Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Tukar Lokasi Vaksin Adi Putra - "Saya Duduk KL Bukan Kelantan, Bodo#"

12-5-2021 08:26 AM| Komen: 93

Pelakon Datuk Adi Putra meluahkan rasa tidak puas hati apabila dimaklumkan aplikasi MySejahtera bahawa tarikh temu janji dan lokasi untuk mengambil vaksin berubah dari Kuala Lumpur ke Kelantan. 



Pelakon asal Singapura itu mendakwa kerajaan gagal menguruskan perkara tersebut.

Adi menenrusi Instagram memuat naik tangkap layar menunjukkan tempat mengambil vaksin yang telah berubah itu.



Marah betul Adi dengan situasi itu, namun rata-rata argamet pula kurang selesa dengan bahasa kasar digunakannya terhadap kepada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).



Kredit foto: IG Adi putra

Sebelum ini, Adi Putra pernah mengesahkan dirinya merupakan warganegara Malaysia dengan berkongsi gambar kad pengenalannya bagi membuktikan kepada orang ramai.


Sumber: BeautifulNara/Gempak

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
2
0
0
Komen: 93
Komen

Previous : Cik B Langgar Wanita Hamil, Terduduk Datuk Seri Vida Dibuatnya!

Next       : Nabila Huda Positif Covid-19, Hilang Deria Bau, Batuk Dan Selsema

Komen Terbaru

Quote 4cupcakes 17-5-2021 09:51 AM
Pass la kat org2 kltn yg dh lama xdpt blk kltn.. Mesti dorg happy ade reason nk blk..

Lain-lain Komen

Quote krustykrab 12-5-2021 08:33 AM
Owh..msian dah dia ni.....
Quote Lydiawie 12-5-2021 08:39 AM
Lupa asal usul ni.kalau dato dduk spore berani x nak sound government spore mcm tu???
Quote BoongaKertas 12-5-2021 08:49 AM
hahaha! boleh tahan baran juga pakcik ni. ingatkan dlm movie jer.
Quote slyfynx 12-5-2021 08:57 AM
Eh, gi amik kt Singapore sana.
Byk bunyi lak.
Ni nnt leh la gi jalan2 ke Kelantan. Letak mende ni awal2 supaya org x tuduh ko rentas negeri tnpa sebb
Quote SANKURIANG 12-5-2021 09:03 AM
krustykrab replied at 12-5-2021 08:33 AM
Owh..msian dah dia ni.....

Bocha anak wak jahit punya adik angkat dia ni. Bisness yg sama, import pekerja asing.Kira family friend to wak la dia ni. Tapi senang nya dpt kerakyatan.
Bahasa pun boleh tahan, nak bodoh2kan orang, tak padan jd agen nguruskan umrah dan haji..bahasa bohjan sangat.
Kan dah kata...retis ni mana ada yg pandaiiii



Quote chandrahusin 12-5-2021 09:04 AM
ramai jgk la ye artis Singapura
dapat PR sini
Quote Nana_Man 12-5-2021 09:08 AM
Lydiawie replied at 12-5-2021 08:39 AM
Lupa asal usul ni.kalau dato dduk spore berani x nak sound government spore mcm tu???

Kalau dia masih kt spore, most likely blm bole amik vaccine pun. Pasal dia bkn frontliners/essential workers/high risk job workers dan dia pun blm 45 tahun.
Quote Nana_Man 12-5-2021 09:09 AM
BoongaKertas replied at 12-5-2021 08:49 AM
hahaha! boleh tahan baran juga pakcik ni. ingatkan dlm movie jer.

I tak perna minat dia pun. Lagi suka Aaron A. Hehe
Quote Orix 12-5-2021 09:10 AM
ceh........ dpt ic biru dh dia ni...
Quote bellawonka 12-5-2021 09:11 AM
yihhh.. kaw yang bodo, buatla aduan pada saluran yang betul.
Quote kiah_mai_pulak 12-5-2021 09:13 AM
ehhh Kau bukan orang singapore ke cincau??
Quote kiah_mai_pulak 12-5-2021 09:14 AM
chandrahusin replied at 12-5-2021 09:04 AM
ramai jgk la ye artis Singapura
dapat PR sini

tp ic dia biru?? achanerr tu?
Quote rasnea 12-5-2021 09:14 AM

Amboi amboi bahasa
Quote bottombikini 12-5-2021 09:15 AM
kau la bodo
dah la menumpang negara org
Quote tripleid 12-5-2021 09:21 AM
selayaknya la kena kecam..ingat kelantan-KL tu dekat ke???
Quote uori 12-5-2021 09:22 AM
yang merempan kat IG tu dah kenapa? gunalah saluran yang betul. dah duduk sini, nak bawak perangai bebal pulak
Quote debab_78 12-5-2021 09:23 AM
motip afdlhin shauki tu pun nak membatu api..
Quote Amigurumi 12-5-2021 09:24 AM
Bataknya letak dato. Perangai tak semenggah dgn pangkat
Quote yum3 12-5-2021 09:24 AM
amboii mulut ko... dah lah pendatang. sedap mulutk ko je maki org. cehhhh.. geram plk sis. Dulu2 masa muda aku minat tgok lakunan ko. Tp sekrg ni dah tua nampak kayu polak.. aduhaiii

Lihat semua komen(93)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top