Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Fokus Lihat artikel

Dah La Gedik Rekod Strangers, Lucu Ke? Parah Budak TikTok Ni

2-5-2021 01:38 PM Komen: 41



"Spesis dok rekod stranger dari jauh ni pompuan tak malu ya? Kalau lelaki yang buat? Generasi tiktok ni tak tahu boundary ya."

Video TikTok yang dimuat naik oleh pemain futsal kebangsaan, Intan Serah mendapat kecaman netizen di Twitter.

Manakan tidak, video yang bermula dengan seorang wanita merakamkan sekumpulan pemuda secara curi-curi kerana meminati seorang daripada kumpulan tersebut.

Bagaimanapun, ia tidak menjadi kerana surat tersebut akhirnya diserahkan kepada lelaki yang salah.

Kapsyen Intan yang menyatakan ianya kelakar mengundang kecaman. Memang generasi sekarang tiada rasa malu ke?



Bagi netizen, ianya telah melanggar etika. Tiada yang melucukan apabila merekodkan orang asing lalu memuat naik di media sosial tanpa izin. Apatah lagi menjadikannya bahan jenaka.


Foto : Twitter

Foto : Tik Tok

Namun, berbeza dengan penerimaan di platform TikTok apabila ramai yang menganggap itu sebagai perbuatan lucu. Malahan, mereka seronok serta meminta video yang seterusnya.


Foto : Tik Tok

Setakat artikel ini ditulis, tiada penjelasan daripada Intan yang juga pelakon Gol dan Gincu 2 ini. Mungkin masih merasakan ianya lucu dan perlu dikongsikan momen tersebut.

Jadi, apa yang perlu dilakukan? Menguatkuasakan undang-undang berkenaan merakamkan gambar tanpa izin? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
0
0
0
Komen: 41
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote namr 4-5-2021 01:24 PM
Rekod org tanpa izin nnt kena sue baru tahu

Lain-lain Komen

Quote airmineral 2-5-2021 02:12 PM
flirt secara terbuka?
Quote sharlenetexas 2-5-2021 02:13 PM
Tak pasal2 kena saman dik. Takde penyakit cari penyakit.
Quote sfrnna 2-5-2021 02:46 PM
Yg dia try flirt pun cam budak2 je. Last2 member bagi kat abam2. Gediknya perangai macam ni. Siap rakam lagi, takdak kemaluan ka
Quote mclaren 2-5-2021 02:53 PM
Eh begitu lah double standard dunia ni.

If perempuan buat perangai mcm ni, konon2 comel n kelakar.
If lelaki buat... what a creep!

Sama kategori mcm statement cikgu lawak lucah, if lelaki tak kira kena rogol by perempuan sebab dia sedap?? &$&$//!!

Welcome to this world.
Quote bakingsoda 2-5-2021 03:14 PM
Edited by bakingsoda at 2-5-2021 03:16 PM
mclaren replied at 2-5-2021 02:53 PM
Eh begitu lah double standard dunia ni.

If perempuan buat perangai mcm ni, konon2 comel n kelakar ...


boleh je laki buat tapi muka mcm hun haqeem baru cam omgerd omgerd so charming so jantan kalau cam joey jborn tu apoo kau tak sedar diri muka tak semenggah perangai huduh akan ku lapor gangguan seksual! begitu jua kalau pelaku perempuan hodoh, tentu kena cop psiko disuruh bertaubat!
Quote mclaren 2-5-2021 03:18 PM
bakingsoda replied at 2-5-2021 03:14 PM
boleh je laki buat tapi muka mcm hun haqeem baru cam omgerd omgerd so charming so jantan kalau c ...

Tak kenal joey dan hun haqeem, anyways sentiment nya kalau rupa elok tak kena kecam lah ni...

Quote Konahhh 2-5-2021 03:26 PM
Bayangkan kalau laki yang buat, kena kecam adalah
Quote Zizi999 2-5-2021 03:51 PM
Erk creepy nye... ni tk patut bgurau acah content  klakar la. Yg lawa initiated ade lg org trima tu satgi hat kelam2 kelabu asap ikut buat kena kecam gatal saiko bagai satgi.  Kesian deme yg nk ngikut trend davel stended. Faktanye sesape pun ttp gatal dan seram okay.
Quote Knowlee 2-5-2021 03:59 PM
Cheap... Unethical...
Quote Supersirap 2-5-2021 04:07 PM
Di mana letaknya harga diri sebagai seorang anak gadis?
Quote matjerk 2-5-2021 04:14 PM
Anak sape ni???
Quote tagas 2-5-2021 04:15 PM
Tgh angin horny ler tu

cuba kalo tgh lampu merah angin kus kus

manjang merentan
Quote Mina2215 2-5-2021 04:17 PM
Ada tertengok video ni tapi tak mampu habiskan sebab cringe sangat.

Rupa2nya dah ada thread juga video ni ye
Quote Adrif 2-5-2021 04:40 PM
kalau lelaki buat, satgi penuh komen,

"Mak bapak, tolong didik anak lelaki supaya menghormati perempuan."

bila perempuan buat. tiba2 dekah. double standard.
tapi mana boleh cakap. nanti geng acah woke feminism backup
Quote MinyakAngin 2-5-2021 04:49 PM
Intah serah, pelakon gol&gincu 2. Siapa pulak ni menggedix
Quote MinyakAngin 2-5-2021 04:52 PM
Dh google. Futsal player, pubg player. Muka dah comey. Cuma kurangkan menggelinjang tu
Quote Kurex 2-5-2021 05:18 PM
Pelacurrrr
Quote Carcosa 2-5-2021 05:20 PM
Mcm nilah dik. Sah2 muka kau fugly AF
Because, kalau kau lawa, mesti mamat tu yg approach kau. Ni mamat tu ngerling pun tidak. So terimalah hakikoh duniawi yg kau fugly AF
Quote sarah82 2-5-2021 05:24 PM
Mungkin tu usaha dia utk cari bf dan maybe terus jadi suami.

Cuma gedik lebih tu la buat org rengsa kot.

Lihat semua komen(41)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top