Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Isteri Lan Solo Lega Sempat Bawa Anak Blonde Rambut Sebelum PKP

7-5-2021 09:33 AM|Oleh: Saiful| Komen: 320

Isteri Lan Solo, Sheila Hasim meluahkan rasa lega apbila sempat membawa anak-anaknya mewarnakan rambut sebelum  Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dilaksanakan semula.

Di Instagram, Sheila kata duit Lan Solo habis sebab melayan permintaan anak-anak mereka untuk mewarnakan rambut.

Kredit foto: IG


???Nasib baik sempat pergi blonde rambut! PKP wak..malas dan KY nak fikir kenapa dan kenapa.. Awak semua tau tak..buat rambut diorang berempat ni je, boleh botak kepala daddy beliau tau. Takkan tu pun nak kecam, duit daddy depa..bukan duit ampa..,??? tulisnya sebagai kapsyen.


Kredit foto: via rotikaya

Dalam masa yang sama Sheila berharap agar suaminya dapat memberikan sesuatu kepadanya sempena raya.

Perkongsian isteri penyanyi itu nampaknya mengundang pelbagai kecaman memandangkan anak-anak tersebut masih kecil dan bersekolah.


Namun tiada sebarang reaksi dari pasangan ini.

Tak mengapalah kan duit bapak mereka, bukan bapak anda. Tak begitu? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
3
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 320
Komen

Previous : Cik B Langgar Wanita Hamil, Terduduk Datuk Seri Vida Dibuatnya!

Next       : Tangguh Keraian Kerana SOP, Scha Dan Awal Bersama Rakyat Malaysia

Komen Terbaru

Quote Napansahut 11-5-2021 11:15 PM
rayray28 replied at 7-5-2021 11:36 PM
hasil ulang alik g sabah sokmo kot berkenan tgk kaler rambut mcmtu hahaha

Hhahaha....mencuit hati sungguh baca komen ko

Lain-lain Komen

Quote Napansahut 7-5-2021 09:39 AM
Astaga anak lelaki dia macam pilakk dah aiii tengok
Quote dua_chzy 7-5-2021 09:43 AM
Bodoh rupanya mereka laki bini kan.
Quote GegarVaganja 7-5-2021 09:45 AM
Maafin gue.
Ganja tengok dah macam anak orang asli yang mandi air karat

Quote matchstick 7-5-2021 09:48 AM
dh agak bakal jadi cercaan poremer cari penampilan bdk2 tu
Quote Boomibulat 7-5-2021 09:48 AM
Pelik mak bapak zmn skrg..anak2 nak kaler rambut pun ikut je..tp klu anak comel mgkn kurang kecaman
Quote haruslah 7-5-2021 09:49 AM
Mesti kena kecam
Sbb anak2 dia x cerah kan

Paling x boleh blah siap suh anak dia pakai tudung
Quote sarah_ary2 7-5-2021 09:50 AM
Aduiii kenapa lah mcm ni Lan ni.... anak dia nak jadi Jimin BTS
Quote squeeze 7-5-2021 09:50 AM
hahaha
dah rupe ape dah aku tgok anaknye
Quote Carcosa 7-5-2021 09:52 AM
Ya hamponnnnn
Rasa nak cuci mata meols dgn Clorox
Serupa anak Papua New Guinea dah hoiiiii... Acah2 Korea pulak lagi
My eyessss... My eyesssss...
Quote exclusive_vvip 7-5-2021 09:52 AM
kelakar la bini lan ni..masa tengah taip status tu dah siap2 rasa defensive
Quote Jennyrol 7-5-2021 09:54 AM
Hmmm puasa ni.. Xnk kutuk rupa.. Bdk2 xsalah.. Yg salah makpak nye.. Mata kero ke laki bini ni
Quote hareeeesah 7-5-2021 09:54 AM
Kenapa la tak fikir sebelum post something... nampak bawaudalwauha mak pak nya. Bukan orang heran duit sapa tp benda yang dibuat betul ke salah kak oiii
Quote SweetRehan 7-5-2021 09:55 AM
Park Jimin????
Quote BoongaKertas 7-5-2021 09:56 AM
anak2 itu dicorakkan oleh makbapak. hmmm...entahlah. lantak lah, anak deme. pandai2 lah handle kalau esok besar still dgn berambut karat.
Quote hareeeesah 7-5-2021 09:56 AM
GegarVaganja: Maafin gue.Ganja tengok dah macam anak orang asli yang mandi air karat


Heheheh... anak orang asli pun ada elok lagi kejadiannya yang viral tiktok haritu
Quote SweetRehan 7-5-2021 10:00 AM
Anak2 yg nak kaler rambut ke makpaknya yang nk kalerkan anak depa kaler blonde gitu...
Quote kuzaime 7-5-2021 10:01 AM
Aku suka tengok budak2 yg natural aje rupa dia..muka cukup dgn bedak baby pun dah comeyy. Paling x menahan jenis mak2 yg anak kecik2 lagi tapi gigihlah buh mekap segala tok nenek kat muka budak2 rambut pun melambak aje aksesori yg comel2, x payahlah ikut aje kehendak anak utk kalerkan rambut
Quote suka2 7-5-2021 10:02 AM
haruslah replied at 7-5-2021 09:49 AM
Mesti kena kecam
Sbb anak2 dia x cerah kan


Nak warnakan rambut ni bkn main rembat asal boleh jadi blonde. Nak2 pulak org asia yg lebih sesuai dgn rambut hitam. Budak2 ni lebih pada salah pilih warna la aku tgk. Nak kata sbb kulit tak cerah tak juga sebab ada je cainis yg dye rambut tp nmpk serba tak kena. Maknya pun asal boleh nak popular...
Quote nfaaa 7-5-2021 10:02 AM
mcm bebudak bajau laut dah nengok nye.. hahahah! kecuali yg rambut purple.

sayang betul..rambut kanak kanak kan elok lagi..original. dah color2 mcm gitu rosak la.. ingat senang nak bela rambut ni agak nyerr

Lihat semua komen(320)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top