Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"RM4,999, Aku Nak Handphone Aku Balik" - Anju Suruh Eilyas Cari Sugar Mommy Baru

10-5-2021 02:04 PM|Oleh: LilRose| Komen: 108

Sedih betul melihat Zarina Anjoulie meluahkan perasaan di Instastory baru-baru ini, berhubung bekas suaminya, Eilyas Azhar.


Kredit foto: IG

Menerusi video itu, Zarina yang mesra disapa sebagai Anju menuntut Eilyas memulangkan semula telefon bimbit pemberiannya.

"Sebab aku rasa kau tak berhak dapat barang tu. Aku nak handphone aku, RM4,999. Aku nak handphone aku balik," ujarnya.

Kata Anju, dia rasa seperti dipergunakan selepas sudah banyak yang diberikannya kepada Eilyas.



Kredit foto: IG

Anju juga menyindir bekas suaminya supaya mencari 'sugar mommy' baru.

Dalam video lain, Anju meluahkan rasa sedih dan terkilan apabila dihina dan dikutuk selepas apa diberi dan dikorbankannya. 




Bertabahlah Anju. Ada hikmahnya atas apa yang berlaku pada Anju ketika ini. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 108
Komen

Previous : Cik B Langgar Wanita Hamil, Terduduk Datuk Seri Vida Dibuatnya!

Next       : Langgar SOP, Awie Sedia Beri Kerjasama

Komen Terbaru

Quote gideoncross 19-5-2021 11:39 PM
KIM.K replied at 16-5-2021 04:05 PM
Jantan yg sembahyang ni pun bukan semua ok. Jenis rasa diri bagus

Tu lh kn, bgi skit hti je.

Lain-lain Komen

Quote slyfynx 10-5-2021 02:06 PM
Ko dah bagi orang.
So itu dah hak die.
Quote jijilaaa 10-5-2021 02:07 PM
buruk siku

dgn ex dia yang 1st kat brunei tu dia diam tak berkutik..yang ex ni mcm2 dia berbunyik
Quote Normabaru 10-5-2021 02:18 PM
Sorg bewak komodo sorg lg buruk siku level muka chucky
Quote kiah_mai_pulak 10-5-2021 02:19 PM
mcm bdk2 lepasan Spm gaduh... gaduh je mintak barang... dh baik balik. bagi lg.. gaduh lagi, mintak lagi. ulang2 smpai AJM
Quote Pak.dolla 10-5-2021 02:23 PM
Thn lps 2 makhluk ni bergaduh dgn para retis kan?
Quote dudaberhias 10-5-2021 02:25 PM
Gitu kesudahan Anjuling mendosa dan tinyah gelak2 sambil kira duit dalam plastik hitam sambil yummy bismillah jemput makan uols untuk berbuka nanti. Siap libas2 kopek dan jalan ala2 lalu pentas ru paul drag race
Quote anilanil 10-5-2021 02:26 PM
Bulan posa ni sedekah je la..
Quote mamajawie 10-5-2021 02:27 PM
tazzangka dia ni bleh marah sampai nangis2..gengster taik kuceng tol..haha
Quote NazRysha 10-5-2021 02:28 PM
tak payah pulangkan pun yas
jgn layan anju meroyan
Quote isbritneybich 10-5-2021 02:37 PM
netizen lembu senyum sinis
Quote Brunes 10-5-2021 02:40 PM
ewwww jijik perempuan lowclasss not my levellllll
Quote irish_ieka 10-5-2021 02:43 PM
wow yakinnya kamu . 'orang macam aku ni dah level main menteri vvip' pffftt sape nk ko girl? bibir senget. badan barai. mata sembab. menteri buta pon tkmo
Quote cikatilia 10-5-2021 03:01 PM
dah 2 kali kot berkali takkan tak pandai2

semua org pon kata si yas tu bewak yg kau terkinja2 excited dpt batang (quote ayat kau) sapa suruh
hehehehee
mmg gelak guling la si mendoza yg kau kutuk kata tak laku tu
sekurg2 nya dia hepi2 sendiri takde meroyan kena tinggal.. hehe
Quote dewi_rina 10-5-2021 03:14 PM
Tengok live tu, 80 kali ulang perkataan semak
Sampai mak iols tanya.. pehal duk ulang2 semak semak semak tu
Quote cikatilia 10-5-2021 03:16 PM
irish_ieka replied at 10-5-2021 02:43 PM
wow yakinnya kamu . 'orang macam aku ni dah level main menteri vvip' pffftt sape nk ko girl? bibir s ...

jantan haprak mcm yas aje la yg nak ke dia

hehehe so proud lagi ye

alalalalaalala
utk org yg beli iphone 5k pastu tiba2 ckp xmampu beli baju melayu
mcm kelakau
Quote salmon-suki 10-5-2021 03:20 PM
Sbb tu nabi awal2 dah pesan,nak pilih perempuan,kawin lah kerana agama...tengok laa apa y jd kalau agama x dijaga,abes dilondeh depan belakang,y tersurat tersirat..bukan setakat utk perempuan je,utk lelaki jgk .jgn laa cari laki mulut lembik n xjaga agama..msti akan jd meroyan mcm ni..
Quote mesmerize 10-5-2021 03:21 PM
dia ni tak malu ke semua benda nak citer kat orang
Quote budaktua 10-5-2021 03:26 PM
gambar yg atas tu...

tgh sedih ke tu..?
Quote djzara81 10-5-2021 03:32 PM
It’s high time for anju to turn to Allah. Kita yg bertahun dok disajikan dgn cite2 sensasi & kurang enak psl anju sejak dia remaja smpi jadi janda bole nmpk how she leads her life.

Lihat semua komen(108)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top