CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Saya Tak Salah, Berhenti Atau Tunggu Surat Saman Malu" - Wafariena

19-5-2021 09:12 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 9988| Komen: 54|Original author: Oleh: LilRose

Description: Wafariena bengang apabila namanya dipetik menjadi punca pelakon Syazuwan Hassan dan bekas teman wanita berpisah. Bukan saja dituduh sebagai perampas, malah dia digelar perempuan sundal.
Wafariena bengang apabila namanya dipetik menjadi punca pelakon Syazuwan Hassan dan bekas teman wanita berpisah. Bukan saja dituduh sebagai perampas, malah dia digelar perempuan sundal.


Kredit foto: IG

Wafariena Roslan, 26, memberi amaran kepada individu terbabit bahawa dia tidak teragak-agak mengambil tindakan undang-undang jika namanya masih diburuk-burukkan.

Dipercayai, bekas teman wanita Syazuwan itulah yang melempar tuduhan serta memaki hamun pelakon dan juga bekas peserta program Vokal Mania berkenaan.


Kredit foto: IG

"Sebenarnya saya sudah tahu perkara ini beberapa hari lalu, cuma baru viral hari ini tetapi dibiarkan sahaja sebab saya tidak bersalah.


"Namun, sangat terkilan apabila dia mula menggelar saya sundal sedangkan kami tidak mengenali antara satu sama lain pun.

"Saya tidak marah dia nak tuduh saya perampas sebab saya tidak buat pun perkara itu tetapi saya sedih apabila digelar sebegitu rupa," katanya kepada Kosmo! Online, semalam.


Kredit foto: IG

Lantaran itu, dia meminta individu terbabit berhenti menuduhnya jika tidak mahu surat saman malu tiba di tangan.

Menjelaskan hubungannya dengan aktor terbabit, Wafariena menegaskan mereka hanya sahabat di set pengambaran.

"Tiada istilah bercinta pun. Berkasih sayang pun hanya dalam drama.

"Jadi, kepada yang melemparkan kata-kata yang teruk kepada saya, berhentilah tabur fitnah. Saya tidak terlibat langsung dalam masalah hubungan mereka," ujarnya.

Mungkinkah akan ada kejadian saman menyaman antara Wafariena dan individu terbabit? Apapun, diharapkan semuanya dapat diselesaikan dengan cara baik. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Normabaru 19-5-2021 09:22 AM
Kaka bc ig profile minah ni terus cringe..

"gadis berdagu lekuk"???

its like gadis bertahik lalat or berhidung mancung caption
Quote Asdira 19-5-2021 09:24 AM
Siapa ex shazuwan ni?
lawa ke?
11 thn kapel kenapa tak kawen je? Silap2 anak dah darjah 3..
Quote aemon 19-5-2021 09:26 AM
patut la nmpk rempit.setelah ditilik2 mukanya ade iras mata si syatilla melvin.sejenis air muka kerempitan.
Quote laksmanabentan 19-5-2021 09:29 AM
dah couple 11 tahun tu...
masih tak sedar2 ker..
maksudnya laki tu tak serius nak beristerikan pun...

move on aja laa.....
Quote Belibis 19-5-2021 09:32 AM
laksmanabentan: dah couple 11 tahun tu...masih tak sedar2 ker..maksudnya laki tu tak serius nak beristerikan pun...move on aja laa.....

Itu yang lebih tepat,tapi jenis tak faham2..nak tunggu jantan cakap memang tak laaa.
Quote lanse 19-5-2021 09:36 AM
11 tahun. Sanggup tunggu ye. Kalau kahwin, anak pon dah sepasang. Move on je lah.
Quote otai_g 19-5-2021 09:41 AM
Sampah bodoh apa berita ni? Penting ke utk masyarakat tau?
Quote tuntasha 19-5-2021 09:42 AM
Macam biasaaaa wanita vs wanita saling bercakaran.

Mamat tu rilek jer.

Come on girls. Ikot resam Cik Rohani. Kena jaga martabat kaum wanita. Kami semua tak salah, Shazwan yang salah. Mariiiiii....
Quote bemyself 19-5-2021 10:03 AM
Edited by bemyself at 19-5-2021 10:05 AM

Ko pun kawan dgn retis ape yg ko expect..setia? Lambertttt lagik..
Org kawin 11 tahun pun leh cerai...apa lgi ko yg cuma berkawan je kot..
ko redho je laaa...move onnn..
Quote bulalof 19-5-2021 10:07 AM
masih lagi berebut jantan camni?
Quote pxlbb 19-5-2021 10:39 AM
Normabaru: Kaka bc ig profile minah ni terus cringe.. "gadis berdagu lekuk"???its like gadis bertahik lalat or berhidung mancung caption


ok aku nak update ig aku #perempuanhidungkembang
Quote missHaidiD 19-5-2021 11:45 AM
Pada mata iols wafariena ni tak cntik utk jadi seorang retis. Aura pun takde.
Pasal eks rampas merampas kalau betul elok la ko digelar sedemikian. Pada ex gf tu move on cari je lain. Jntan tu pun bkn kerlas dan ensem cm bamtah pun
Quote umbut 19-5-2021 11:59 AM
Semua rempittttttt... Eewwww
Quote mamajawie 19-5-2021 12:45 PM
wafariena ni muka bisher2 je cm akak2 kerani kilang..maaf cakap..

tapi muka ex gf syazuwan pun sama hauk gak..si syazuwan je iollss taste..hahahhaa
Quote ReginaGeorge 19-5-2021 12:56 PM
Laki ni lari maybe sebab tak tahan mulut ex gf dia. Sejenis yang suka menyumpah {:spec
Quote ImpianSeroja 19-5-2021 12:57 PM
Macam macam
Quote violetungu 19-5-2021 01:29 PM
Terganggu dgn hidung dia..
Quote zeed 19-5-2021 01:43 PM
Rempitnya retis ni
Quote maxim 19-5-2021 01:56 PM
Normabaru replied at 19-5-2021 09:22 AM
Kaka bc ig profile minah ni terus cringe..

"gadis berdagu lekuk"???

Geli noks..perlu ke diri sendiri yg gelarkan..dct yg mmg femes ngn dagu lekuk pn xde nk claim diri snirik as berdagu lekuk

Lihat semua komen(54)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 01:49 AM GMT+8 , Processed in 0.073053 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top