Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Tak Serik, Neelofa & Lelaki Lebai Dia Tu Perlu Dipenjara" - Asiah Jalil

4-5-2021 01:19 PM|Oleh: LilRose| Komen: 124

Lama tidak mendengar namanya, kali ini peguam yang juga aktivis kontroversi Asiah Abd Jalil tampil menggesa Neelofa dan suaminya, Pencetus Ummah (PU) Riz dipenjarakan.


Kredit foto: FB/IG

Tegasnya, undang-undang lebih tegas wajar dikenakan kepada selebriti terbabit memandangkan mereka kelihatan tidak serik melanggar larangan merentas negeri.

Selepas ke Langkawi, pasangan itu sekali lagi mencetuskan kemarahan ramai dengan berkunjung ke Pusat Perniagaan Nilai 3, Negeri Sembilan, baru-baru ini.

Malah, mereka dilihat seolah-olah memperlekehkan undang-undang di negara ini.


Kredit foto: FB

Katanya, mereka sudah tidak sesuai dikenakan kompaun saja. Sebaliknya, pasangan itu perlu didakwa di mahkamah dan dijatuhkan hukuman penjara.

Asiah kemudian memuat naik hantaran baru yang menyindir pengacara dan usahawan itu dengan memberi bayangan 'plot' yang biasa dilakukan Neelofa.


Kredit foto: FB

Mungkinkah mahkamah bakal mempertimbangkan kata-kata Asiah terhadap Neelofa? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
2
0
Komen: 124
Komen

Previous : "Awak 'Niqab' Sekali Media Sosial Tu" - Shahrulezad Sound Neelofa Lapar Perhatian

Next       : UPSR Dimansuhkan, Suhaimi Saad Bangga Dapat Buktikan Sijil Pelajaran Tak Penting

Komen Terbaru

Quote kuchibambam 10-5-2021 07:13 AM
Setuju sgt2 dipenjarakan!  

Lain-lain Komen

Quote Mulotkoyak 4-5-2021 01:22 PM
Mahkamah kan berat sebelah jugak bg golingan selebet ni
Quote fofuler 4-5-2021 01:22 PM
MO dia dah boleh agak dah hahahhahha
Quote doubleA 4-5-2021 01:24 PM
Lol semua orang tau MO jahlop. Utk kekal relevan rela hidup dikecam hari2
Quote rbmy 4-5-2021 01:35 PM
kenapa puriz masih berdiam dan mampu senyum?
Quote lumie 4-5-2021 01:37 PM
Harapnye stesen tv gam both laki bini sebab mempermainkan undang2. Cepat mereput. Yahuuuu
Quote msel 4-5-2021 01:56 PM
Makin lama tengok makin nampak busuk puriz ni. Dengan baju berkedut. Muka kusam. Aura sweet couple jauhhh sekali.
Quote MatDeghem 4-5-2021 02:00 PM
msel replied at 4-5-2021 01:56 PM
Makin lama tengok makin nampak busuk puriz ni. Dengan baju berkedut. Muka kusam. Aura sweet couple j ...

Dua Dua nampak busok...
Dah macam kapel dari bangladesh.
Quote HappyGumbira 4-5-2021 02:01 PM
kesian betul jahlop. desperate much for attention?
Quote xein 4-5-2021 02:02 PM
penjarakan je, biar bawak title bekas banduan tu sampai mati

setakat denda tu deme2 ni dah tak heran dah
Quote prizadane 4-5-2021 02:18 PM
Penjarakan sebulan pun takpe. Nanti mesti hari-hari ada news pasal Jah. Kemudian, keluar penjara, mesti Jah ada banyak content for her ig. Pengalaman manis, buruk di penjara. Lepas tu Jah boleh buat CSR programme di penjara tersebut. See Jah...it’s not a bad thing untuk dipenjarakan. Silap silap makin popular lepas ni
Quote BabyOnEarth 4-5-2021 02:19 PM
msel replied at 4-5-2021 01:56 PM
Makin lama tengok makin nampak busuk puriz ni. Dengan baju berkedut. Muka kusam. Aura sweet couple j ...

Yela iols pn rasa sejak kawen ni makin lama nampak kepam je laki hajah ni.
husnuzon jela hajah xsempat siapkan laki
Quote 234126 4-5-2021 02:22 PM
tepat point kecaman ini kali. Selalu kat forum je, takde di heran kot dia. Ni dah public sangat kena kecam secara point form.

Nak tgk lofa jwp isi point form tu kohkohkoh
Quote laksmanabentan 4-5-2021 02:22 PM
terbaik laa ada peguam bersuara....

beita lepas nih keluar la..

Bekas Banduan Neolofa melancarkan produk baru...
Quote md_nana 4-5-2021 02:32 PM
laki lopa ni x malu ke hari2 kena kecam sbb tindakan bodoh bini dia? lopa xpelah dah biasa dikecam. xkn laa si haris ni senyap je. si mosus ckp suka lofa pandai pulak sound reporter tp kes langgar sop diam x berkutik
Quote saviour_09 4-5-2021 02:56 PM
somehow aku setuju dgn minah asiah ni

this time only la

Quote Masukkeluar 4-5-2021 03:25 PM
BabyOnEarth replied at 4-5-2021 02:19 PM
Yela iols pn rasa sejak kawen ni makin lama nampak kepam je laki hajah ni.
husnuzon jela hajah xs ...

dgn baju tak bergosok nya, berkedut seribu haha.
Quote Orix 4-5-2021 03:25 PM
yess... dari aritu iols pertikai knp dia x kena penjara, yg instafamous tu kena penjara, hakim bg justifikasi memberi cth x baik pd followers. hello, followers hajjah lg berkali ganda byak kot, penjara sebulan pls
Quote Cik_jantung 4-5-2021 03:58 PM
penjara .. penjara .. penjara...

dah la kepamm
Quote anony-mous 4-5-2021 04:01 PM
Fuh smpai Asiah Jalil pon bengang. Jah mesti masih gembira ingatkan ni publisiti. Walhal..... zmn kejatuhan. Xpernah lg i jumpa manusia yg berubah pakaian ke arah lebih elok tp makin ramai org benci. Benci bukan sbb ujian utk jah tp benci sbb keluar habis perangai sebenar.

Lihat semua komen(124)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top