Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Balas Dendam Paling Sempurna

12-5-2021 07:14 AM Komen: 16
Tular wanita di TikTok selepas berkongsi kisah dia menipu kekasih gelap pasangannya bahawa lelaki itu telah meninggal dunia untuk membalas dendam hubungan sulit mereka, lapor Mirror.

Thea Loveridge berkata, dia mengetahui tentang hubungan sulit teman lelakinya selepas melahirkan anak mereka dan mengambil keputusan merangka rancangan balas dendam paling sempurna.


Kredit foto: TikTok Thea Loveridge

Teman lelaki Thea terpaksa menjalani hukuman penjara selepas itu.

Wanita itu pernah menghantar mesej mencari kekasihnya dan saya membalas bahawa dia sudah mati.

Saya juga mengajak kakak teman lelaki saya untuk mengadakan majlis pengebumian palsu bagi menjadikannya kelihatan seperti benar-benar berlaku, katanya.

Tambah Loveridge, selepas tiga tahun, wanita berkenaan masih percaya lelaki itu sudah mati dan membuat ucapan menyayat hati setiap kali tibanya tarikh ulang tahun kematian di media sosial.



Perkongsian itu menerima ribuan komen memuji kebijaksanaan Loveridge mereka komplot balas dendam yang sempurna.

Jawapan bahawa lelaki itu sudah mati adalah balas dendam paling manis, komen seorang pengguna media sosial.


Sumber: Kosmo

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 16
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Ninjanunu 16-5-2021 07:45 PM
Ntah apa2. Adakah dia masih nak lelaki tak guna tu nnti dia keluar jail?

Lain-lain Komen

Quote jazaa100 12-5-2021 07:18 AM
so.....apa issue nya kat sini?...
Quote MontanaHannah 12-5-2021 07:36 AM
jazaa100 replied at 12-5-2021 07:18 AM
so.....apa issue nya kat sini?...

kisah perempuan berebut jantan

ada bini

ada kekasih gelap

isu curang jantan bukan perkara baru dalam dunia yg fana ini tp fikiran perempuan tetap tersangkut di zaman purba bilamana berhadapan dengan isu isu jantan mereka di rebut org

sudah jantan ko curang...elok dilepaskan

buat apa simpan jantan mcm itu
Quote NataliaLuiz 12-5-2021 11:20 AM
Woww drama nyaa
Quote gigahertz 12-5-2021 01:19 PM

tapi kalau lelaki tu ada ramai musuh kebetulan x puas hati
tetiba esok harinya dia mati di bunuh
jenuh la perempuan tu nak membela diri.
motif dah ada. tinggal bubuh cap jari pada senjata.
Quote NataliaLuiz 12-5-2021 02:52 PM
gigahertz replied at 12-5-2021 01:19 PM
tapi kalau lelaki tu ada ramai musuh kebetulan x puas hati
tetiba esok harinya dia mati di bunuh  ...

Dah macam cerita NCIS plak. Macam2 plot twist.
Quote SayaSayangMama 13-5-2021 02:41 AM
La ingatkan balas dendam kt laki ko. Tepuk sebelah tangan xkan berbunyi dik oii
Quote she 13-5-2021 02:48 AM
MontanaHannah replied at 12-5-2021 07:36 AM
kisah perempuan berebut jantan

ada bini

Mentaliti perempuan yang berasa memiliki somi atau bf itu satu kasta tertinggi...sempurna gitewwww

Nanti jumpa kawan2 acah2 manja...sweet2...PDA...bangga kau haderrrr? Hakikatnya makan hati wakakaka
Quote gigahertz 13-5-2021 12:02 PM
NataliaLuiz replied at 12-5-2021 06:52 AM
Dah macam cerita NCIS plak. Macam2 plot twist.

kalau perkataan bunuh jangan di sebut secara terbuka.
Quote riena3321 13-5-2021 12:42 PM
tak kan jantan tu x contact kasih gelap dia?
Quote redz85 13-5-2021 12:47 PM
kenapa boyfriend dia masuk jel ?
Quote redz85 13-5-2021 12:50 PM
tak selera nya tengok perempuan ni.. muka kotor.. kuku macam hantu.. lidah bertindik   
Quote NataliaLuiz 13-5-2021 09:29 PM
gigahertz replied at 13-5-2021 12:02 PM
kalau perkataan bunuh jangan di sebut secara terbuka.

Yes, tak leh sebut pun perkataan tu. Sbb apa2 jadi nanti, kita jadi suspek. Even gurau2, main2..
Quote Dwdrum 13-5-2021 09:50 PM
Bukan revenge tetapi lari dari child support.... Nanti husband buat perangai lagi ko buat lagi fake funeral...
Quote pyropura 14-5-2021 03:55 AM
Tengok program Tercyduk kat SCTV tu lagi best cara balas dendam nya. Very unpredictable & out of the box



https://cdn1-production-images-kly.akamaized.net/NU0weTIDpGHIVSPmLVikvxG9M2g=/640x360/smart/filters:quality(75):strip_icc():format(jpeg)/kly-media-production/medias/1821734/original/062968700_1515148583-banner_web_1.jpg
Quote sukacactus 14-5-2021 05:36 AM
Takde laki lain ke
Dah curang pastu masuk jel lg
Laki low quality tu utk pompuan yg low quality je
Kalau itu yg korang sanggup rebutkan, korang mmg on the same level as him la
Quote Ninjanunu 16-5-2021 07:45 PM
Ntah apa2. Adakah dia masih nak lelaki tak guna tu nnti dia keluar jail?

Lihat semua komen(16)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top