Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Mak Jangan Nangis Lagi Tau - Que Haidar

17-5-2021 04:49 PM| Komen: 5

Que Haidar berkongsi kesedihan apabila tidak dapat beraya bersama ibunya.


Kredit foto: IG Que

Tambah memilukan, pelakon itu turut memuat naik gambar ibunya yang tidak dapat menahan sebak menerusi perkongsian di laman sosialnya.

"Mak jangan nangis lagi tau, Insya-Allah ada rezeki, umur panjang nanti kita jumpa.

"Moga mak terus sihat, amin," katanya.

Posting itu sekali gus mengundang sebak dalam kalangan netizen.



Selain ucapan Que yang menyentuh hati, reaksi ibunya yang sedih juga meruntun jiwa. Rata-rata tampil memberikan kata semangat buat pelakon berbakat itu.


Sumber: Gempak

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 5
Komen

Previous : Cik B Langgar Wanita Hamil, Terduduk Datuk Seri Vida Dibuatnya!

Next       : "My Ex Dan His Rempit S*ndal"-Bekas Kekasih Bengang, Syazuwan Hassan Curang Dengan Wafariena?

Komen Terbaru

Quote bedahmenjuyah 18-5-2021 07:50 PM
Yg penting dia jaga sop raya.. Ramai je artis yg langgar sop n yet tak rasa bersalah pun

Lain-lain Komen

Quote helicornia 17-5-2021 06:55 PM
alaaa...aku plak sedih
Quote ImpianSeroja 17-5-2021 08:16 PM
Iolls yang baru xde mak n Ayah tahun lepas nie lagi la terasa..
Perkara yg melibatkn mak ayah nie mmg akan buat daku terasa sgt.
Bertabah lah yg mak ayah masih ader tp x dpt jumpa di zaman covid nie..
Quote haruslah 17-5-2021 08:53 PM
Masa raya je sedih
Masa raya je nak salam2 maaf2
Kata acik urban
Quote eely_shana 17-5-2021 09:05 PM
Sedih juga...
Quote bedahmenjuyah 18-5-2021 07:50 PM
Yg penting dia jaga sop raya.. Ramai je artis yg langgar sop n yet tak rasa bersalah pun

Lihat semua komen(5)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top