Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

13 Tahun Duduk Flat, Azad Jasmin Hadiahkan Rumah Baharu Untuk Eira Syazira

2-5-2021 12:06 PM|Oleh: Saiful| Komen: 150

Baru-baru ini Azad Jasmin buat kejutan buat isteri tercinta, Eira Syazira.

Pelakon ini menunaikan impian Eira dengan menghadiahakan sebuah rumah!

Di Instagram, Eira ada memuat naik video untuk berkongsi kegembiraan bersama peminat.


Foto: IG

Menerusi rakaman, Azad membawa Eira ke rumah baharu mereka selepas mengerjakan solat terawih.

Difahamkan rumah dua tingkat itu dah 90 peratus siap.

Azad mengambil masa tiga bulan menyiapkan hiasan dalaman rumah tersebut tanpa pengetahuan Eira.




Siap ada mini surau di dalamnya.

Selepas 13 tahun tinggal di rumah flat hari ini, di bulan Ramadan yang mulia I hadiahkan you rumah ini. I harap you suka," kata Azad.


Seronoknya tengok, semoga bahagia hingga ke syurga. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
1
0
Komen: 150
Komen

Previous : Zila Bakarin Hampa Ustaz Kazim Elias Pulang Awal

Next       : Mk K-Clique Dituduh Tayang Badan Kekar Untuk Raih Peminat

Komen Terbaru

Quote eely_shana 9-5-2021 10:13 AM
Tahniah. Berjaya beli aset

Lain-lain Komen

Quote Orix 2-5-2021 12:12 PM
Rumah flat mana dia duduk sebelum ni ?
Quote nini_azmi 2-5-2021 12:16 PM
Diorg ni dok umah flat ke sblm ni. Mcm tak caya je
Quote MayaDelaRosa 2-5-2021 12:16 PM
Lawa ....Tahniah dpt rumah baru.{:love
Quote CaqJora 2-5-2021 12:22 PM
Ye ke x tau? Bini dia kan sole breadwinner, takkan x g sign agreement kat bank? Melainkan dorang mmg jaya gile, beli umah cash... Fishy nye...
Quote Anaya84 2-5-2021 12:26 PM
Celah mana plak depa ni penah dok flat???
Quote caprut 2-5-2021 12:29 PM
Betol la founder2 ni ikot MO aziza tu mesti kena citer kesusahan
Quote imanjannah 2-5-2021 12:39 PM
bestnya rumah ada surau tu.. idaman sgt
Quote 3480 2-5-2021 12:48 PM
Bestnya ada surau..
Apa aku paham..
Bni dia xtau azad deco rumah tu senyap2
Tp proses bli rumah dia tau la sbb tu dia kata bukan you kata nk biaq rumah ni kosong ja ka.
Tp dia ada gitau taste dia modern luxury..

Gitu la yg aku phm
Quote Normabaru 2-5-2021 01:01 PM
Aik pki kete skit nye besar now claim dok flat?  Awat xkata mengemis terus
Quote miss_baby 2-5-2021 01:02 PM
bilik anak satu jer?
Quote newyork 2-5-2021 01:04 PM
Cantiknya rumahh
Quote QIsmail 2-5-2021 01:06 PM
I sometimes confuse dgn video2 surprise celeb/instafamous ni. Nape Mesti pakai telekung?
Quote pokokbunga 2-5-2021 01:12 PM
Cantik rumah diaorg... untung eira, pak azad tu nmpk sayanggg betul kat bini dia, tahniah to them, semoga kekal bahagia hingga akhir hayat dan senakin murah rezeki mereka
Quote zeetot 2-5-2021 01:17 PM
Just be happy for people
Quote QueenOfHeart 2-5-2021 01:18 PM
CaqJora replied at 2-5-2021 12:22 PM
Ye ke x tau? Bini dia kan sole breadwinner, takkan x g sign agreement kat bank? Melainkan dorang mmg ...

Haa kannn..aku pun terpikir benda sama. Selama ni mmg bini dia je kn yg keje
Quote syaz_lina 2-5-2021 01:21 PM
Cantek deko umah mamu ni. Bagus la pulun beli umah time ada income ni
Quote awanearisu 2-5-2021 01:38 PM
Ella Furniture ni ramai selebriti suka rupanya.
Quote Cleocatra 2-5-2021 01:45 PM
Lawa konsep rumah dia. Cuma open floor macam ni lagi sesuai pakai central ac. Kesejuakan terasa disetiap sudut. Wall unit ni sesuai untuk ruang kecik
Quote kmbg 2-5-2021 01:49 PM
Rasanya dorg dok kondo area puchong sblm ni

Lihat semua komen(150)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top