Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Cantik Ciptaan Tuhan" - Eyka Farhana Dipuji Cantik Macam Amyra Rosli

4-6-2021 01:21 PM|Oleh: LilRose| Komen: 53

Bukan gosip liar atau membabitkan foto panas, namun Eyka Farhana baru-baru ini menjadi perhatian ramai.


Kredit foto: IG

Pelakon yang sering dipuji cantik itu hampir seminggu lalu memuat naik sebuah gambar mempromosikan jam tangan.

Namun, wajahnya pula yang mencuri perhatian pengikut apabila dikatakan persis pelakon Amyra Rosli.


Kredit foto: IG

Dalam masa sama, ada juga yang mengatakan Amyra mempunyai ramai 'kembar', termasuk Puteri Sarah.

Lantaran dikatakan berwajah persis Amyra, ada juga meninggal komen berharap mereka digandingkan bersama di hadapan lensa kamera.


Kredit foto: IG

"Alang-alang tu, harap lepas ni Eyka sama-sama berlakon dengan Amyra Rosli. Setuju tak?" antara komen netizen. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 53
Komen

Previous : Nana Kena Kerja Keras Sebab 60 Peratus Pendapatan Susut

Next       : Dari Pagi Sampai Maghrib Melukis, Hafreez Adam Buat Duit Jual Lukisan Kanvas

Komen Terbaru

Quote kakakgarang 8-6-2021 08:48 AM

iolss kata mata amyra rosli.. eyka mata nya helok je

amyra matanya JAUH BEHTOL

Lain-lain Komen

Quote Orkidcina 4-6-2021 01:23 PM
{:hooray{:hooray{:hooray{:hooray{:hooray
Quote slyfynx 4-6-2021 01:54 PM
So pemende aku nk gosip ni?
Ce terangkan kat aku sat.
I is konpius
Quote kakakgarang 4-6-2021 01:58 PM
eyka lagi lawa dari si mata jauh ni... hahahaha
Quote zamzam 4-6-2021 02:02 PM
Aku suka eyka. Mmg cumil dan cantik. Berlakun pun tak gedik.
Quote whimsicalmusic 4-6-2021 02:11 PM
amyra lg cantik tp eyka lg comel..cuma eyka ni byk sikit la gossip xbrape sedap..
Quote nazzse 4-6-2021 02:22 PM
Amyra lagi lawa, cuma kurus sangat sekarang. Pipi cengkung tak cantik.

Eyka ni suara sedap dengar, mcm chipmunks, cute
Quote Firis 4-6-2021 02:23 PM
Entah,aku plak rasa eika ni ada iras2 kaka faz
Quote beatgirlX 4-6-2021 02:25 PM
Suka ni cantik tersendiri cuma kurus sgt..
Dulu suka confius dia dgn sweet qistina..
May be blh berlakon adik beradik la pas ni..
Amyra
Eyka
Sweet
Quote kakakpositifker 4-6-2021 02:35 PM
aah mmg cantik
Quote ira_sindarella 4-6-2021 02:37 PM
Dia cantik. Tp dia kurang aura.
Quote irsa 4-6-2021 02:40 PM
Betul2 ... Dlu selalu konpius eyka dgn sweet
Quote pearl.silver 4-6-2021 02:41 PM
Nk setuju gak
Eyka farhana ni muka lembut
Berlakon pun watak baik2 je

Sweet mcm muka naughty sket
Quote biozipstar 4-6-2021 02:43 PM
Firis replied at 4-6-2021 02:23 PM
Entah,aku plak rasa eika ni ada iras2 kaka faz

aku macam setujuyang ini huhu
Quote awexgaban7 4-6-2021 02:45 PM
Firis replied at 4-6-2021 02:23 PM
Entah,aku plak rasa eika ni ada iras2 kaka faz

Kan uolz… mcm kaka faz
Quote Firis 4-6-2021 02:53 PM
awexgaban7 replied at 4-6-2021 02:45 PM
Kan uolz… mcm kaka faz

Nk nmpak lg iras letak pic eika dgn kaka faz tgh senyum nmpk gg sbelah2 sama weii,depa dua ni klau senyum nmpk sweet n rase ikhlas diaorg punye smiling tu
Quote Firis 4-6-2021 02:57 PM
biozipstar replied at 4-6-2021 02:43 PM
aku macam setujuyang ini huhu

Tu la dr dulu aku rase yg eika ni iras kaka faz,senyum depa sama.eika nie berlakon pun ok tk rengsa tgk
Quote TerataiMelur02 4-6-2021 02:59 PM
kakakgarang replied at 4-6-2021 01:58 PM
eyka lagi lawa dari si mata jauh ni... hahahaha

Kenapa uols kata mata jauh?
Quote dudaberhias 4-6-2021 02:59 PM
dia cantik je... kesian tak jadi dengan lelaki yang minat apam tua tu...
ikutkan herlok sangat dua2... bagaikan pinang di belah dua...
Quote TerataiMelur02 4-6-2021 03:01 PM
beatgirlX replied at 4-6-2021 02:25 PM
Suka ni cantik tersendiri cuma kurus sgt..
Dulu suka confius dia dgn sweet qistina..
May be blh be ...

Ikan bertiang lawa tinggalkan sweet.. Kadang nampak macam faz pun ye jugak tapi takde la try hard  nak jadi macam faz.
Tak macam kemut ruhaines try hard nak jadi nora danish

Lihat semua komen(53)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top