Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

'Loving You Is A Losing Game' - Diana Danielle

1-5-2021 01:00 PM|Oleh: kp5x| Komen: 86

"Loving You Was A Losing Game my first ever cover, can't wait to share with you all! 


Kredit foto : Instagram Diana Danielle

Lagu Arcade nyanyian Duncan Laurence menjadi pilihan pelakon Diana Danielle sebagai lagu cover pertamanya dan menerusi satu hantaran di laman instagramnya, Diana berkata dia tidak sabar dan teruja untuk berkongsi video covernya itu yang akan dapat ditonton di saluran youtubenya mulai 29 April 2021.

Dengan bait lirik 'loving you is a losing game' di bahagian korusnya lagu Arcade ini dikatakan inspirasi daripada kisah seorang wanita kenalan rapat penyanyi Duncan Laurence yang meninggal dunia di usia 40 tahun dan tetap setia menyayangi suaminya walaupun suaminya itu telah meninggalkan dirinya.


Kredit foto : Diana Danielle

Walaupun ini merupakan covernya yang pertama, bidang nyanyian bukanlah sesuatu yang asing bagi Diana. Lebih sepuluh buah lagu pernah dirakamkan oleh pelakon ini, antaranya Tentang Kita, Radio Infiniti, Muzik. - CARI


Kredit foto : Instagram Diana Danielle



Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 86
Komen

Previous : Baru 10 Bulan, Anak Nadzmi Adhwa Dan Ardell Aryana Dipuji Sudah Mula Berjalan

Next       : Amyza Aznan Mahu Adrian Serius Menyanyi

Komen Terbaru

Quote acikbajuhijau 10-5-2021 09:22 AM
dua_chzy replied at 1-5-2021 05:32 AM
Suara autotune boleh tahu la...Jauh beda dengan suara bakat. Seblom ko request video nyanyi live ...

alamak. jauh beza dengan loving you tu..

Lain-lain Komen

Quote dua_chzy 1-5-2021 01:05 PM
Eh. Akak macam takleh relate nyanyian @ suara sheol dengan wajah sheol la. Macam orang lain ja nyanyi lagu tu. Sedap.
Quote dua_chzy 1-5-2021 01:06 PM
Akak kena dengar lagu ni tanpa tengok video baru boleh feeling.
Quote sarah82 1-5-2021 01:12 PM
dua_chzy replied at 1-5-2021 01:05 PM
Eh. Akak macam takleh relate nyanyian @ suara sheol dengan wajah sheol la. Macam orang lain ja nyany ...

Sbb komen chouls.. Iols gigih klik.
Quote Timortimur 1-5-2021 01:15 PM
sarah82 replied at 1-5-2021 01:12 PM
Sbb komen chouls.. Iols gigih klik.

Samalah
Sis pun klik sbb nak dgr selepas baca review chazy
Quote dua_chzy 1-5-2021 01:16 PM
sarah82: Sbb komen chouls.. Iols gigih klik.


So, hapa pendapat uols? Macam orang lsin ja nyanyi kan? Mumgkin sebab kita tak biasa dengar Diana nyanyi.
Quote dua_chzy 1-5-2021 01:19 PM
Aiol lagik suka versi DD dari versi ori yach. And aiol dah 3 kali playback lagu ni demi menghayati nyanyian Diana.
Quote sarah82 1-5-2021 01:21 PM
dua_chzy replied at 1-5-2021 01:16 PM
So, hapa pendapat uols? Macam orang lsin ja nyanyi kan?  Mumgkin sebab kita tak biasa denga ...

