Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Audience Lebih Luas Katanya- Bersara Jadi Penyanyi Nasyid, Suhaimi Saad Dah Rekod Lagu Rock Kapak

4-6-2021 04:07 PM|Oleh: Saiful| Komen: 109

Suhaimi Saad kata ramai yang salah faham bila dia mengumumkan nak bersara sebagai penyanyi nasyid.

Susulan itu dia tampil menjelaskan dia tak mahu menjadi penyanyi nasyid sahaja tapi akan mengetengahkan genre lain.

Foto: IG

"Itu hanyalah salah faham. Saya hanya letak jawatan sebagai penyanyi nasyid sahaja. Saya akan terus menyanyi selagi ada suara, insyaAllah, tanpa title nasyid pun, kita masih boleh terus menyanyi.

"Malah sasaran dan audiencenya mungkin lebih luas (jika mencuba selain genre nasyid)," katanya kepada mStar.


Dalam masa yang sama Suhaimi akan terus berkarya dengan kumpulan Bismillah yang dianggotai oleh isteri dan anak-anaknya.

"InsyaAllah Bismillah akan release album dalam bulan ini. Kami akan terus bawa genre-genre lain selepas ini yang masih lagi berkonsepkan ketuhanan serta membawa maksud mesej positif.




"Dalam nasyid sendiri ada irama pop, balada, asli malah rock.

"Sekarang saya baharu sahaja siap rekod demo sebuah lagu rock kapak berjudul Kadang-Kadang Rindu, Kadang-Kadang Lupa." -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
0
0
0
Komen: 109
Komen

Previous : Nak Bedah Muka, DSV Tertunduk Ditarbiah Cik B

Next       : Susah Nak Membuang- Izreen Azminda Alami Masalah Penghadaman

Komen Terbaru

Quote jargon 8-6-2021 02:34 AM
mamastoney replied at 8-6-2021 02:03 AM
Laa dia pernah minta org upah dia buat review kaaa, iols ingatkan dia je yg malas nak buat paid re ...

Iyoooo..pernah…dia lg suka benda free ni lg2 mkanan…tanpa perlu kluar kje mcm laki org lain…dpt mkn free,dpt duit gila si sohai x mau…

Lain-lain Komen

Quote meisapoya 4-6-2021 04:20 PM
Huduhnya nak jadi retis pon. Tak jaga imej langsung.
Quote nanasno 4-6-2021 04:21 PM
astagfirullah gambar posing tu tekejut aku. geliiii.
Quote wanawina 4-6-2021 04:23 PM
sepul kome ni kalau idok si ruhainies mesti si sohai. hadoila nak bukak tered pon
Quote salmon-suki 4-6-2021 04:29 PM
""InsyaAllah Bismillah akan release album dalam bulan ini. Kami akan terus bawa genre-genre lain selepas ini yang masih lagi berkonsepkan ketuhanan serta membawa maksud mesej positif."""

Bukan bulan lepas ke?time ramadhan kata nk kuar album kan?kesian persatuan OKU y dah bayar mahal2 kt bewak nih..last2 xdpt apa2 n kalau betul dpt album tu,msti album cikai jah{:nose
Quote Firis 4-6-2021 04:49 PM
Asal die nie mngelikn ekk
Quote yaa1231 4-6-2021 04:50 PM
attention seeker
Quote Nadiabella 4-6-2021 05:22 PM
Dia ni cam dah tak betul
Quote ellejo 4-6-2021 05:23 PM


gambor2 tersebut berjaya buat aku geli
Quote dino 4-6-2021 05:33 PM
salmon-suki replied at 4-6-2021 04:29 PM
""InsyaAllah Bismillah akan release album dalam bulan ini. Kami akan terus bawa genre-genre lain sel ...

sendiri pun vibes negatif ade hati nak buat lagu konsep ketuhanan

wooi sohai dah la sibuk jd penyanyi angkut anak beranak yg takde bakat tu

dah la maghrib live tak solat lg nak sembang ptuiii
Quote JalaEmas 4-6-2021 05:35 PM
mual aih duk terjelir2 gutu.. ingt elok ke hanat.
Quote Coklatpanas 4-6-2021 05:35 PM
Geliiiiiiiiii
Quote Coklatpanas 4-6-2021 05:36 PM
Byk pulak benang dio ni loni
Quote zie_indah 4-6-2021 05:37 PM
Dia ni nak ketegori apa ye...MCM gila perhatian jerkkkk adoiiii
Quote Parit.Hilton 4-6-2021 05:40 PM
hang nyanyi la lagu apa pun sohai
tetap tak laku

aura negatif dan busuk hang kuat sangat
Quote slyfynx 4-6-2021 06:07 PM
Mempersembahkan, satu lg thread sampah dari Sepul
Quote haruslah 4-6-2021 06:08 PM
Search tgh xde vokalis tu
Amy awie hattan dah xleh cari makan la nyanyi lagu rock
Quote tikusmontok 4-6-2021 06:12 PM
Geli siot tgk dia ni kepam berkerak..muntah
Quote dino 4-6-2021 06:22 PM
F9BE0E99-45B9-49E6-8F04-313898171C20.png
org gile ni mmg suka menipu
Quote RumiMenari 4-6-2021 06:39 PM
Tak jadi bersara la ye lepas abegong donate 1 juta utk asnaf paROCK

Lihat semua komen(109)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top