Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Izara Aishah Buncit Je, Bukan Mengandung

3-5-2021 10:51 AM| Komen: 16

“Tidak, saya buncit.”

Itu respons ringkas pelakon Izara Aishah mengenai dakwaan kononnya dia kini hamil anak kedua.

Jawapan berkenaan diberikan pelakon filem Pilot Cafe itu menerusi ruangan soal jawab bersama peminatnya dalam Instagram.

Kredit foto: Kosmo

“Izara, awak hamilkah? Alhamdulillah jika betul, tumpang gembira untuk awak,” tulis seorang pengikut Instagramnya.

Menantu tiri kepada penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza itu bagaimanapun segera menafikan andaian tersebut. Dia bukan sedang berbadan dua, sebaliknya kekenyangan kerana baru selesai berbuka puasa.

“Tidaklah. Lihat gambar Adib (suami) muat naik itukah?

“Buncitlah, ketika itu baru habis berbuka puasa,” jawabnya pendek.

Kredit foto: IG

Untuk rekod, Izara atau nama sebenarnya Izara Aishah Hisham, 29, mendirikan rumah tangga dengan Muhammad Adib pada 17 November 2017.

Hasil perkahwinan, pasangan itu dikurnikan seorang anak perempuan bernama Irisa Alaia yang kini berusia setahun. -CARI

Sumber: Kosmo

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 16
Komen

Previous : Cubaan Pertama Berpuasa, Makan Nasi Guna Tangan Anak Harith Iskander

Next       : Tiru Gaya Rambut Lisa Blackpink, Syasya Dolla Pernah Terima Ugutan Bunuh

Komen Terbaru

Quote eely_shana 9-5-2021 10:15 AM
Comel anak izara

Lain-lain Komen

Quote TerataiMelur02 3-5-2021 11:24 AM
Oooo.. Ok.
Quote aammyy 3-5-2021 11:28 AM
Kenapa jawapan takde koma titik. Jenuh nak faham kena baca dua tiga kali. Soalan pun letak dua titik, sepatutnya tanda soal. Haha. Tu je nak komen.
Quote friedfishsoup 3-5-2021 11:29 AM
Tu pun nak kena buka thread ke?
Quote tipah89 3-5-2021 11:58 AM
jadi gossipnya apa?
Quote xein 3-5-2021 12:07 PM
banyak betul masa nak menelek perut orang & lepas tu nak mengomen lagi, pelik betul manusia ni kadang2

jaga perut/ovari sendiri takleh ke?

....so nak bergossip pasal apa ni? perut ke ovari? lel
Quote Kurex 3-5-2021 12:21 PM
Gosip sebab buncit ke? Cam si*l
Quote primarikey 3-5-2021 01:51 PM
Ok la tu...Selamba dia ngaku buncit...klu artis lain mgkn dh meroyan kt ig
Quote cruz2 3-5-2021 01:55 PM
Mcm dh pernah baca bab izara jwb perut dia buncit.selama ni ingat retis2 ni perfect perut semua flat.tp bagus dak izara ni selamba mengaku buncit.yg bertanya pon perihatin sungguh rajin naw dok telek perut org.
Quote NataliaLuiz 9-5-2021 12:43 AM
Izara ni bagus, jenis tak cover2 pun. Dulu pun pernah kena gak mcm ni. Tak de nak melenting bagai, lawan cakap netizen, peminat ke apa.
Quote mijot 9-5-2021 05:32 AM
releks dia balas buncit...
klu retis lain, mahu dh mengamuk...
Quote genUmi 9-5-2021 06:03 AM
macam dejavuuuu
Quote wolfheart 9-5-2021 06:26 AM
Beza respond izara dgn yuna.
Quote kiah_mai_pulak 9-5-2021 09:29 AM
friedfishsoup replied at 3-5-2021 11:29 AM
Tu pun nak kena buka thread ke?

pastu dpt 98 points, aderrr???
Quote NazRysha 9-5-2021 09:29 AM
dia buat bibir dia tu kat mana
ingat lawa ke
ewww sgt
Quote imanjannah 9-5-2021 09:32 AM
izara sinonim dgn jwapan perut buncitnya
Quote eely_shana 9-5-2021 10:15 AM
Comel anak izara

Lihat semua komen(16)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top