Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Tak Sempat Terbang Tinggal Dengan Kekasih, Lelaki Dipenggal Abang Kerana Gay

13-5-2021 08:46 AM Komen: 32
Pemuda Iran didakwa oleh ahli keluarga sendiri selepas mengetahui dirinya gay.

Alireza, 20, didakwa dibunuh abang dan dua sepupu lelakinya setelah mereka mengetahui mengenai seksualitinya, lapor Metro.co.uk.


Kredit foto: Metro

Tragisnya, pemuda itu merancang untuk meninggalkan Iran dan tinggal bersama pasangannya, Aghil Abyat di Turki, tetapi dia dibunuh beberapa hari sebelum terbang ke sana.

Difahamkan, Alireza telah memohon untuk dikecualikan daripada perkhidmatan wajib tentera dengan mendedahkan seksualitinya.

Malangnya, dia tiada ketika kad permohonan pengecualian perkhidmatan tentera itu dihantar ke rumahnya sebelum abangnya mendapat tahu mengenai perkara berkenaan.


Kredit foto: Abang Alireza

Lewat petang Selasa, abang Alireza memberitahu mereka perlu pulang ke kampung di Borumi untuk menemui ayah mereka.

Alireza, tanpa menyedari bahawa abangnya telah mengetahui seksualitinya, masuk ke dalam kereta.

Bagaimanapun, setelah tiba lelaki itu memenggal kepala adiknya dengan bantuan dua sepupu lelaki mereka. 


Sumber: mStar

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
0
0
0
Komen: 32
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Simunggu 24-5-2021 02:49 PM
geli aku tengok

Lain-lain Komen

Quote Ferr_Remy 13-5-2021 08:56 AM
So yg bunuh tu masuk sorga ke neraka?
Quote sukacactus 13-5-2021 09:08 AM
Terganggu dgn hidung buatan itu
Selama ni sibling dia clueless sgt ke
Tgk pic2 ni pun dah tau
Quote matchstick 13-5-2021 09:09 AM
Tgk gmbr pun dh tahu spesis hadek2..
Quote TomyamPuteh 13-5-2021 10:10 AM
@Kurex musti sedeyyyy
Quote sarah82 13-5-2021 10:10 AM
Spesis bottom.. Tapi bagi aku tak patut kot bunuh dia.. Sepatutnya dinasihatkan.
Quote JunkMail 13-5-2021 10:46 AM
So darah gay semua halal ke? Kau slow talk tak boleh? Mesti bunuh jugak?
Quote Artemesiaa 13-5-2021 12:37 PM
Kantoi dek sepucuk surat.  Apa pun memang hukumannya hukunan mati buat kes seperti itu.  Hanya sesetengah negara memilih menasihatkan dan dimasuk ke pusat permulihan untuk bantu memulihnya ke fitrah asal.
Quote Kurex 13-5-2021 01:41 PM
Ikut hukum Islam, yg gay & muzahakah (lesbian) ni perlu dikurung dalam rumah sehingga dorang insaf.. yg extream macam ni la buat orang takut dgn Islam
Quote missyL 13-5-2021 07:01 PM
Iran klo gay dpt kecuali x pg tentera ke..
Pelik jgk..
Nape gay xpyh plk
Quote lavendernovella 13-5-2021 08:18 PM
Ini lebih kepada honor killing budaya setempat.
Quote SalenaGomez 13-5-2021 08:31 PM
missyL replied at 13-5-2021 07:01 PM
Iran klo gay dpt kecuali x pg tentera ke..
Pelik jgk..
Nape gay xpyh plk

Nanti habis digayah sume dalam tu ...xpon dia yg digayah kan balik.... kot...
Quote supernaturalee 13-5-2021 09:39 PM
Dh bunuh tu jgn2 tak leh tdo kena dh
Hr2 Alami nightmare
Kje pun jd x tentu hala sbb x ckup tdo
Tgn tu sentiasa duk terbayang darah



Quote gideoncross 13-5-2021 10:08 PM
Muka arwah mmg hadek2 sngt, votem tegar kot.
Quote dudaberhias 13-5-2021 10:23 PM
Last2 tiga2 tu masuk neraka jugak dan lagi lama dari adik heols yang gayah tu kekdahnya sebab membunuh.

Selamat di seksa di neraka untuk berquadrillion tahun yang ibarat tidak merasa syurga langsung untuk hapuskan dosa2 di dunia.
Quote dudaberhias 13-5-2021 10:24 PM
gideoncross replied at 13-5-2021 10:08 PM
Muka arwah mmg hadek2 sngt, votem tegar kot.

Power bottom kot, tapi iols tengsa tengok nose job tak jadi ni. Entah kat mana dia buat, mesti cari paling murah kot macam pondan2 kat malaysia ni.
Quote pittjie 13-5-2021 11:15 PM
Hidung dgn Gigi dia persis budak ijat ...
Quote ReginaGeorge 14-5-2021 10:27 AM
Dtg melesia lagi ramai hadek2 serupa ni, malah lebih memualkan.
Quote Tinot7 14-5-2021 03:16 PM
Takziah kpd keluarga.

Tak ngeri ke penggal kepala org?
Quote notM 14-5-2021 11:43 PM
sarah82 replied at 13-5-2021 10:10 AM
Spesis bottom.. Tapi bagi aku tak patut kot bunuh dia.. Sepatutnya dinasihatkan.

Kalau spesis andartu....mulut dia Tak reti dok diam....gatal je...sampai la kena suap mulut bawah ye dgn terung jate

Lihat semua komen(32)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top