Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Aneh-Aneh Seleranya- Ahli Bina Badan Cinta, Nikah Dengan Patung Ayam

17-5-2021 08:33 AM Komen: 23
Lain manusia, lain ragamnya.

Begitulah kisah mengenai seorang ahli bina badan dari Kazakhstan, Yuri Tolochko yang mempunyai 'selera' aneh.

Kisahnya sebelum ini yang berkahwin dengan patung seks perempuan ternyata mencuri tumpuan ramai.

Kredit foto: Daily Star

Selepas 'bercerai' dengan patung itu, dia kini menjalin hubungan dengan patung berbentuk ayam.

Ujar atlet itu, dia berhadapan dengan diskriminasi dalam kerjaya akibat kisah peribadinya.

Dia pada 11 Mac lalu berkongsi foto patung permainan separa ayam separa manusia dikenali sebagai Lola yang juga cinta hatinya.

"Biar saya perkenalkan isteri baharu saya," ujarnya di Instagram sehingga meraih perhatian ramai. -CARI

Sumber: mStar/Daily Star.

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 23
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote puteribaya 14-6-2021 03:42 PM
oo ni lah yg org kata "chicken fuc*er"

Lain-lain Komen

Quote whimsicalmusic 17-5-2021 08:39 AM
Pelik..nk ayam..btol2 die amek cmpuran manusia dgn ayam
Quote whimsicalmusic 17-5-2021 08:39 AM
Pelik..nk ayam..btol2 die amek cmpuran manusia dgn ayam
Quote nonierahman 17-5-2021 08:52 AM
Aduyai. Ayam pon layan
Quote ina_na 17-5-2021 08:53 AM
Mana gambar patung ayam nye..
Quote VioletsAre_Blue 17-5-2021 11:37 AM
Batak perhatian dia ni, cara mudah nak femes dengan jadi kurang cerdik
Quote dudaberhias 17-5-2021 11:39 AM
cara nak dapatkan publisiti je tu...
yang russian pun pergi layan cerita pasal dia dah kenapa
Quote Ninjanunu 17-5-2021 12:37 PM
Sejenis mental disorder ni
Quote NataliaLuiz 17-5-2021 01:32 PM
Terlebih protein kot. Yelah nak buat badan, kena mkn high protein..so kahwin dgn ayam je la. Lol
Quote Supersirap 17-5-2021 02:11 PM
Mungkin ayam berkenaan ikhlas untuk berkahwin dengan sedara ni, tu yang jatuh cinta
Quote Jitu 17-5-2021 02:59 PM
NataliaLuiz replied at 17-5-2021 01:32 PM
Terlebih protein kot. Yelah nak buat badan, kena mkn high protein..so kahwin dgn ayam je la. Lol

tp yg jenis makan steroid ni anu dia tak berapa berfungsi tu yg kahwin dgn patung kot sbb patung takda nak kondem
Quote hasniey 17-5-2021 03:38 PM
Mmg selera kt patung ke mcmana ni?org puteh kalau aneh,dia aneh sungguh2..xtrpikir dek akal
Quote ImpianSeroja 17-5-2021 11:43 PM
Pelik pelik story sejak akhir2 nie..Dunia oh Dunia
Quote Lengkong 17-5-2021 11:48 PM
Baca sebelum tido boleh lah cite dia ni..harapkan badan je besar


Quote NataliaLuiz 18-5-2021 06:33 AM
Jitu replied at 17-5-2021 02:59 PM
tp yg jenis makan steroid ni anu dia tak berapa berfungsi tu yg kahwin dgn patung kot sbb patung t ...

Ye ke? Takut lg kuat nafsu sbb drug tu buat susah nak control hormon testosterone kan? Ke mmg buat zakar jd lemah? I dont know this. Tp tu mmg side effect steroid.
Quote me12345 18-5-2021 06:34 AM
Mental disorder bang ....
Quote Jitu 18-5-2021 02:41 PM
NataliaLuiz replied at 18-5-2021 06:33 AM
Ye ke? Takut lg kuat nafsu sbb drug tu buat susah nak control hormon testosterone kan? Ke mmg buat ...

masa tengah ambik mmg ok lg tp bila stop ambik terus hormon testosterone jatuh mendadak sampai jd erectile dysfunction

mcm dlm video ni

Quote Artemesiaa 18-5-2021 03:13 PM
Ada masaalah kejiwaan ni
Quote NataliaLuiz 19-5-2021 12:04 AM
Jitu replied at 18-5-2021 02:41 PM
masa tengah ambik mmg ok lg tp bila stop ambik terus hormon testosterone jatuh mendadak sampai jd  ...

Tu lah. Byk side effects. Dahsyatnya 20kali inject sehari, for 7 years!! Mmg jd steroid addicted la. Better natural bodybuilding even lambat la grow muscle tu..tp yg penting sihat.
Quote Jitu 19-5-2021 12:19 AM
NataliaLuiz replied at 19-5-2021 12:04 AM
Tu lah. Byk side effects. Dahsyatnya 20kali inject sehari, for 7 years!! Mmg jd steroid addicted l ...

no such thing natural in bodybuilder

Lihat semua komen(23)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top