Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Hael Husaini Ambil Anak Angkat Kembar Pula, Haelmummy Je Belum Ada Lagi

14-5-2021 11:16 AM|Oleh: Saiful| Komen: 72

Sebelum ini dah ada anak angkat perempuan, kali ini lebih meriah kerana Hael Husaini ambil anak angkat sepasang bayi kembar lelaki pula.

Di Instagram, penyanyi ini ada memuat naik gambar anak-anaknya disertakan dengan ucapan hari raya.

Foto: IG

"Selamat Hari Raya Aidifitri maaf zahir dan batin daripada kami Hael, Helena and say hello to my twin Haelmy dan Haelman," tulisnya di kapsyen.



Di ruangan komen, peminatnya berkongsi rasa gembira dan mendoakan Hael serta keluarga.

Dalam masa yang sama ramai juga yang mengusik Hael mengenai pasangan hidupnya.



???Haelmummy je tak ada lagi, ??? tulis seorang netizen.


Anak dah ramai, harap Hael akan bertemu jodoh tak lama lagi. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 72
Komen

Previous : Cik B Langgar Wanita Hamil, Terduduk Datuk Seri Vida Dibuatnya!

Next       : "Cincau, Kayangan Paling Sombong,"- Ramai Meluat Tengok Aksi Mesra Neelofa Dan Suami

Komen Terbaru

Quote apech 19-5-2021 11:13 PM
cicicumel replied at 18-5-2021 04:08 PM
byk kes mak kandung claim balik anak nye sbb selagi x cukup 2 tahun selagi tu parents kandung berh ...

Pada sesiapa yg nak ambik anak angkat, usahakn untuk buat surat akuan sumpah siap2. Dlm tu mention mak/pak kandung takda hak ke atas budak tu melainkan atas ihsan keluarga angkat. Buat siap2...ada format gugel je. Kalau ada surat akuan sumpah ni, at least terbela la sikit nasib keluarga angkat tu sementara nak tggu 2 tahun.
Mcm kes alip syukri kan kena ambik balik budak laki tu.


Iya, ramai yg kata sikit sebanyak akan menurun perangai tak semenggah keluarga kandung. Bab ni, tawakkal je lah.

Masa susah menangis merayu nak bagi suruh jaga. Nampak senang sikit budak tu, dah besar menggelupur nak ambik balik. Tau pulak tak nak jaga masa kecik. Memang tak guna jenis mak bapak mcm ni. Tamak!

Lain-lain Komen

Quote KIM.K 14-5-2021 11:48 AM
Cantik hael hias anak dia. But she vibes funny
Quote Tinot7 14-5-2021 11:50 AM
Iols konpius.. dia ni byk sgt duit ke voley amik anak angkat ramai2?
Lagi satu, voley ke laki bujang amik anak angkat pompan? Bkn ke depa saring kaw2?
Quote MinHuii8 14-5-2021 11:59 AM
Tkda maknanya mau kahwin. Kalau serius nk anak dari dulu dia dh ada niat nk kahwin. Kasihan dayang
Quote exclusive_vvip 14-5-2021 12:03 PM
dulu i dah penah cakap..tapi nak cakap lagi...i tak setuju btol org2 bujang amik anak angkat...heran btol dengan org2 yg menyokong @ normalise hal sebegini..yg lelaki(x kira la amik anak lelaki@pompuan), i risau(bukan tuduh) pada kemungkinan pedo..kita bukan tau apa jadi dlm umah diorg..yg pompuan bujang pulak (especially yg muda2),kang bila sampai seru nak kawen, kot suami takmo anak angkat tu dok sekali, dahhhhh gi letak anak tu kat makbapak @ soh org lain jaga..haru betol.kesimpulannya,ko jalani je lah hidup sebagai org bujang dulu..sesetengah yg amik anak angkat ni, mesti dok pikir nanti tua takut takde orang jaga lah apa..merisaukan perkara yg belum terjadi..
Quote makadek 14-5-2021 12:07 PM
exclusive_vvip replied at 14-5-2021 12:03 PM
dulu i dah penah cakap..tapi nak cakap lagi...i tak setuju btol org2 bujang amik anak angkat...heran ...