Hahaha.. Mcm org lain.. Iols refresh byk kali supaya x silap yg nyanyi tu DD
Quote sarah82 1-5-2021 01:22 PM
Timortimur replied at 1-5-2021 01:15 PM
Samalah
Sis pun klik sbb nak dgr selepas baca review chazy

Hahahahaa.. terpengaruh.. Tapi betul.. Mcm x percaya kan yg DD sedap bila nyanyi.
Quote dua_chzy 1-5-2021 01:22 PM
sarah82 replied at 1-5-2021 01:21 PM
Hahaha.. Mcm org lain.. Iols refresh byk kali supaya x silap yg nyanyi tu DD

Tak sangka suara dia besar kan. Boleh pergi jauh DD ni.
Quote anilanil 1-5-2021 01:23 PM
Sedap berkilo-kilo drpd kaknab & toye bili-bili...
Quote sarah82 1-5-2021 01:26 PM
dua_chzy replied at 1-5-2021 01:19 PM
Aiol lagik suka versi DD dari versi ori yach. And aiol dah 3 kali playback lagu ni demi menghayati n ...

Sedih kan lagu ni.. Walaupun dia tahu.. Mencintai lelaki tu buat dia terluka.. Tapi dia tetap setia.. Huwaaa.. Iols selalu skip bila ada lagu ni kat video.. Rasa nak menangis.. Huwaaa.. Rasa kesedihan tu.
Quote sarah82 1-5-2021 01:27 PM
dua_chzy replied at 1-5-2021 01:22 PM
Tak sangka suara dia besar kan. Boleh pergi jauh DD ni.

Yap... Dia cantik.. Kira pakej lengkap.. Kalau bersungguh + training betul.. Mana tau boleh pemes sampai ke luar negara kan.
Quote kiah_mai_pulak 1-5-2021 01:29 PM
bini banduan ni pun,, gigih lah nk nyanyi.. sah2 suara autotune
Quote dua_chzy 1-5-2021 01:29 PM
sarah82 replied at 1-5-2021 01:26 PM
Sedih kan lagu ni.. Walaupun dia tahu.. Mencintai lelaki tu buat dia terluka.. Tapi dia tetap seti ...

Sebab tu kot DD boleh nyanyi lagu ni dengan cemerlang. Dia faham jiwa lagu tu camna.
Quote sarah82 1-5-2021 01:30 PM
dua_chzy replied at 1-5-2021 01:29 PM
Sebab tu kot DD boleh nyanyi lagu ni dengan cemerlang. Dia faham jiwa lagu tu camna.

Iols rasa mcm tu gak..huhuhu.. Sedih bila kita tak boleh berhenti dari mencintai dan menunggu org yg dicintai.. Walaupun dah tau dia takkan kembali
Quote dua_chzy 1-5-2021 01:32 PM
kiah_mai_pulak replied at 1-5-2021 01:29 PM
bini banduan ni pun,, gigih lah nk nyanyi.. sah2 suara autotune


Suara autotune boleh tahu la...Jauh beda dengan suara bakat. Seblom ko request video nyanyi live, ni aku bagi awal2.


Quote mendeluk 1-5-2021 01:37 PM
kiah_mai_pulak replied at 1-5-2021 01:29 PM
bini banduan ni pun,, gigih lah nk nyanyi.. sah2 suara autotune

Dia ini binik banduan kee?? Padan naww kuat merOyan dekat instagram macam tak tentu hala.
Itu lah sbb mak dia tak kenan dgn fk ada sebab lah kan jadi macam ini.
Kalau DD ini kahwin dgn lelaki lain, i rasa dia tak meroyan teruk
Quote terma2nkondisi2 1-5-2021 01:39 PM
uiikkss!!!?.... sedap suaranya... ka sbb rakaman kaa??

nape x jadi penyanyi je dari dulu?
Quote syamzana 1-5-2021 01:45 PM
terma2nkondisi2 replied at 1-5-2021 01:39 PM
uiikkss!!!?.... sedap suaranya... ka sbb rakaman kaa??

nape x jadi penyanyi je dari dulu?

ade la dulu2 masa tgh meletop dia nyanyi kejap ke acah2 nyanyi gitu la. pastu katenye nak record album, dapar offer dr mana entah. pastu tup2 menikoh plop aihhh ngan toklaki dato masuk jail. sian DD

Lihat semua komen(86)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top