Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Berat Bawa Watak Anak Derhaka, Tapi Memang Power Lakonan PU Azman!

26-4-2021 05:59 PM| Komen: 36

Ustaz Selebriti terkenal, PU Azman atau lebih dikenali sebagai Cik Man sering membuatkan warganet terhibur dengan karakternya serta cara dakwahnya di media sosial diterima dengan selesa.

Sebelum ini, Cik Man berjinak-jinak dalam industri lakonan dan baru-baru ini, wataknya telah mengejutkan ramai orang kerana dia memegang watak sebagai anak derhaka.



Video tular dikongsikan semula oleh Cik Man di Instagram memaparkan dirinya sedang berlakon dalam satu babak drama berjudul ‘Bila Syaitan Berbisik’. 

Lebih menarik perhatian ramai apabila melihat Cik Man sangat menjiwai wataknya sebagai anak derhaka dengan meninggikan suara kepada ‘ibu’ dalam drama tersebut.



Dalam kesempatan itu, dia mengakui berasa berat untuk membawa watak tersebut kerana ia membuatkan dia mengingati arwah ibunya. 

Ia secara tidak langsung membuatkan hatinya sayu dan sedih.

Menjengah ke ruang komen, rata-rata warganet memuji lakonan PU Azman termasuk rakan artis.


Kredit foto: IG PU Azman

Power lah, Cik Man! 


Sumber: OhBulan


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 36
Komen

Previous : "Kau Graduate Dari Jamban Mana?" - Michael Ang Bengang Dengan Guru 'Lucah'

Next       : "Beli Juadah Di Warung Lebih Afdal Dari Restoran Yang Lembab" - Diva AA

Komen Terbaru

Quote nanaBanana 2-5-2021 06:38 PM
Berair mata aku bangman. Ak rindu mak aku. Dah lama tak balik tgk mak ayah aku

Lain-lain Komen

Quote imransulaiman 26-4-2021 06:19 PM
Tiba-tiba aku rasa sebak... {:cryrun
Quote Lengkong 26-4-2021 06:31 PM
teringat pulak kat mak kita


Quote LadyCarefree 26-4-2021 07:23 PM
Berbaloi usaha nak jd retis. Dapat pon. Maybe dah boleh stop mencapub psl retis korea.
Quote matchstick 26-4-2021 08:56 PM
Not bad lakonan heols..better than patah amon kot..
Matiklah nt pentaksub dtg serang aku{:thief
Quote Aiiskenot 26-4-2021 09:13 PM
matchstick: Not bad lakonan heols..better than patah amon kot..Matiklah nt pentaksub dtg serang aku{:thief



Yg ni aku setuju. Patah tu aku rasa xde tarikan.  Wpun tv rumah aku dh berhabuk x bukak. Tingin pulak tgk xik man blakon. Mcm pro. Aku speku dia ni dulu ada gak la cita2 jd pelakon gamaknya. Nak banding dgn puriz tu.. Aku tgk dia bukak mulut 3 saat pun hilang selera.
Quote salmon-suki 26-4-2021 09:53 PM
Menjadi laa dia ni .antara pu y okey laa..jenis x mencapub kt retis sgt..tingin plak nak try rendang dia. Kwn ckp sedap n pedas..
Quote Anamia 26-4-2021 10:17 PM
Watak dlm cerita yg dia jd bos mira pijah pun jadiiii
Quote HappyGumbira 26-4-2021 10:59 PM
meols suka bila di jawab soalan. dlm bg ilmu ada lawaknya
Quote hanahani 26-4-2021 11:11 PM
Aiiskenot replied at 26-4-2021 09:13 PM
Yg ni aku setuju. Patah tu aku rasa xde tarikan.  Wpun tv rumah aku dh berhabuk x bukak. Tingi ...

Kenapa mst nak compre dgn fattah lagi. Aifolyoyoyoyoy
Quote NataliaLuiz 26-4-2021 11:23 PM
Good job PUA.
Quote Managerara 26-4-2021 11:26 PM
Anamia replied at 26-4-2021 10:17 PM
Watak dlm cerita yg dia jd bos mira pijah pun jadiiii

Yapp betul..jadi bos jahat jugak tu..

Dlm rancangan muzikal lawak ramadhan pun pu just jadi pengacara je, xboleh masuk bertanding sebab die dah ternyata lawak haha
Quote songhara1226 27-4-2021 05:55 AM
matchstick replied at 26-4-2021 08:56 PM
Not bad lakonan heols..better than patah amon kot..
Matiklah nt pentaksub dtg serang aku{:thief

Jgn kutuk my lovely bamtah boleh x, walaupon dia berlakon kayu, nyanyi ke laut dalam, hosting hambar, tapi sebb dia herlokk ampunkan lahh dia
Quote sambaldurian 27-4-2021 06:58 AM
mungkin saja  amek watak antagonis , kurang sikit interaksi dgn pelakon wanita gitu. amek watak antagonis yg x libat babak sentuhan la. klu watak hero/kwn hero , mata nk kena melirik sayang kt pelakon wanita pulak.mcm mak noorkumalasari kot citer, dia x amek watak heroin nnti nk bersayang2 dgn hero pulak.
Quote kwekkwek 27-4-2021 07:33 AM
bravo cik man
Quote imanjannah 27-4-2021 07:38 AM
hebat jugak cik man berlakon
Quote da_vinci 27-4-2021 07:46 AM
aku dah nangis......mohon terasa sapo buek mak gitu....mmg jahanam laaa idop ko.....
Quote Redmyvi 27-4-2021 07:53 AM
Menjadi jugak la lakonan dia.. antara byk2 komen tu komen fafau tu poyo
Quote TomyamPuteh 27-4-2021 07:58 AM
Suka Cik Man
Quote ketupatnasi 27-4-2021 08:30 AM
matchstick replied at 26-4-2021 08:56 PM
Not bad lakonan heols..better than patah amon kot..
Matiklah nt pentaksub dtg serang aku{:thief

tak. fact tu! last tengok dek patah dalam drama apa ke nama yang heroin pink segala benda tu. hopefully Mimaland tak mengecewakan.refering to watak anak durhaka kan, kenot imejin hakak dek patah bawak watak anak durhaka. mampukah beliau menjerit memaki seghupa ituhh!!begitu jugak kalo cik man bawak watak hero cederalela. harus tutup tv


Lihat semua komen(36)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top