradik.beza sorg tulen sorg jadian
Quote Janjimanismu123 7-6-2021 06:54 AM
Lawa gak adik dia
Quote Tinot7 7-6-2021 12:00 PM
Awat iols rasa sajat lagi lawa?

Quote imanjannah 7-6-2021 12:35 PM
sajat terinspirasi ngan muka adik sendiri ke masa nk. operate tu {:hooray

Lihat semua komen(15)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top