Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Wakil Rakyat Minum Air Kencing

10-5-2021 09:52 AM Komen: 9
Seorang wakil rakyat India, Surendra Singh mempercayai bahawa air kencing lembu dapat mengelak daripada jangkitan Covid-19.

Ahli politik Bharatiya Janata Party MLA dari wilayah Uttar Pradesh itu memuat naik video beliau sendiri meminum gaumutra atau air kencing lembu.

Beliau mendakwa ia merupakan rahsia kepada kesihatan yang sempurna.

Beliau turut memberitahu, dua hingga tiga sukatan air kencing perlu dicampurkan bersama segelas air.

Surendra menasihati mereka meminum air air kencing itu ketika perut kosong.

Foto: Dailystar

"Jangan makan apa-apa selama setengah jam, bagi membolehkan keberkesanan air kencing itu," ujarnya.

Dalam pada itu, beliau turut menyarankan supaya mnendapatkan air kencing lembu jenama Patanjali sekiranya mereka tidak dapat sumber mana-mana air kencing lembu untuk mereka sendiri.

Selain itu, Surendra turut mencadangkan pengambilan serbuk kunyit yang dibakar untuk gaya hidup sihat. - CARI

Sumber: mStar/ Daily Star

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 9
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote user.name 11-5-2021 06:36 AM

Lain-lain Komen

Quote epuepy 10-5-2021 10:06 AM
Bluwekkkkk.. Muntah hijau wei.
Paling x menahan, siap ada air kencing jenama sendiri? Untung la, kencing lembu pn bole buat duit...
Quote girlfridayz 10-5-2021 10:25 AM
penunggang lembu betul!
Quote Skuau 10-5-2021 10:54 AM
tu kat India nun....kat Msia wakil rakyat pigi kencing sama rakyat.......
Quote helicornia 10-5-2021 12:00 PM
aksyar kumar ari tu pun minum kencing lembu gak
last2 kena covid gak
bodo mcm lembu
Quote NataliaLuiz 10-5-2021 01:35 PM
Indian, indonesian ni mmg pelik-pelik je. Haissh.
Quote cikatilia 10-5-2021 02:50 PM
uii rasa apa agaknya.. masin ka pahit ka.. yekk
Quote intan244 11-5-2021 06:30 AM
yg lembu x pasti. tp kunyit mmg elok utk sakit sakit pernafasan ni. jom tingkatkan imun badan kita. vaksin pon xsure berkesan x kat virus mutasi, kesan sampingan pon risau
Quote user.name 11-5-2021 06:36 AM
amazing recipe katanyehh
Quote user.name 11-5-2021 06:36 AM

Lihat semua komen(9)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top