Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Nanti Gambar Bertiga Ya,"-PU Riz Dipuji-Puji Sweet, Ramai Tak Sabar Tunggu Neelofa Hamil

26-4-2021 01:03 PM|Oleh: Saiful| Komen: 66

Bukan main romantis ya pengantin baharu. Perkongsian PU Riz baru-baru ini nampaknya berjaya mencuri perhatian ramai.

Manis sungguh bila dia menunjukkan wallpaper telefon bimbitnya adalah gambar bersama isteri, Neelofa.

"New wallpaper," tulisnya ringkas di kapsyen.



Ruangan komen macam biasalah mestilah dipenuhi dengan pengikutnya yang mendoakan agar pasangan ini bahagia hingga ke syurga.

Ramai juga yang memuji-muji Haris rupa-rupanya adalah seorang yang bukan sahaja kacak tetapi sangatlah sweet oragnya.

Neelofa memang betul-betul bertuah memilikinya, kata mereka.


Foto: IG

Malah ramai yang tak sabar menantikan bila Neelofa akan hamil.

"Nanti pic bertiga pula ya, amin," antara komen yang diterima.




Bertiga bermaksud anak ya, tiba-tiba betiga bersama madu habis gegar satu dunia ni. Tak gitu? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 66
Komen

Previous : Idris Khan Tak Suka, Minta Hentikan Menunjuk-Nunjuk Bagi Duit Cash Pada Ibu Bapa

Next       : Khai Bahar Kekok Dengan Riena Diana

Komen Terbaru

Quote kucim 29-4-2021 02:22 PM
Kesian hajjah...dulu tak bertoodong org kutuk sexy bila dah bertoodong mcm2 cerita bila dah berniqab diteliti sehalus2 utk cari salah..pakai celak dikata menggoda..tudung blkg singkat pun dikata..entahlah...semoga hajjah dan harris till jannah

Lain-lain Komen

Quote Masukkeluar 26-4-2021 01:06 PM
sejak bila dak piyu ambil upah buat review???
ntah ntah bkn fon dak piyu pn. sbb tu utk iklan je pun. lol!
Quote Rogue98 26-4-2021 01:08 PM
Buat review product ek.....ahhh ye lah romantic....hahaha
Quote buapakperut 26-4-2021 01:14 PM
mamat kurta buat paid review henpon pulak ka. boleh la buat pendapatan sampingan kan
Quote Normabaru 26-4-2021 01:14 PM
kaka buka2 porum mmg sbb nk komen purit jahlop terus Allah makbol.. Amik kaw 1st new

Esok dh genap sebulan dah dorg kahwin,kes siasatan masih xsettle siasat lagi... Punyala kayangan spesis ni..

Semoga semua yang bersengkongkol dpt balasan sewajarnya..
Amin
Quote royaldanish 26-4-2021 01:23 PM
Normabaru replied at 26-4-2021 05:14 AM
kaka buka2 porum mmg sbb nk komen purit jahlop terus Allah makbol.. Amik kaw 1st new

Esok dh gena ...

level kayangan tahap dewa
Quote MatDeghem 26-4-2021 01:25 PM
tak sabor nak tengok anak mix mereka.  

Nanti  anak perumpuan akan si pakaikan tudung dan bila besar sikit akan di bungkus muka nya.
Dan anak lelak nya akan berkopiah dan berjubah aje lah. Mesti comel ....

#sampaibilahajjahbungkusmuka2020
Quote Normabaru 26-4-2021 01:30 PM
royaldanish replied at 26-4-2021 01:23 PM
level kayangan tahap dewa

Kes lain kemahen cpt saman..

Kes bijan..kes timb menteri bjln2.. Kes lopak dgn kes menteri agama etc sume swipe under carpet..

Punyala dabel standard msg2..pastu suh rakyat patuh sop?

Mmg xundi dh PN= Pembongak No. 1
Quote friedfishsoup 26-4-2021 01:34 PM
Dah ada thread dari Jennie la

https://mforum.cari.com.my/forum ... 248739&mobile=2
Quote GummyBear123 26-4-2021 01:38 PM
Pls don’t procreate. Pls don’t.
Quote Kurex 26-4-2021 01:38 PM
Mesti tak kekal lama
Quote nena9042 26-4-2021 01:40 PM
Dari gambar tu je pun boleh nampak bentuk pinggul jah. Apa guna kau pakai niqab then? Penunggang agama terpaling.
Quote royaldanish 26-4-2021 01:56 PM
Normabaru replied at 26-4-2021 05:30 AM
Kes lain kemahen cpt saman..

Kes bijan..kes timb menteri bjln2.. Kes lopak dgn kes menteri aga ...

Paling kesian budak2 mrsm tu..
Quote aemon 26-4-2021 02:32 PM
yela tu..semoga kata2 lobenak terhadap kaka faz mandul dlu tak berbalik pada jah.jap je Allah bayar cash sekarang.
Quote mrsLY 26-4-2021 02:39 PM
Normabaru replied at 26-4-2021 01:30 PM
Kes lain kemahen cpt saman..

Kes bijan..kes timb menteri bjln2.. Kes lopak dgn kes menteri aga ...

gitula geng kayangan ni...
Quote hatikudus 26-4-2021 02:40 PM
Aci tak klu taknak spesis attention seeker & terpaling ni membiak
Quote rainbowrainz 26-4-2021 02:49 PM
Hahahahha lopak dah rasa sendu ke..ini pun nak jd benang..terasa bahang sendu eh lopak...
Quote makadek 26-4-2021 02:51 PM
Dis is kmarks
Iolls ta pose today kbye
Quote Pak.dolla 26-4-2021 02:54 PM
aemon replied at 26-4-2021 06:32 AM
yela tu..semoga kata2 lobenak terhadap kaka faz mandul dlu tak berbalik pada jah.jap je Allah bayar  ...

Pak dol ada terbaca tak tau confirm ke idok, menurut saintis kajian yg dibuat, lelaki yg pernah kena covid boleh mandul.
Confirm ke awak?
Quote aemon 26-4-2021 04:53 PM
Pak.dolla replied at 26-4-2021 02:54 PM
Pak dol ada terbaca tak tau confirm ke idok, menurut saintis kajian yg dibuat, lelaki yg pernah ke ...

entah le..tak tahu la aemon kesan covid ni apa jd dgn dalaman badan.tak berani nak bg ulasan.bos iols bekas pesakit covid.dia cakap kena hati2 je sebab takut kalau kena lg sekali boleh jd lagi teruk

Lihat semua komen(66)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top