CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Takut Kantoi, Penyanyi Maut Jatuh Balkoni Hotel Ketika Larikan Diri Dari Isteri

19-5-2021 12:19 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6089| Komen: 41

Description: Seorang penyanyi Brazil maut selepas terjatuh dari tingkat lima balkoni sebuah hotel dekat sini dipercayai ketika cuba melarikan diri daripada isterinya.
Seorang penyanyi Brazil maut selepas terjatuh dari tingkat lima balkoni sebuah hotel dekat sini dipercayai ketika cuba melarikan diri daripada isterinya.

Kevin Nascimento Bueno atau lebih dikenali MC Kevin, 23, dikatakan ingin melompat ke balkoni lain namun terjatuh, lapor Daily Mail.




Mc Kevin baru berkahwin dengan isterinya yang juga seorang peguam, Deolane Bezerra, 33, pada 28 April lalu di sebuah pantai di Tulum, Mexico.

Menurut Extra Globo, ketika kejadian mangsa bersama seorang model Bianca Domingues, 26 dan rakan penyanyi itu, Victor Fontenelle.

Menurut polis, kejadian berlaku pada Ahad dan mangsa dikatakan panik selepas mendapat tahu isterinya berada di depan pintu bilik hotel lalu cuba melarikan diri sebelum terjatuh.



"Mangsa ditemui tiga lelaki di tepi kolam dalam keadaan terbaring dan masih bernafas sebelum dikejarkan ke Hospital Miguel Couto, namun dalam perjalanan ke hospital, dia mengalami dua serangan jantung sebelum disahkan meninggal dunia," kata polis.

MC Kevin dikebumikan pada Selasa pagi di Parque dos Pinheiros Cemetery di São Paulo.

Dia terkenal menerusi lagu 'Cavalo de Troia' dan mencapai ratusan juta tontonan di YouTube.


Sumber: Sinar Harian
1

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (6 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sharlenetexas 19-5-2021 12:24 PM
Muka pun pecah rumah.
Quote ReginaGeorge 19-5-2021 12:25 PM
Instant karma. {:laugh
Quote prettyuglybabe 19-5-2021 12:27 PM
tattoo sampai ke muka tapi takut bini
Quote mamajawie 19-5-2021 12:40 PM
tatu penuh 1 badan pun takut bini ea..ke bini darah pahlawan ni?
Quote exclusive_vvip 19-5-2021 12:44 PM
muda lagi,duit n fame ada, masih nak berhibur & berpoya.. yg ko gi kawen awal tu sapa soh?? kat Brazil bukannya ada si Ipan ponnn...
Quote kikuri 19-5-2021 12:45 PM
tatu penuh badan macam gangster tapi takot bini...
Quote Belibis 19-5-2021 12:47 PM
sharlenetexas: Muka pun pecah rumah.

Berakhir dengan pecah kepala.
Quote Artemesiaa 19-5-2021 12:51 PM
Bininya lawyer mana tak takut dia
Quote ctkusiam 19-5-2021 01:02 PM
Kesian takut ler tu dh mencurang..kiki
Quote chandrahusin 19-5-2021 01:10 PM
Edited by chandrahusin at 19-5-2021 01:12 PM

dia ni ptt bljr dgn Shuk, dgn Alif Aziz
oo dgn PU2 naii
curang mcm mana pun wife tetap menanti di hari raya
tak payah nak lari2

Quote edayildiz 19-5-2021 01:15 PM
nmpk muka ganas tp tacod bini
Quote dudaberhias 19-5-2021 01:18 PM
cash dalam keadaan yang mengaibkan.. heols ni ramai juga followers kat ig...
so ramai2 la bersorak seko jantan curang telah pergi... jangan lupa wife tuntut habis habisan harta heolss tu buat cari jejan lain yang lagi herlokkk
Quote dudaberhias 19-5-2021 01:21 PM
Bianca Domingues told Brazilian police that she had sex with late singer MC Kevin and fellow artist Victor Fontenelle after meeting them Sunday

Domingues said she was invited to a suite at a hotel in Rio de Janeiro and that MC Kevin took her to the balcony after a person tried to enter the room

The singer is said to have feared that his wife was about to catch him after someone tried to open his room door

That person who tried to get in was later revealed to be a co-worker

MC Kevin tried to lower himself from the fifth-floor balcony to the floor below and slipped and fell, landing next to a pool

The 23-year-old was reportedly breathing and was rushed to a hospital, but had two heart attacks and died, Metropolos reported

MC Kevin was buried Tuesday morning in São Paulo

Newlywed Brazilian singer MC Kevin fell to his death from a hotel balcony after panicking that his wife was about to catch him having a threesome with a model and pal, it is claimed.
Quote Orix 19-5-2021 01:54 PM
takut bini
Quote sukacactus 19-5-2021 02:00 PM
Ternyata bini lawyer amat menggerunkan sebab bertekak cemana pun dia akn menang
Quote ellejo 19-5-2021 02:21 PM
kawen pempuan tua sis what du u expek
Quote Campanula 19-5-2021 02:26 PM
comotnye muka awak..automotik pegang tisu basah rasa nak lapkan
Quote tikusmontok 19-5-2021 02:42 PM
Terkantoi tgh ber3some
Quote ImpianSeroja 19-5-2021 02:43 PM
Wife lawyer tu

Lihat semua komen(41)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 08:47 PM GMT+8 , Processed in 0.076751 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top