Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Patutlah Menurun Kat Neelofa Cantik,"-Ameera Khan Kongsi Gambar Ibu Dan Nenek Zaman Muda Mudi

10-5-2021 01:50 PM|Oleh: Saiful| Komen: 238

Sempena sambutan Hari Ibu, adik Neelofa, Ameera Khan ada menitipkan ucapan buat ibunya, Datin Noor Kartini Noor Mohamed.

Dalam masa yang sama, Ameera juga sempat memberi ucapan indah buat neneknya,Bibi Khoteja Yusof.

Foto: IG

???Happy mother???s day Mama & Umi. My mama, my bestfriend, i???m so lucky to have your love in my life and your light guiding my steps.

???Thank you for not telling my siblings that im your favourite.

???My sweet grandmother, Umi, you???re the most selfless, caring person in my life. Thank you for still cooking for me on your laziest days and thank you for giving birth to my bestfriend hehe.⁣ I love you," tulisnya sebagai kapsyen di Instagram.



Nampaknya gambar ibu dan neneknya menjadi perhatian netizen.

Di ruangan komen, penuh dengan pujian! Kata mereka Datin Katini dan Umi Bibi sangat cantik di zaman mudanya.




Antara komen:

???Lawa dooh! Mace cerito mat salleh jamee dulu-dulu."

???She so pretty omg."

???Cantiknya nenek dan emak. Patutlah menurun kat Neelofa cantik."



???Ingatkan Neelofa and your mom dah cantik, rupanya nenek lagi cantik. Patutlah semua cantik-cantik je."

Wah, korang tak nak ke muat naik gambar ibu dan nenek juga? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 238
Komen

Previous : Cik B Langgar Wanita Hamil, Terduduk Datuk Seri Vida Dibuatnya!

Next       : "RM4,999, Aku Nak Handphone Aku Balik" - Anju Suruh Eilyas Cari Sugar Mommy Baru

Komen Terbaru

Quote gideoncross 16-5-2021 08:06 PM
bungarose replied at 12-5-2021 01:24 AM
Lmk raser diri kaya raya sangat sebab itew jenis pandang rendah pada orang lain. Padahal baru ader ...

Eh kjp, LMK ni x lgi dgn llaki yg dlu prnh msuk thread ke?

Lain-lain Komen

Quote friedfishsoup 10-5-2021 02:01 PM
Please move this thread to bod personaliti media, thanks.
Quote Normabaru 10-5-2021 02:01 PM
Hargai ibu bukan terletak pada sekeping gambar dgn wish berjela2.. Tp bila mendoakn ibu setiap kali lps solat n jaga maruah ibu dgn tingkah laku kita..

Muka tipikal paki gitu pon kata lawa. Nasib leluhur paki negara dunia ketiga..

Klu genetik german ke uk ke brazil ke estonia ke.. Xtaula riak dia level tinggi mana
Quote slyfynx 10-5-2021 02:05 PM
No one gives a flipping eff.
Gi kat bod personaliti media sana...
Quote gem15 10-5-2021 02:06 PM
Normabaru replied at 10-5-2021 02:01 PM
Hargai ibu bukan terletak pada sekeping gambar dgn wish berjela2.. Tp bila mendoakn ibu setiap kali  ...

Couldn’t agree more
Quote sharlenetexas 10-5-2021 02:06 PM
Tak taste muka paki
Bila isi borang tick kat bangsa Melayu. Patutnya tick kat bangsa Lain-lain.
Quote riyadhK 10-5-2021 02:11 PM
I nak tanya jela ni. Tanya je eh. So perangai cunning bitch jahkubis tu menurun jgk ke dpd mak & nenek dia?
Quote KIM.K 10-5-2021 02:12 PM
Ada darah mat saleh ke. Memang lawa tok dia..tak gelebeh ada toddler
Quote minahmanja 10-5-2021 02:12 PM
dh tkde modal lain..
Quote sarah_ary2 10-5-2021 02:16 PM
Bila lama lama tgk mak tini mcm wajah cantik biasa jah ada ternampak gambar kat mana ntah rasa wajah dia biasa sgt.
Quote kiah_mai_pulak 10-5-2021 02:18 PM
tahun lepas pun sama je tred ni.. mcm bangang ko ni sepul
Quote Pak.dolla 10-5-2021 02:21 PM
Setiap thn ulang cetita yg sama mcm spm dia tu
Banggalah berwajah melayu, x minat muka paki bau kari sombong bengis mcm ni
Quote Normabaru 10-5-2021 02:21 PM
Jap nk tmbh komen lg satu..

Anak si mamatut rimau ni ada byk.. Tp yang menjadi satu pon xde.. Muka paki yang dibangga.. Alahai.. Kt paki tu bsepahla.. Muka si jah dia sembang lawa? Si aqief tu buruk ja.. Lawa lg set melayu tulen mcm bamtah
Quote mrsbale 10-5-2021 02:21 PM
Nampak mcm org jantan btudung makin lama si lmk ni knp eh. She did somethg to her face ke.
Quote Kurex 10-5-2021 02:33 PM
Ya Allah... Ni cerita yg diulang ulang sekian kalinya!!! Memang bodoh la repot kebangangan jizklongklong
Quote Kurex 10-5-2021 02:35 PM
Btw mak aku lagi cantik & muka ayu dari mak kau yg berwajah bengis. Sesuai dgn hati dia yg berkeledak tu
Quote dewi_rina 10-5-2021 02:36 PM
Lawa ke? Biasa je, macam muka aci kedai
Quote dewi_rina 10-5-2021 02:38 PM
kiah_mai_pulak replied at 10-5-2021 02:18 PM
tahun lepas pun sama je tred ni.. mcm bangang ko ni sepul

Thread ni setahun 3 kali akan naik.. hari jadi mak dia, hari ibu, hari anniversary
Sbb anak2 dia suka throwback gambar mak dia masa muda
Nak tunjuk mak dia tu terpaling lawa

Quote dewi_rina 10-5-2021 02:39 PM
sharlenetexas replied at 10-5-2021 02:06 PM
Tak taste muka paki
Bila isi borang tick kat bangsa Melayu. Patutnya tick kat bangsa Lain-lain.

Setuju! Bila tanya orang apa? Melayu ke? Dia geleng-geleng cakap bukan melayu, saya pakistan
Dalam ic kau melayu.. jangan nak berangan
Quote zztop63 10-5-2021 02:49 PM
Lawa lagi nenek aku.

Lihat semua komen(238)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top