Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Awak 'Niqab' Sekali Media Sosial Tu" - Shahrulezad Sound Neelofa Lapar Perhatian

4-5-2021 01:01 PM|Oleh: LilRose| Komen: 52

Nampaknya, bukan marhaen saja berasa jaki dengan jaki dengan isteri Pencetus Ummah (PU) Riz, pengacara dan usahawan terkenal Neelofa.

Katanya menerusi hantaran di Facebook, pengarah drama Nur yang juga dikenali sebagai Budak Ijat itu melabel Neelofa sebagai seorang yang laparkan perhatian.


Kredit foto: IG

Dakwaannya itu susulan isu Neelofa dan suami dilihat berada di sebuah kedai karpet di Nilai 3.

"Org kecam kau pastu ko dengan ayat pijak semut tak mati kau tu kau cakap netizen bersangka buruk dengan kau. Pastu ko buat lagi benda yg sama sekarang. Ko dah kenapa Lofa? Suka ek orang orang dok kecam cerca macam ni? Lapar ek?," tulisnya.


Kredit foto: FB

Justeru, Shahrulezad menyarankan Neelofa memperlahankan aktivitinya di media sosial.

"Abam dah tak larat nak backing ko dik. Nasihat abam. Dah alang alang nak berniqab satu badan tu awak 'niqab'lah sekali media sosial awak tu. Back off a bit. 

"Jangan meminta sangat caci maki orang Lofa sayang. Tak kesian dengan diri sendiri ker? Bulan poser ni dik," ujarnya.


Kredit foto: FB

Shahrulezad juga menjelaskan bahawa tindakannya mengeluarkan kenyataan sedemikian kerana tidak tahan dengan Neelofa yang disifatkannya sudah melampau.

Neelofa baca tak agaknya hantaran Budak Ijat ini? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
2
0
Komen: 52
Komen

Previous : Sebulan Tahan Sakit, Andi Bernadee Selamat Dibedah

Next       : "Tak Serik, Neelofa & Lelaki Lebai Dia Tu Perlu Dipenjara" - Asiah Jalil

Komen Terbaru

Quote AshkieLa 5-5-2021 02:41 PM
aikk aritu ko jugak yg bekap bila netizen hentam isu SOP kahwin..
sekarang ko pun 2x5 netizen laa kan....

Lain-lain Komen

Quote getarsukma 4-5-2021 01:11 PM
Lagi ditegur, lagi dia buat lepas ni....

Patut orang mcm ni diabaikan saja.. boycott barang jualan dia...
Quote MatDeghem 4-5-2021 01:47 PM
Dulu bukan main si pondan ini back up Hajjah.
Hajjah pun tak layan.

Sekarang hajjah buat lagi.... padan muka ko


Sebelum malu sendiri dia lekas2 hantam hajjah


Quote msel 4-5-2021 01:59 PM
Berniqab tapi berbulu mata melentik2. Mekap mata tebal. Buang je la niqab tu jah. Puriz tu pun buang je la pioh tu.

Quote tikusmontok 4-5-2021 02:01 PM
@dino tunggu komen retis tersohor sohaibewak pulak, kan jahbirah pojaan dia.  
Quote HappyGumbira 4-5-2021 02:02 PM
boikot dia, n produk dia hbs cte. mmg xpenah beli brg dia pun
Quote meah_kelabu 4-5-2021 02:22 PM
HappyGumbira replied at 4-5-2021 02:02 PM
boikot dia, n produk dia hbs cte. mmg xpenah beli brg dia pun

kite tgk netizen bersatu padu ke idok nk boikot produk beliyauu
kemain dkt shoppe mcm2 sale ade
hr tu dkt butik publika pn beratur pnjg nk msuk
Quote alieyrina 4-5-2021 02:46 PM
Eww x tau apa yg bbnu duk pandg kat dia ni .. benak kut
Quote xein 4-5-2021 02:48 PM
bukan ke dia berniqab sbb tak nak pakai mask macam marhaen & sbb nak start new image tunggang agama jual produk? so.........
Quote seri_mawr 4-5-2021 02:54 PM
peminat dia suka kot....epminat lofa bukan amik kisah sgt...janji dapat pakai barang keluaran lofa...

