Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Kanak-kanak Patah Lengan, Otak Gegar Lompat Dari Bas Elak Dibuli

13-5-2021 09:06 AM Komen: 8
Seorang kanak-kanak lelaki melompat keluar dari tingkap bas sekolah hanya kerana mahu mengelak daripada dipukul pelajar lain di dalam kenderaan b.
berkenaan.

Lapor Metro, Dion Murphy berkata, anaknya melompat keluar dari tingkap sebuah bas di Walton County, Georgia selepas diserang sekumpulan pelajar.


Kredit foto: FOX5

Murphy menggambarkan tindakan drastik anaknya sebagai percubaan terdesak untuk melarikan diri daripada pelajar lain yang didakwa membuli. 

Ketika kejadian, murid berusia 11 tahun itu melompat keluar dari tingkap belakang bas sekolah dan menaiki sebuah trak yang sedang bergerak sebelum jatuh bergolek di jalan raya. 

Sejurus selepas kejadian, bas sekolah terbabit dikatakan berhenti di hentian seterusnya. 

Pasukan patrol Georgia dan pasukan perubatan kecemasan tiba di lokasi kejadian selepas dihubungi dan membawa mangsa ke hospital berdekatan.

FOX5 Atlanta melaporkan, kanak-kanak lelaki itu patah lengan dan gegaran otak (concussion) dalam kejadian yang berlaku pada Rabu lalu.

Menurut Murphy, ini bukan kali pertama anaknya diganggu pembuli.

Malah Murphy mendakwa keluarganya pernah melaporkan kepada pihak sekolah mengenai insiden yang menimpa anaknya sebelum ini.


Sumber: Utusan Malaysia

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 8
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Ninjanunu 16-5-2021 06:27 PM
Kesian lah. Takleh bygkn perasaan mak dia

Lain-lain Komen

Quote imransulaiman 13-5-2021 12:32 PM
Aku harap geng pembuli tu akan dikenakan tindakan segera!
Quote Artemesiaa 13-5-2021 03:34 PM
Mesti dah tak tahan sangat kerap kena beli sampai dia berani bertindak macam tu
Quote shernazz 13-5-2021 03:56 PM
Hopefully pembuli kena covid varian south africa
Quote LadyCarefree 13-5-2021 04:15 PM
I hate bullies
Quote Adrif 13-5-2021 04:53 PM
aku benci pembuli
Quote r_innalif 14-5-2021 09:14 AM
Driver bus tak perasan ke kejadian buli tu?
Quote ReginaGeorge 15-5-2021 01:20 AM
r_innalif: Driver bus tak perasan ke kejadian buli tu?

Silap haribulan, driver pon join sekali membuli {:hero
Quote Ninjanunu 16-5-2021 06:27 PM
Kesian lah. Takleh bygkn perasaan mak dia

Lihat semua komen(8)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top