Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Tak Sangka Dia Selebriti Terkenal" - Pekerja Jual Karpet Tak Kenal Neelofa?

6-5-2021 01:32 PM| Komen: 76

"Saya tak kenal pun Neelofa, memang biasanya saya ambil gambar pelanggan dan memuat naik di media sosial, perkara sama saya lakukan pada Neelofa dan suaminya, tak sangka dia selebriti terkenal," kata seorang pekerja premis menjual permaidani di Pusat Perniagaan Nilai 3, Nilai, dekat sini.


Kredit foto: Harian Metro

Pekerja yang dikenali sebagai Hussein, 30-an berkata, Neelofa dan suaminya ke premis mereka Ahad lalu dan membeli beberapa permaidani termasuk dari Iran yang berkualiti tinggi dengan harga keseluruhan RM10,000.

"Saya hanya tahu Neelofa selebriti terkenal selepas gambar mereka berbelanja di kedai ini tular di media sosial.

"Saya layan mereka macam pelanggan biasa dan merakam gambar selepas membeli permaidani di sini," katanya ketika ditemui di sini, hari ini.


Kredit foto: IG/Kosmo

Harian Metro sebelum ini melaporkan, Neelofa dan Muhammad Haris atau PU Riz memberi keterangan selama empat jam di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Nilai.

Ia berhubung dakwaan pasangan itu melanggar prosedur operasi standard (SOP) dengan merentas negeri ke Nilai, Negeri Sembilan.

Siasatan susulan penularan gambar dan video Neelofa bersama suami dalam media sosial dipercayai ketika berada di sebuah premis menjual permaidani di Pusat Perniagaan Nilai 3, Nilai, dekat sini baru-baru ini.



Menurutnya, susulan isu berkenaan, pihak polis turut ke kedai berkenaan semalam untuk mengambil keterangan.

"Polis tanya barang yang dibeli selebriti itu dan jumlahnya serta mengenai premis kami.

"Pihak polis ingin mendapatkan pengesahan bahawa Neelofa ada berkunjung ke premis kami untuk melengkapkan siasatan," katanya.


Sumber: Harian Metro

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
4
0
0
Komen: 76
Komen

Previous : Issey Kongsi Berita Kehamilan Isteri, Marsha Minta Doakan Rezeki Sama Untuknya

Next       : "Yuna Penyanyi No. 1, Bukan Datuk Seri Siti" - Kenyataan Hatta Dolmat Dikecam

Komen Terbaru

Quote Orix 12-5-2021 01:49 PM
iols purcaya jah dia x kenal lopak.

Lain-lain Komen

Quote MontanaHannah 6-5-2021 01:34 PM
Yelah tu...

dasar keling suka cakap pusing

tak kan ko bergambar dengan setiap pelanggan ko ???

disitu pun nampak menipunya

ke sebab sudha kena marah  baru ckp mcm ini

Quote Riverdale 6-5-2021 01:39 PM
Porumer mana tah haritu ada up post dri sorang fb yg claim lelaki ni laki dia. Pastu bapak purit ni kwn dgn lelaki tu. Lopak g sana sbb urusan charity ke apa.
Quote mawarika 6-5-2021 01:47 PM
Bulan puasa pun menipu
Quote Pak.dolla 6-5-2021 01:53 PM
Bangsa2 ni mmg kedekut haji bakhil, 5sen pun berkira kan hahahha
Quote nazzse 6-5-2021 02:08 PM
Baru harini nak pusing pakai oiii..
Sah2 kena marah dengan somebody
Quote MsCinderella 6-5-2021 02:31 PM
Bukan time ko ambik video tu ko ada sebut nama lofa ka..haiyaaa
Quote swateng1 6-5-2021 02:50 PM
tipu tipu tipuuuu.. sapa percaya cakap kelly ni juboq mak dia itam
Quote MissVixen 6-5-2021 02:54 PM
Gebanggg betul paki2 ni semua. Aku banyak kali pergi haram pun sape nak tangkap gambar. Itu lopak, memang la geng2 nak tangkap gambar. Pfft. Dah la terang2 sebut nama. Jijik betul perangai belitnye.
Quote Manjahati 6-5-2021 03:00 PM
Putar alam
Quote tipah89 6-5-2021 03:00 PM
gegeh plak dia nak selamatkan pungkoq dia.
Quote Addrianna 6-5-2021 03:10 PM
Edited by Addrianna at 6-5-2021 03:11 PM
MsCinderella replied at 6-5-2021 02:31 PM
Bukan time ko ambik video tu ko ada sebut nama lofa ka..haiyaaa


Penipu besar paki ni acah2 kau tak kenal?dah agak misti jadi kambing hitam macam chat time.

Baru sekarang kau cakap tak kenal sedangkan kau siap up status nama orang tu dekat fb kau walau spelling hauk.

Ni ha

IMG_20210506_150446.jpg

Tak kenal?abis semua customer kau tanya nama ke bangla?
Quote laksmanabentan 6-5-2021 03:11 PM
Riverdale replied at 6-5-2021 01:39 PM
Porumer mana tah haritu ada up post dri sorang fb yg claim lelaki ni laki dia. Pastu bapak purit ni  ...

selagi boleh cari alasan.. pasti dia akan cari alasan la...
berita keluar kata beli karpet 10k..
nanti keluar la cerita tgh nego untuk karpet dia masjid la..
mmg bayar 10k.. tp untuk masjid belum bayar sbb baru booking..
pasti ler ada ler alasan tu nanti....
banyak kaki2 bekap dia.. mesti dia org akan cari jalan punya...
Quote Lydiawie 6-5-2021 03:15 PM
Membazir buat iftar box tue.lepas mkn buang.
Quote kucingitam 6-5-2021 03:17 PM
saya putarrrrr, halim...
Quote helicornia 6-5-2021 03:18 PM
hahahaha
dh takut la tewwww
Quote Fly_over 6-5-2021 03:21 PM
hussin umur 30an tu org yg sama ke dgn dlm igs tu? muka kt igs tu dh 50an. pastu nama kt fb tu lain..
Quote pilot 6-5-2021 03:24 PM
MsCinderella replied at 6-5-2021 02:31 PM
Bukan time ko ambik video tu ko ada sebut nama lofa ka..haiyaaa

kan...mcm ada dengar je sebut neelofa2
Quote lavendernovella 6-5-2021 03:29 PM
Dna cakap pusing2 tu mmg tu dah imprinted , tak leh buat apa dah...  
Quote jfq 6-5-2021 03:31 PM
Pekerja kedai karpet nilai pun nak tumpang mencapub ke

Lihat semua komen(76)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top