Quote lasagna 4-5-2021 03:14 PM
dah mmg dia lapar perhatian kan.. sok lusa dia buat lagi, xcaya tgk..
Quote Nurul_007 4-5-2021 03:25 PM
meah_kelabu replied at 4-5-2021 02:22 PM
kite tgk netizen bersatu padu ke idok nk boikot produk beliyauu
kemain dkt shoppe mcm2 sale ade
...

Meols rasa tu stokis dia yang datang dan team2 dia bukan tak tahu dia sanggup buat apa saja janji orang rasa dia tak terjejas pun walau sebenarnya dah terjejas kalau tak masakan barang kat shopee turun 80%.
Quote irvene 4-5-2021 03:30 PM
MatDeghem replied at 4-5-2021 01:47 PM
Dulu bukan main si pondan ini back up Hajjah.
Hajjah pun tak layan.


apa yg si pondan buat hidung ni back up jah dulu? tak ingat dah citenya
Quote irvene 4-5-2021 03:42 PM
Nurul_007 replied at 4-5-2021 03:25 PM
Meols rasa tu stokis dia yang datang dan team2 dia bukan tak tahu dia sanggup buat apa saja janji  ...

dia boleh bukak branch baru chuolss kt setia city mall. acaner tu? mcm2 hajjah 2x ni
Quote Tasikchini 4-5-2021 03:52 PM
MatDeghem replied at 4-5-2021 01:47 PM
Dulu bukan main si pondan ini back up Hajjah.
Hajjah pun tak layan.

ku fikirkan bang mat tak perasan...dari majlis kawen sibuk bekap ninja
Quote aotearoa 4-5-2021 03:55 PM
getarsukma replied at 4-5-2021 01:11 PM
Lagi ditegur, lagi dia buat lepas ni....

Patut orang mcm ni diabaikan saja.. boycott barang juala ...

hah betul ni. Aku sokong. Mungkin dh terjejas kot sikit2.nampak mak sedara dia macam start buat sale besar-besaran produk2 jah ni.Katanya stok banyak.
Quote Nurul_007 4-5-2021 03:56 PM
irvene replied at 4-5-2021 03:42 PM
dia boleh bukak branch baru chuolss kt setia city mall. acaner tu? mcm2 hajjah 2x ni

dia buka sebab dia dapat rasa kot sale bagus sebab timing good dia kawin dengan ustaz.tapi bila buat terjadi macam ni tak tahu lah tapi kalau ada orang beli pun bukan sebab fans ke apa tapi makcik2x yang lalu shopping macam kita2x shoping masuk saja kasi redah jenama siapa kita tak perduli tapi orang luar yang tahu cerita mungkin tak masuk lah sebab menyampah.barang dia kat shopee sold out jangan tak tahu stokis dia dan agen yang banyak beli,beli murah dapat lah mereka untung sikit jual.dah banyak kali stokis dan agen dia pecah cerita sebab tak puas hati cara lopak ni

Quote Tudungpink 4-5-2021 04:04 PM
Nurul_007 replied at 4-5-2021 03:56 PM
dia buka sebab dia dapat rasa kot sale bagus sebab timing good dia kawin dengan ustaz.tapi bila bu ...

Agent susu n agent tudung semua dah berbunyi... Reward sales byk dr 2019 pun xdpt2...
Quote Nurul_007 4-5-2021 04:06 PM
Tudungpink replied at 4-5-2021 04:04 PM
Agent susu n agent tudung semua dah berbunyi... Reward sales byk dr 2019 pun xdpt2...

see betul kan dan kawan meols jugak pun pernah tertipu dan tak lagi jadi agen

Quote Orangelily 4-5-2021 04:37 PM
irvene replied at 4-5-2021 07:30 AM
apa yg si pondan buat hidung ni back up jah dulu? tak ingat dah citenya

serius ke dia buat idunggg?! Patutla cam idung primadona

Lihat semua komen(52)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top