Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

'Apa Jadah Pi Nilai Cari Karpet! Kalau Aku Rentas Negeri Aku Nak...' - Nam Ron

4-5-2021 11:22 PM| Komen: 46

Mungkin dah meluat dengan cerita rentas negeri dalam kalangan vvip dan selebriti, pelakon berbakat besar Nam Ron seakan menyindir golongan itu.


Kredit foto: IG/Twitter

Menerusi posting di laman sosial Twitter yang telah dimuat naik oleh Nam Ron sendiri, dia berkongsi sekeping foto di sebuah gerai makanan dipercayai diambil sebelum pandemik melanda dunia.

Menurut Nam Ron, jika diberi keizinan untuk merentas negeri, dia ingin pergi makan di tempat berkenaan yang kebiasaannya berada di negeri pantai timur.


Kredit foto: Twitter

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet terhibur dengan posting pelakon berkenaan dan ada juga kaitkan dengan caranya bercakap ketika berlakon dalam filem ’18 Puasa di Kampong Pisang’.


Kredit foto: Twitter


Sumber: OhBulan

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 46
Komen

Previous : "Hati-hati Zed" - Yusof Haslam

Next       : Sufian Suhaimi Spam Foto Ketika Kecil Sempena Hari Lahir

Komen Terbaru

Quote Pak.dolla 5-5-2021 04:16 PM
Diva aa ckp apa di ig dia? Td tgk youtube ada cerita psl carpet dan tokti di ig diva tp ig dia private

Lain-lain Komen

Quote Cik_jantung 5-5-2021 12:03 AM
Bantai je la namron.. geng2 industri korang jugak lopak nih..
Quote lolipopi 5-5-2021 12:11 AM
Selamba jer lopak dok atas karpet tuh.. Mmg la kg.commm
Quote sofyayra 5-5-2021 12:12 AM
Piyu tu mmg tak reti Pakai mask elok2 ka.
Quote Joysparta 5-5-2021 12:24 AM
Kenapa downgrade terus ke nilai 3..rumah jota2 kot...
Quote KIM.K 5-5-2021 12:28 AM
Nak cari makan..terpaksalah geng islamik buat gini
Quote exclusive_vvip 5-5-2021 12:34 AM
neelofa ni i rasa mcm nak menunjuk yg dia ada kabel leh rentas sana sini je..koserrrrr..dia ni ada hikmah la katik..kalu tinggi mcm tebu, mau lagi berlagak..sbb i tgk, sesetengah org2 yg tinggi melayut ni, bleh tahan gak mcm proud semacam dgn ketinggian diorg..so,kalu lopak tinggi, mau bertambah eksyen nih
Quote silampumeja 5-5-2021 01:02 AM
sofyayra replied at 4-5-2021 04:12 PM
Piyu tu mmg tak reti Pakai mask elok2 ka.

Memanjang weh macam tu.. bukan face mask... Janggut mask
Quote sukacactus 5-5-2021 06:52 AM
Cantik carpet kat blkg blah kanan tu
Quote rbmy 5-5-2021 07:15 AM
silampumeja replied at 5-5-2021 01:02 AM
Memanjang weh macam tu.. bukan face mask... Janggut mask

LEMAS kot. lemas panahan lopak
Quote melinda_kerr 5-5-2021 07:24 AM
exclusive_vvip replied at 5-5-2021 12:34 AM
neelofa ni i rasa mcm nak menunjuk yg dia ada kabel leh rentas sana sini je..koserrrrr..dia ni ada h ...

Mesti u rendang kan.. hehehe
Quote Pak.dolla 5-5-2021 07:45 AM
Mana satu penjual carpet tu? Yang pakai mask kat dagu tu ya
Quote stingerxmas 5-5-2021 07:45 AM
lolipopi replied at 5-5-2021 12:11 AM
Selamba jer lopak dok atas karpet tuh.. Mmg la kg.commm

Sweet kheunz?
Quote me12345 5-5-2021 07:51 AM
Tak pakai mask kan pu riz...saman
Quote exclusive_vvip 5-5-2021 08:07 AM
melinda_kerr replied at 5-5-2021 07:24 AM
Mesti u rendang kan.. hehehe

Hihihi..lebih kurang ar...cuma x rendang, x tinggi..ala2 izara aishah je..
Quote syamzana 5-5-2021 08:33 AM
sukacactus replied at 5-5-2021 06:52 AM
Cantik carpet kat blkg blah kanan tu

yg depan seller tu ke? cun. kalau wall plain, sofa plain, boh size beso kat living/fmly hall penuh ruang meletop jadinya.
Quote sunshinelady 5-5-2021 08:46 AM
sofyayra replied at 5-5-2021 12:12 AM
Piyu tu mmg tak reti Pakai mask elok2 ka.

aku memang hangin je dgn laki bini ni. keluar pakai niqab tu konon2 tak perlu pakai mask la tu kot. si laki tu pulak mmg tak reti pakai mask ke? sama mcm pakai seluar tak pakai seluar dalam & siap londehkan. org pakai mask nak ckp takde problem pon, unless kau tu ckp dgn org yg mute coz they need to read lip. dah lebih setahun dah kot covid19 ni. pakai mask pun tak reti-reti lagi.
Quote BoongaKertas 5-5-2021 09:00 AM
Cik_jantung replied at 4-5-2021 04:03 PM
Bantai je la namron.. geng2 industri korang jugak lopak nih..

silap2 depa malu nak ngaku sheols org industri. tibaiunta kot chuols.
Quote sukacactus 5-5-2021 09:01 AM
syamzana replied at 5-5-2021 08:33 AM
yg depan seller tu ke? cun. kalau wall plain, sofa plain, boh size beso kat living/fmly hall penuh ...

Haah suka yg cerah2 corak xserabut, tenang je tgk
Quote Boomibulat 5-5-2021 09:21 AM
Pepatah melayu ada kata..'hanya pukistan mengenal pakistan'

Lihat semua komen(46)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top