Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Susah Nak Membuang- Izreen Azminda Alami Masalah Penghadaman

4-6-2021 04:32 PM|Oleh: Saiful| Komen: 82

Usia kandungan dah mencecah 4 bulan, Izreen Azminda sentiasa berkongsi tentang perkembangan kehamilannya.

Baru-baru ini, Izreen kata dia menghadapi masalah sistem penghadaman.

Foto: IG

Kata pelakon ini dia sudah mencuba pelbagai cara untuk mengatasi masalah tersebut.

???Tb masa 3 bulan.. masa ni kira badan okay2 lagi.. skarang dah kembang semangkuk.. risau kadang2 kaki bengkak surut bengkak surut.. jgn dok buat pasai .. sapa ada masalah sistem penghadaman habaq mai sat..

???sbb apa.. kami mmg cukup susah nk membuang.. minum vitagen tak jalan.. makan buah pun tak lut..

???kena minum nescafe baru okay.. haish tp risau la jugak sbb nescafe kan tak elok.. ada apa2 petua lagi ka ampa.. pening dah kami,??? tulisnya di Instagram.


Izreen berkahwin dengan pemuzik, Muhammad Radzi Abdul Wahid atau Ude pada 8 Ogos 2017 dan dikurniakan seorang anak, Aaron Ibrahim. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 82
Komen

Previous : Audience Lebih Luas Katanya- Bersara Jadi Penyanyi Nasyid, Suhaimi Saad Dah Rekod Lagu Rock Kapak

Next       : 'Gelaran ustaz ini tiada apa-apa kelebihan pun, hakikatnya semua manusia sama' - Suhaimi Saad

Komen Terbaru

Quote Janjimanismu123 7-6-2021 06:59 AM
Mm...apa2 jer la

Lain-lain Komen

Quote Cece1234 4-6-2021 04:35 PM
Sampahnya lah..itu pun nak cite kat org..
Quote Boomibulat 4-6-2021 04:37 PM
Dlm kata lain susah nak berak @ sembelit..
Quote midori_katana 4-6-2021 04:39 PM
Dah kenapa berita skrg ni? Takder value langsung
Quote Mina2215 4-6-2021 04:41 PM
Benda camni pun cerita kat orang. Mende la
Quote yaa1231 4-6-2021 04:42 PM
minum air putih bgi ckup dah lerr.. hari membuang.. kalau tak minum oren sunquit kosong bancuh dengan air sikit sja.. elokk lerr membuang tu..
Quote slyfynx 4-6-2021 04:43 PM
Sepul dengan thread sampah berpisah tiada.
Dah start balik dgn kisah kemut dan jering.
Pasni adik beradik kangkang bersawang pulak
Quote matchstick 4-6-2021 04:50 PM
Hina betul bod gosip skrg..kisah retis sendu sembelit pon jadi bahan utk bukak thread
Quote masnona 4-6-2021 04:53 PM
Dh xde berita sgt yizren ni. Psl sembelit die pun bole jgk topik. Haha...ko dh nk brank ank ke tiga pun xtau lg ke. Pg tnye doktor sana. Nnt die bg ubt sembelit kt kot
Quote buapakperut 4-6-2021 04:57 PM
hawaunya berita ini.
Quote SayaSayangMama 4-6-2021 05:04 PM
Euu baru 4 bulan dah sembelit. Ko tunggu 9 bulan nti apa citer dia
Quote jerukkedondong 4-6-2021 05:07 PM
Payah nak membuang hah balasan la tuuu...
Quote beni_nikaido 4-6-2021 05:10 PM
normal la sembelit time2 preggy ni sbb makan iron tablet la, iberet la
makan je buah2an dan minum air masak banyak
Quote Cik_jantung 4-6-2021 05:20 PM
Mana dik kurex.. mari masuk meludah sedikitt...
Quote ellejo 4-6-2021 05:22 PM
susah berak ni biasanya menunjukkan ada perkara yg ko tak dapat luahkan. terbuku dalam hati.

-falsafahnya iols-
Quote Pak.dolla 4-6-2021 05:29 PM
Makanlah pisang rastali
Quote JalaEmas 4-6-2021 05:36 PM
ellejo replied at 4-6-2021 05:22 PM
susah berak ni biasanya menunjukkan ada perkara yg ko tak dapat luahkan. terbuku dalam hati.

-fa ...

dari hati turun ke lubang bontot la kisahnye kan..
Quote kuzaime 4-6-2021 05:45 PM
Vavinya gosip, takat susah nak berak @ berak batu pun jadik thread acah2 semua x tau padahal ni bukan anak sulung pun. Pegilah aje klinik, ada jual ubat berak utk pregnant mum
Quote Belibis 4-6-2021 06:59 PM
Tak bole vera pun ada thread khusus?? Hebaq bak ang..
Quote laradelara 4-6-2021 07:02 PM
Tt mmg suka up topic retis sendu gini kann..
Nanti dia dah boleh membuang, bukak lagi 1 thread smpah

Lihat semua komen(82)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top