Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Pengantin Ramadan", Rafidah Ibrahim kini sah bergelar isteri bekas pengurusnya

7-5-2021 05:57 AM| Komen: 96

Kredit foto : Instagram 


Pelakon dan usahawan, Rafidah Ibrahim atau Fida, 35, kini sah bergelar isteri bekas pengurusnya Shahzemir Shahzulkarib, 37, selepas melangsungkan pernikahan jam 3.30 petang, kelmarin.

Majlis pernikahan sederhana diadakan di Masjid Jamek Kampung Baru dan hanya dihadiri keluarga terdekat sahaja kerana mengikut prosedur operasi standard (SOP) ditetapkan oleh kerajaan.

Fida yang pernah popular dengan lagu Apo Kono Eh Jang 2012 memohon maaf kerana tidak dapat menjemput semua ahli keluarga dan sahabat namun tetap bersyukur kerana semua urusan berjalan lancar.

"Maaf saudara mara, sahabat & semua, majlis dibuat sangat ringkas & mengikut S.O.P serta jumlah jemputan yang sangat terhad," tulisnya di status Instagram.


Alhamdulillah, semoga pernikahan Fida dan pasangannya di bulan Ramadan yang mulia ini mendapat barakah dan berkekalan sehingga ke Jannah.




Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 96
Komen

Previous : Cik B Langgar Wanita Hamil, Terduduk Datuk Seri Vida Dibuatnya!

Next       : Isteri Lan Solo Lega Sempat Bawa Anak Blonde Rambut Sebelum PKP

Komen Terbaru

Quote theotherfriend 12-5-2021 07:54 AM
salmon-suki replied at 8-5-2021 05:28 AM
Xsabar ke apa,akad nikah pukul 3.30pm haa...kiranya lps kawin terus berbuka bersama2 jela ek?ke saja ...

Nikah skrg kena ikut opis hour kaka. Kena ambik turn lagi tu. Bkn mcm dulu boleh nikah ikut jadual sendiri. Gitula pengetahuan iols yg baru terima adik ipar ni.

Utk tak. Hellokk laki kau fida. Tahniah!

Lain-lain Komen

Quote red_velvet 7-5-2021 05:59 AM
Hensem gak laki sheols nak banding skandal sheols mamat sepah n zaliff boncit
Quote Mopiko 7-5-2021 06:08 AM

dia ni sepupu tok ti kan.dulu ramai dok kata muka sama ngan tokti
Quote Buritan 7-5-2021 06:42 AM
red_velvet replied at 7-5-2021 05:59 AM
Hensem gak laki sheols nak banding skandal sheols mamat sepah n zaliff boncit

Kannn.  Tetibe jrles pulak sbb fida dpt laki ensemmm.. koh koh
Quote kaedahnya 7-5-2021 06:56 AM
barulah worth the wait
Quote jiwarasa 7-5-2021 07:00 AM
Sheols yg start dulu trend tudung turban kan.dalam lagu apo kono jang tu
Quote primarikey 7-5-2021 07:11 AM
Helok lakinya...wlpn berambut putih
Tetiba tingat plak lagu raya...ewa ewa nenek rambut putih...datuk janggut merah

Ya Allah ape yg aku merepek ni
Quote ais_kosong 7-5-2021 07:12 AM
Herlok suaminya..
Selamat pengantin baru. Semoga bahagia selalu.
Quote emera 7-5-2021 07:15 AM
Lakinye keje apa skrg?
Quote Normabaru 7-5-2021 07:29 AM
Tinggi n muka helok.. Tahniah dik fida..tok ti xmai ka?  Hehe
Quote 3chanceno 7-5-2021 07:40 AM
Tahniahn semoga jodoh panjang hingga ke syurga
Quote awenda507 7-5-2021 07:52 AM
Alhamdulillah tahniah fida n husband
Quote tensic~ 7-5-2021 07:59 AM
Dia ni yang wassap mamat sepahtu ajak g camping sesama tu kan.. anyway baca kat twitter zack roslan bagi hint mawar karim ada apa2 dengan menteri kdn
Quote fifie_olin 7-5-2021 08:15 AM
dah 35 fidah ni..mcm 25 jeh
sejuk je tgk muka laki sheols
Quote syaz_lina 7-5-2021 08:18 AM
Herlokk laki mu dik..berbaloi kawen lambat
Quote cap_ayam 7-5-2021 08:33 AM
tahniah.. seronok lah raya tahun ni..bertambah meriah
Quote asfaz 7-5-2021 08:36 AM
red_velvet replied at 7-5-2021 05:59 AM
Hensem gak laki sheols nak banding skandal sheols mamat sepah n zaliff boncit

zaliff tu iklan dia pun ai nyampah. acah acah comel..euwww
Quote mieymiey 7-5-2021 08:44 AM
Tahniah Fida. Ada hikmah tak berjodohan dengan ex ex bf yang lama.
Quote wookiehoney 7-5-2021 08:48 AM
helok lakinya
jauh bertiang2 dr ex2 n skandal pidah
ehhhh

hrp perangai pun helok tu membawa ke masjid tu
Quote AshkieLa 7-5-2021 08:49 AM
alhamdulillah...
semoga dah ade suami berjenis dari segi rupa ni..
harap berjenis juga la dari segi akhlak dan otaknya
supaya dapat kawal ko yg dah jadi isteri dia drpd buat perkara2 yg zero common sense
macam yg ko dah buat sebelum sebelum ni...

Tahniah. Semoga hingga ke syurga bahagianya.
Hati2 di bulan Ramadhan yg masih berbaki beberapa hari lagi ni...
Kang kot kena puasa 2 bulan laki ko... (sekadar reminder)....

Lihat semua komen(96)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top