Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Video Parodi Sidang Media BEKAS Pengerusi Prasarana Oleh Douglas Lim Cecah Lebih 1 Juta Tontonan

Oleh: kp5x|4-6-2021 04:10 PM Komen: 101
 
Video parodi pelakon Douglas Lim yang mengambil idea daripada sidang media bekas Pengerusi Prasarana, Datuk Seri Tajuddin Abdul Rahman telah berjaya meraih lebih sejuta tontonan dalam masa satu hari.

Menerusi satu hantaran di laman instagramnya, Douglas mengucapkan terima kasih kepada semua yang berkongsi video tersebut.

Kredit foto : Instagram Douglas Lim, Bernama
Sidang media Datuk Seri Tajuddin berkaitan insiden kemalangan LRT yang menggemparkan negara dan melibatkan lebih 200 penumpang, ada di antaranya yang cedera parah itu menerima kecaman gara-gara sikap sambil lewanya menjawab soalan daripada wartawan dan dilihat seperti menjadikan insiden tersebut sebagai bahan jenaka.

Susulan kecaman berterusan dan desakan agar dia meletakkan jawatan, Kementerian Kewangan akhirnya mengeluarkan surat penamatan  khidmat Datuk Seri Tajuddin sebagai Pengerusi Prasarana berkuatkuasa serta merta pada 26 Mei 2021. 

Kredit foto : Instagram Douglas Lim


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
1
0
Komen: 101
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote dizekni 9-6-2021 10:26 AM
Decaffeinated replied at 5-6-2021 10:42 AM
Mungkin UMNO boleh start the talent search. Tak kan xde. Mesti ramai yang nak tengok kalau kelakar ...

Paling kelakar dalam DAP tu tonny pua

teresa kok dengan lim guan eng

derang kencing depan2 pun korang suka jilat tak terasa hancing

Lain-lain Komen

Quote fealefea 4-6-2021 04:14 PM
I suke lagi video cucukmyaz tu. Hahaha
Quote Ferr_Remy 4-6-2021 04:18 PM
Hahahah lawak giler. Sore siapa agaknye die pakai? Mati2 aku igt sore Tajudin betul hahahahaha.
Quote Manjahati 4-6-2021 04:25 PM
Mmg kelakar..harapnya tajudin boleh tgk sama
Quote anony-mous 4-6-2021 04:27 PM
Tlg tepek link asal. I xtgk version tajudin takut naik darah
Quote anony-mous 4-6-2021 04:29 PM
Ferr_Remy replied at 4-6-2021 04:18 PM
Hahahah lawak giler. Sore siapa agaknye die pakai? Mati2 aku igt sore Tajudin betul hahahahaha.

Suara dia sendiri. I dgr sama je mcm suara dia zaman2 spanar jaya
Quote Artemesiaa 4-6-2021 04:37 PM
Lawak dia kadang menjadi
Quote Minami2013 4-6-2021 04:43 PM


Mmg lawak.. post kat sosial media si tajudin ni bagi dia tgk.
Quote Cece1234 4-6-2021 04:45 PM
Haha lawakkk..
Quote Raline 4-6-2021 04:48 PM
ARTIS DAP BUAT XKNENA TUDUH AKTA HASUTAN BAGAI?
ARTIS UMNO BN BUAT 5 MINIT TERUS CEKUP?
Quote golden_rose 4-6-2021 04:51 PM
yg latest ni pasal parodi MITI kan
Quote dua_chzy 4-6-2021 04:55 PM
Artemesiaa: Lawak dia kadang menjadi


Lawak parodi dia kat Youtube setakat ni suma menjadi. Jangan suruh dia buat stand up comedy. Tak lawak lansung setakat beberapa video ai tengok.
Quote dua_chzy 4-6-2021 04:56 PM
Raline: ARTIS DAP BUAT XKNENA TUDUH AKTA HASUTAN BAGAI?ARTIS UMNO BN BUAT 5 MINIT TERUS CEKUP?


Sapa ghetis Umngok BoNgok yang malang tu sis?
Quote minahsenget 4-6-2021 04:57 PM
apa sofa perabut lps ni carpet?
Quote minahsenget 4-6-2021 04:58 PM
golden_rose replied at 4-6-2021 04:51 PM
yg latest ni pasal parodi MITI kan

dgr tadi, semua suruh kol MITI
Quote dua_chzy 4-6-2021 05:00 PM
Ketawa tu yang mahal.
Quote dua_chzy 4-6-2021 05:02 PM
Korang perasan tak mangkuk atas kapla dia tu symbolisam huntok hapa.
Quote nirman 4-6-2021 05:06 PM
Douglas Lim is damn funny la enjoy watching his videos  
Quote kalchi 4-6-2021 05:17 PM
Suka humor dia. Takyah lawak over pun tetap kelakar. Tgh stress2 bole tgk video Douglas hehe
Quote aderaderker 4-6-2021 05:30 PM
On point sangat lawak dia kali ni..

Gelak tu yg mahal

Lihat semua komen(101)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top