Kan aku terpk gak... Mcm tu
Quote orglama 14-5-2021 12:09 PM
Tinot7 replied at 14-5-2021 11:50 AM
Iols konpius.. dia ni byk sgt duit ke voley amik anak angkat ramai2?
Lagi satu, voley ke laki bujan ...

Mcm tak tau dik tanahair kita ni...marhain lain, kayangan lain...
Quote dudaberhias 14-5-2021 12:12 PM
exclusive_vvip replied at 14-5-2021 12:03 PM
dulu i dah penah cakap..tapi nak cakap lagi...i tak setuju btol org2 bujang amik anak angkat...heran ...

Tu la, tapi anak pompuan takpe kalau Hael yang jaga. Kalau jejantan je risau.
Quote bakingsoda 14-5-2021 12:13 PM
exclusive_vvip replied at 14-5-2021 12:03 PM
dulu i dah penah cakap..tapi nak cakap lagi...i tak setuju btol org2 bujang amik anak angkat...heran ...

setuju! hari tu aku penah tanya soal mahram ada yg jawab haelena tu dijdkan anak saudara susuan hael. ok fine part tu. tapi bila terpikir kemungkinan jd mangsa pedo atau kena grooming erkk..
Quote krustykrab 14-5-2021 12:25 PM
Tinot7 replied at 14-5-2021 11:50 AM
Iols konpius.. dia ni byk sgt duit ke voley amik anak angkat ramai2?
Lagi satu, voley ke laki bujan ...

Tu lah..ke budak tu mmg anak sedara dia ...
Quote MissyMolly 14-5-2021 12:25 PM
Edited by MissyMolly at 14-5-2021 12:58 PM

Ada bibik ngasuh ea? Ok la hef2 kan. Penat wei jg twins.. umpama zombie di siang hari
Quote sfrnna 14-5-2021 12:42 PM
Ambil anak angkat x melalui jabatan kebajikan kot. Kalau x macam mustahil je boleh dpt anak angkat perempuan. Dia nak jadi macam rizalman ke ambil anak angkat lelaki pastu tak kawin sbb susah nak jaga aurat bakal ibu angkat katanya.
Quote Minami2013 14-5-2021 01:05 PM
Besar dah anak perempuan dia. Anyway, bujang ok lagi ambik anak angkat, yg i tk boleh brain si sajat yg confirm pondan pun ada anak angkat.
Quote KIM.K 14-5-2021 01:09 PM
exclusive_vvip replied at 14-5-2021 12:03 PM
dulu i dah penah cakap..tapi nak cakap lagi...i tak setuju btol org2 bujang amik anak angkat...heran ...

Anak pompuan dia vibe sensual
Quote Kurex 14-5-2021 01:25 PM
Haelmummy kebendanya kalau diri dia sendiri mummy..
Quote LadyCarefree 14-5-2021 01:37 PM
Bujang pon senang amek anak angkat. Pondan. Pon.
Quote Anamia 14-5-2021 02:24 PM
Kakak iols 6 tahun kahwin nak ambik anak angkat kat jkm punya payah. 2 tahun apply tak dapat2 walau dah follow up. Kakak ngn husband dia askar. Mcm2 alasan jkm
Quote Tinot7 14-5-2021 02:45 PM
orglama replied at 14-5-2021 12:09 PM
Mcm tak tau dik tanahair kita ni...marhain lain, kayangan lain...

Oh lupe. Tengkiu sbb ingatkan...
Quote Tinot7 14-5-2021 02:48 PM
krustykrab replied at 14-5-2021 12:25 PM
Tu lah..ke budak tu mmg anak sedara dia ...

Iols tak tau la.. iols tak ikut sgt psl hael ni.. kalau tak silap, mamat ni yg dah berubah rupa dari jaman dolu2, kan?
Tapi kalau nak amik anak angkat bawah jkm mmg susah. Lain la kalau mak pak budak tu yg serah.. tapi ada ke mak pak yg nak serah anak kat laki bujang?
Quote newyork 14-5-2021 02:58 PM
Jadi mcm Rizalman lah nnt ni..

Lihat semua komen(72)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top