Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Nak Bedah Muka, DSV Tertunduk Ditarbiah Cik B

4-6-2021 03:47 PM| Komen: 23

Jutawan kosmetik terkenal, Datuk Seri Dr Hasmiza Othman atau DSV mencuri tumpuan warga media sosial apabila mahu tampil seperti patung Barbie.

Luahan tersebut dibuat menerusi satu video yang dimuat naik di Instagram anaknya, Cik B.


Kredit foto: IG Cik B

Menurut DSV, dia teringin kelihatan cantik seperti 'barbie doll' dan disebabkan itu dia mahu membuat pembedahan plastik.

"Mama suka barbie doll, mama nak muka macam ni cantik.

"Mama nak buat plastic surgery," katanya berseloroh.



Tindakan DSV itu kemudian dibantah Cik B yang berpesan bahawa melakukan pembedahan plastik adalah berdosa.

"Tak boleh la tak cantik, Cik B dah la tak suka barbie doll. Lagipun, dosa kan," kata Cik B atau nama sebenarnya Nur Edlynn Zamilleen Muhamad Amin.



Menerusi ruangan komen, rata-rata memuji cara Cik B menegur ibunya dengan cara bersahaja.

Malah, mereka menyifatkan Cik B seorang anak yang matang dan pandai menjaga ibunya


Sumber: Gempak

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 23
Komen

Previous : Dari Pagi Sampai Maghrib Melukis, Hafreez Adam Buat Duit Jual Lukisan Kanvas

Next       : Audience Lebih Luas Katanya- Bersara Jadi Penyanyi Nasyid, Suhaimi Saad Dah Rekod Lagu Rock Kapak

Komen Terbaru

Quote wirazam 6-6-2021 07:30 PM
ReginaGeorge replied at 4-6-2021 07:36 PM
Tak payah kot. Dsv bukannya huduh pon. Infact dia ni lagi manis dan sedap dipandang berbanding dot d ...

Betul..dsv diet sikit or buat sedut lemak2 Tu Dan buat penampilan istimewa tahun depan...kalau menteri wanita tu boleh buat transformasi, dsv lagi seribu kali boleh buat...dsv bukan tak lawa..kulit lawa..cuma kurang kurangkan benda benda hiasan yg over tu...all the best...satu lagi buat transformasi dgn cik b ye...make sure you you use your money wisely  to proof that money can make people beautiful...

Lain-lain Komen

Quote Mulotkoyak 4-6-2021 03:58 PM
Ini pun jd gosip... Jadilah ye.. Utk misim pkp ni ceduk je kat memane buat hiburan membaca...
Quote slyfynx 4-6-2021 04:04 PM
Laaaa.. sumpah bodo nye la gosip.
Jadah mende ni pun kene bukak thread.
Gaji ko dibayar untuk stalk IGungka2 ni je ke
Quote edayildiz 4-6-2021 04:12 PM
gosip paling b
Quote Cece1234 4-6-2021 04:13 PM
Sampah betul la..
Quote kuzaime 4-6-2021 04:17 PM
Hmm eloklah tu, kang sekali dah start, xkan puas2 macam si pudin ponen
Quote SayaSayangMama 4-6-2021 05:06 PM
Sedut lemak je la kaya kan..
Quote swimswim 4-6-2021 07:12 PM
Pakai tudung cik b.. Dose..
Quote RumiMenari 4-6-2021 07:22 PM
Iolss ada nak komen tapi nak type rasa tak sanggup..... cukup la simpan dalam hati
Quote ReginaGeorge 4-6-2021 07:36 PM
Tak payah kot. Dsv bukannya huduh pon. Infact dia ni lagi manis dan sedap dipandang berbanding dot dot dot
Quote dudaberhias 4-6-2021 07:50 PM
tapi dia ni kalau bedah muka pun tetap buruk...
baik la dia berniqab macam neelofa ke...
kalau buat bariatric ke apa bagi kurus iols setuju...

love yourself gittew dsv... dah ada semua dah pun..
kalau bedah muka bagi herlok pun tak confirm dapat jejan yang baik2... last2 kena spedo jugak macam zaman muka lama yang hodoh tu yakni sekarang...
Quote Zeatyisaac 4-6-2021 07:53 PM
DSV dah kaya, touch up sikit2, pastu ambik vitamin C, ala.macam artis2 dok buat tu. Cantiklah nanti.
Quote Zeatyisaac 4-6-2021 07:54 PM
ReginaGeorge replied at 4-6-2021 07:36 PM
Tak payah kot. Dsv bukannya huduh pon. Infact dia ni lagi manis dan sedap dipandang berbanding dot d ...

Yer, setuju. Dia mungkin bukanlah lawa, tapi tidak jugak hodoh. Bersyukurlah.
Quote katakauu 4-6-2021 08:17 PM
dudaberhias replied at 4-6-2021 07:50 PM
tapi dia ni kalau bedah muka pun tetap buruk...
baik la dia berniqab macam neelofa ke...
kalau bua ...

kang die buat bariatric kena hentam lak..
Quote PEPPERMAN 4-6-2021 08:33 PM
Tak payah Barbie....dapat muka cam sajat pun kira dah ok
Quote Lengkong 4-6-2021 08:35 PM
Boleh lah baca isi masa pkp ni


Quote user.name 4-6-2021 08:39 PM
celah mana macam barbie doll nya? macam babi doll jah ada la?
Quote mongoose_kidz 5-6-2021 06:59 PM
lepas citer sembelit citer ni pulak...
low class sungguh gossip cari skrg
Quote miss_perfect 5-6-2021 07:13 PM
Duit banyak sangat ke tu sampai tak tau nak buat apa?
Quote kiah_mai_pulak 5-6-2021 07:18 PM
nk muka ala2 barbie konon, sekali dpt hasil muka macam sapi pudin tu

Lihat semua komen(23)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top