Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Yang Kena Covid Itu Hang! Yang Bodoh Tiba-Tiba Artis. My Foot!"-Faezah Elai Bengang

25-5-2021 10:10 AM|Oleh: Saiful| Komen: 149

Faezah Elai bengang bila netizen tak habis-habis menyalahkan artis bila ada kes pelanggan prosedur operasi standard (SOP).

Faezah juga mempersoalkan tindakan netizen yang sentiasa meyalahkan selebriti yang didakwa sebagai unca kenaikan kes Covid-19 sedangkan sebenarnya ia berpunca daripada rakyat itu sendiri.

Foto: IG

"Sakit pula hati bila tak ikut SOP, artis yang kena maki... kerana seorang dua artis habis semua kata 'ikut SOP! Jangan jadi macam selebriti!'. Sekarang ini yang jalan jem hari itu balik kampung, artis ke?

"Yang terlepas balik berduyun-duyun sampai kes Covid naik kat pantai timur, artis salah juga ke? Minta surat kebenaran polis dengan alasan menipu, salah artis juga ke?



"Rasa-rasanya yang kena Covid ada sampai meninggal sebab manusia bangang yang balik kampung habis jangkit kat satu kampung, artis juga yang kena bodoh," luahnya melalui Facebook.


Pelakon ini juga menganggap rakyat Malaysia lebih gemar mencari kesalahan orang lain demi menutup kesilapan sendiri.



"Memang orang Malaysia ini jenis manusia yang suka cari salah orang lain untuk tutup salah sendiri ke macam mana? Yang terlepas balik kampung itu hang!

"Yang kena Covid itu hang! Yang bodoh tiba-tiba artis... my foot!" -CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 149
Komen

Previous : Penyanyi Yang Jadi Pelakon Suka 'Demand' Harga

Next       : Stacy Dan Akim Tubuhkan Nona, Nak Bersaing Dengan Dolla Ke?

Komen Terbaru

Quote Nenasketum 27-5-2021 08:42 PM
Buat pe la enkorang pi layan retis suma yang bongak nih. Pi bagi makan anjing stray pun ada lagi dapat pahala. Depa tu suma rasa depa tu God sent to hoomans!!

Lain-lain Komen

Quote isbritneybich 25-5-2021 10:38 AM
cara2 nak kekal relevan, tapi tetap sendu. boleh usaha lagi lah
Quote sakitperut 25-5-2021 10:41 AM
Tebal mekap
Quote epal_putih 25-5-2021 10:44 AM
maaf tak kenal sape ni
Quote Lailerthee 25-5-2021 10:44 AM
Ok next      
Quote Bumbu 25-5-2021 10:46 AM
Asal artis je mesti bowdowh
Quote 3chanceno 25-5-2021 10:56 AM
Nak jual baju raya ke??? Semua 3 tu anak dia ke??
Quote nesloice 25-5-2021 10:57 AM
kaki kau bau busuk
Quote Plain-tif 25-5-2021 11:00 AM
Awat tiba-tiba nak hinggaq
Quote AshkieLa 25-5-2021 11:06 AM
pakai mask nya penangan, jahanam shading hidung kat gambar 1st tu...
bukti tebal sungguh mekap...
Quote slyfynx 25-5-2021 11:10 AM
Bodoh.
Sila usaha lebih sikit untuk relevan ye.
X cukup lg ni

BTW, retis ni fikir artis tu bukan rakyat eh.
Byk dah kepala xde brain ckp mcm die ni
Quote mrsbale 25-5-2021 11:13 AM
Lah. Dia pun nak jugek..
Kalau artis xmacamtu awat hg nk terasa sgt plak.
Ngoksnya lahai.
Dah la kuat filter smp dah supa barbie reject.
Quote ALDRIN 25-5-2021 11:14 AM
Retis2 bengap or retis2 tibaiunta tolong laa shut the f*ck up. Apa keluar dr molot korang tu tahik jer..
Dengan netizens junior setahun jagong pon koyak...
Quote sonatalady 25-5-2021 11:15 AM
artis sedang membalas serangan net..
sorang2 muncul.
kita tgk ajelah.
Quote missHaidiD 25-5-2021 11:18 AM
Nk mencapub jgk. Da sendu tu sendu la jgk. Dok umah sudah la
Quote liton 25-5-2021 11:18 AM
Bingai lah kau.

Yg berduyun balik pantai timur tu entahnya ikut contoh retis sembahan dia org sukahati langgar sop & rentas negeri.

mmg patut pun retis kalau langgar sop kena maki sbb tunjuk contoh tak elok pada tololwers yg benak & bendul.

Lagi bagus kalau ada undang-undang hukum retis degil & bingai ikut jumlah followers.

Quote chanthik 25-5-2021 11:19 AM
Diamlah bodoh
Kau tu selebriti ke? Sendu sesendu sendunya
NEXT
Quote fofuler 25-5-2021 11:21 AM
AshkieLa: pakai mask nya penangan, jahanam shading hidung kat gambar 1st tu... bukti tebal sungguh mekap...
Hahahaha patutlah aku telek gambar first tu macam something wrong. Rupanya angkara mask
Quote msel 25-5-2021 11:28 AM
Retis memang bod*h ke? Tak kira Kelas A ke kelas B ke kelas C. Kebanyakannya kalau bercakap nampak tak cerdik.
Quote Normabaru 25-5-2021 11:30 AM
Ko artis lg ke.. Bekas artis je kan.. Ko tu title vavi sondol je lekat sampai skrg.. Xpyhla nk propa naw.. Cabai mulut kang br tau

Lihat semua komen(149)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top