Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Lucinta Luna Hamil, Minta Kekasih Orang Putih Bertanggungjawab

4-5-2021 01:06 PM| Komen: 57

Bintang Indonesia, Lucinta Luna telah membuat pengakuan yang mengejutkan orang ramai setelah mengakui hamil setelah melakukan ujian kehamilan. Selepas mengaku hamil, dia dilihat segera memuat naik video call bersama seorang lelaki yang dikatakan kekasihnya.

Lucinta turut memberitahu berita tersebut kepada teman lelakinya dalam bahasa campur Inggeris-Indonesia.

Foto: IG

“Baby i’m pregnant you know, i’m hamil, hamil anak you, your child. your son.”

Teman lelakinya yang kelihatan keliru dengan kata-kata Lucinta Luna turut bertanyakan bilakah dia melakukan ujian.

“Today i’m test in test pack you know”


Lucinta Luna turut meminta teman lelakinya bertanggungjawab kerana membuatnya hamil luar nikah.

“I want you responsibility ya”

Selain itu, Lucinta Luna atau nama kelahirannya Muhammad Fatah ini meminta teman lelakinya terbang ke Jakarta untuk memikul tanggungjawab.

“I want you now flight to Jakarta and responsibility me.”




Seperti diketahui, ini bukanlah kali pertama Lucinta Luna mengaku hamil. Pada tahun 2018, dia turut memuat naik foto dengan perut yang buncit mengaku dirinya hamil. Walaubagaimanapun, ternyata ia adalah gimik semata-mata. -CARI

Sumber: Murai.my

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
0
1
Komen: 57
Komen

Previous : The Rock Nak Bertanding Jawatan Presiden Amerika Syarikat

Next       : Patutlah Nampak Muda Sentiasa - Krisdayanti Kongsi Rahsia Rejim Kecantikan

Komen Terbaru

Quote Annaquinn009 7-5-2021 11:18 PM
terkekek aku ketawa baca komen geng indo kat ig fatah ni...lain mcm ye peel bumil yg sorang ni

Lain-lain Komen

Quote sarah82 4-5-2021 01:11 PM
Hilang mengantuk aku baca thread ni
Quote Lolalala 4-5-2021 01:18 PM
Lelaki kalau positif ni, ada kanser kan?
Quote Kenabertaubat 4-5-2021 01:20 PM
English dia memang hauk ke dia buat-buat hauk?
Quote Mulotkoyak 4-5-2021 01:21 PM
Responsibility okay.. Ko hadooo
Quote prettyuglybabe 4-5-2021 01:29 PM
macam mana dia tau dia mengandung baby boy?
Quote AKAZ85 4-5-2021 01:33 PM
Ade penampakan dildo sebelah pondan serak ni... Hauk giler BI ko.. Abis keluar suara jantan eh
Quote doubleA 4-5-2021 01:36 PM
Terganggu tol dengan english nya. Kemahen boipren mat saleh english ke laut china selatan sangat
Quote tipah89 4-5-2021 01:42 PM
AKAZ85 replied at 4-5-2021 01:33 PM
Ade penampakan dildo sebelah pondan serak ni... Hauk giler BI ko.. Abis keluar suara jantan eh

gigih i oll tengok balik.ha a mmg ada, gelap2 gitewww..hahaha. hauknya english dia

Quote Timortimur 4-5-2021 01:43 PM
Aku yg tak faham gossip ni ke apa?
Dia jantan ke ppuan?
Quote tipah89 4-5-2021 01:43 PM
dia ni bukan yg bercinta dgn pengkid tu ke.
Quote msel 4-5-2021 02:11 PM
Responsibiliti-innn {:smile
Quote helicornia 4-5-2021 02:15 PM
baru nak tanya
dia ni asal lelaki kan?
nasib baik dlm artikel ada sebut nama asal
Quote babynina30 4-5-2021 02:15 PM
Dia ni kira muhamad sajadun versi yindon sana?
Quote rosasen 4-5-2021 02:25 PM
aduhaii nama asal... muhamad fatah.. sorg lg muhammad sajjad.. insaf la weeiii
Quote krustykrab 4-5-2021 02:30 PM
Eh..jantan ke dia ni? Caner blh preggy lak?

Btw teruknya english ko bibik...
Quote awanysss 4-5-2021 02:38 PM
cane dia berbual ngan jantan tu ek..
hauk betul english dia..
ni mesti jantan tu simpan sbb nak dengar dia moan je hahahhaha
nak berbual banyak sgt grammar nak kena betulkan.. stress pulak..
Quote Ivysaur 4-5-2021 02:43 PM
Aduh bukan asli rupanya... resposibilikity la nampaknya
Quote djzara81 4-5-2021 02:45 PM
Parahhh..sama2 mental dgn bro jat
Quote meisapoya 4-5-2021 03:11 PM
Besar jugak eh saiz dildo tu

Lihat semua komen(57)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top