Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Lelaki Bangladesh melancap dalam LRT ditahan polis

piao|28-4-2021 11:54 AM Komen: 48




PETALING JAYA: Polis menahan seorang lelaki warga Bangladesh yang disyaki berkelakuan tidak senonoh dalam LRT awal bulan ini.

Suspek berusia 29 tahun itu ditahan oleh polis bantuan di Stesen LRT USJ 7 di Subang Jaya pada 9.30 malam, Ahad lalu, kata Ketua Polis Daerah Subang Jaya Abd Khalid Othman.

Suspek kemudian diserahkan kepada Bahagian Siasatan Jenayah Ibu Pejabat Polis Daerah Subang Jaya untuk tindakan lanjut, kata beliau, lapor Sinar Harian.

Beliau berkata, suspek telah direman selama 14 hari bermula Ahad hingga 8 Mei ini.

Kes disiasat mengikut Seksyen 509 Kanun Keseksaan dan Seksyen 6(1)(c) Akta Imigresen 1959 /63, kata beliau.



Dalam kejadian sekitar 8.30 malam pada 4 April lalu, seorang wanita mendakwa seorang lelaki berkelakuan tidak senonoh dengan melakukan aksi melancap ketika duduk bertentangan dengannya dalam LRT di Stesen USJ 21.

Pengadu sempat merakam sebahagian perbuatan suspek tersebut, kata Timbalan Ketua Polis Daerah Subang Jaya Amihizam Abdul Shukor, yang mengesahkan menerima laporan kejadian itu.


Sumber:https://mykmu.net


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 48
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Zazama 29-4-2021 11:24 PM
Pulak dah!? Berani dia buat dlm lrt?

Lain-lain Komen

Quote Themilo 28-4-2021 08:36 AM
nasib baik ada yang buat rakaman & report polis.
kalau @Kurex atau @dudaberhias rakam, diorang save dalam galleri. malam-malam buat modal.
Quote laksmanabentan 28-4-2021 08:40 AM
Themilo replied at 28-4-2021 08:36 AM
nasib baik ada yang buat rakaman & report polis.
kalau @Kurex atau @dudaberhias rakam, diorang save ...

silap2 follow balik uoollss..
tak pun turun kat jalan TAR terus cek in hotel kan... hihihi...
Quote nolya 28-4-2021 08:48 AM
laksmanabentan replied at 28-4-2021 08:40 AM
silap2 follow balik uoollss..
tak pun turun kat jalan TAR terus cek in hotel kan... hihihi...

Astagfirullah...... Cakap mcm ape ini dlm bulan Ramadhan,  mengandai2 kpd dosa dn maksiat.
Quote Cece1234 28-4-2021 08:53 AM
Padan muka..
Quote kucim 28-4-2021 08:55 AM
Lah bangla rupanya...thread dulu kata kicap...
Ni kalau dapat ni..kasi penendang je sampai lunyai anu nya....yg merakam ni.....pun gila agaknya....
Quote jalfa 28-4-2021 08:57 AM
Gila ah..dlm train pon sempat stimelok dipnggang totey tu..bg makan biawak
Quote dudaberhias 28-4-2021 09:02 AM
laksmanabentan replied at 28-4-2021 08:40 AM
silap2 follow balik uoollss..
tak pun turun kat jalan TAR terus cek in hotel kan... hihihi...

Hahaha choiiii. Entah2 @Kurex & @Themilo hari2 naik LRT area situ, katanya nak COD kek mamasabariah dekat customer berdekatan rhopernya nak followup dengan jejan di atas.
Quote bulalof 28-4-2021 09:45 AM
baik sgt dgn pendatang haram. di alu2 kan utk stay jd warga malaysia. ada penguatkuasa pun hanya kuatkuasakan undang2 kat rakyat malaysia jerrrrrr......
Quote piao 28-4-2021 09:48 AM
ONANI paradesh
Quote tintin22 28-4-2021 09:56 AM
Quote Decaffeinated 28-4-2021 09:59 AM
kucim replied at 28-4-2021 08:55 AM
Lah bangla rupanya...thread dulu kata kicap...
Ni kalau dapat ni..kasi penendang je sampai lunyai a ...

siapa2 yang dah salah tuduh tu harap stok knee pad mencukupi lah


Quote Normabaru 28-4-2021 10:30 AM
hmm.. minggu lepas kaka p jjcm kat one shopping mall and sbb malas nk drive kaka naik grab. Masa nk blk hp bateri kong..puas minta tlg tumpang caj kjp kt kedai2 sekitar (org kita)  tp semua pandang kaka mcm ibarat kaka ni minta sedekah.. Hujung2 kaka minta tlg kt sorg bangla ni elok je bg tumpang charge.. Siap entertain soklan2 kaka even dia tahu kaka xde interest nk beli pon produk dia.

Mots:xsemya bangla tu teruk.. Ramai kenalan kaka level Dr PHD dtg dr bangla..

Pada kaka semua bangsa pon ada spesis laki xguna.. No need to be racist..
Quote Boomibulat 28-4-2021 11:09 AM
Klau naik LRT mlm2 mmg sejuk..ekon kuat sgt..
Quote Cik_jantung 28-4-2021 11:16 AM
alah korangg.. piyu beberd pun beterbangan jugak kann... hahahaha
Quote Skuau 28-4-2021 11:26 AM
mereka(bangla) pon ore isle jugok-itzy.
Quote tipah89 28-4-2021 12:14 PM
Cik_jantung replied at 28-4-2021 11:16 AM
alah korangg.. piyu beberd pun beterbangan jugak kann... hahahaha

Kan..sedangkan sedangkan PU punya bird pun boleh bergentayangan apetah lagi si bangla yg da bertaun xkelik jumpa bini kt kampong dia.

Quote Perawankota 28-4-2021 03:01 PM
Adik aku keje rapid.. Actually dah byk aduan dah pasal kes2 mcmni. Cuma viral dgn tak jer..
Quote Artemesiaa 28-4-2021 03:04 PM
Mendapat sudah makin lama disini makin berani buat perangai
Quote highcastle 28-4-2021 03:06 PM
Kok ye pun tak menahan carilah tandas dulu ke.. Ni tempat awam kau buat....... Bang*at betullah......

Lihat semua komen(48)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top