Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Acah KPop Muka Jawa, Macam Gam***,"-Kamal Adli Pakai Sweater Tengah Panas Dilabel Poyo

26-4-2021 12:12 PM|Oleh: Saiful| Komen: 79

Baru-baru ini Uqasha ada memuat naik gambar bersama Kamal Adli di Instagram.

Namun ada pula yang tak puas hati dengan cara pemakaian Kamal.

Foto: IG


Panas terik pakai sweater pula. Fesyen aktor ini nampaknya menerima komen negatif daripada netizen yang mendakwa Kamal sebagai poyo!


"Macam gam** dressing (persalinan) mamat tu... kau ingat Malaysia ni sejuk ke? Poyo poyo.

"Acah-acah Kpop mamat ni tak sedar diri hidung kembang macam Jawa."


Kredit foto: via mStar

Tak senang melihat tunangnya dikecam, Uqasha Senrose tampil membidas semula komen yang ditulis hater berkenaan di Instagram.

"Kalau dia poyo pun kenapa kau yang sakit hati? Siapa suruh tengok? Kasihan orang macam ni. Hasad dengki, kasihan awak!"  tulis Uqasha.

Aduhai macam ni pun boleh jadi pergaduhan. Tak ada kerja lain agaknya, tak gitu? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
1
0
0
Komen: 79
Komen

Previous : Sufian Suhaimi Jadi Pak Lawak Pula

Next       : Mesranya Siap Letak Tangan Atas Bahu, Ramai Suka Zizan Razak Dan Nadia Brian Bercinta

Komen Terbaru

Quote beta_carotene 29-4-2021 08:36 PM
toonet tecik

Lain-lain Komen

Quote ellejo 26-4-2021 12:17 PM
rilek la. baju je pun
Quote AshkieLa 26-4-2021 12:19 PM
Edited by AshkieLa at 26-4-2021 12:21 PM

dia yang pakai.. ko yang panas mueazzastoner... loser betul. takde kerja lain kah?

Quote mdhelmi 26-4-2021 12:36 PM
tula sape suruh mak ayah bg tepon kat budak2 sekolah
kan dan keluar komen tapahape
Quote sarah82 26-4-2021 12:39 PM
Aku pun kalau rider dtg antar barang ka makanan ka.. X ada cardigan.. Aku pakai sarung ka sweater... Bukan hanya sejuk ja boleh pakai.
Quote Pak.dolla 26-4-2021 12:39 PM
Aku pwrnah baca majalah dulu2 KA mengaku dia hensem hahahaha
Quote aderaderker 26-4-2021 12:43 PM
Tu dia.
Heshteg dengkike sudah mari.

Tapi aku setuju je bab tak suka jgn follow,  block terus.
Ungkamal,  i dah blocked semua termasuk fanpage uols tau
Quote cm_vungtau 26-4-2021 12:47 PM
Ok apa kat Msia pakai jaket. Sebab kalau pakai short sleeve tetiba masuk mall pulak, dah kesejukan
Quote akuHavocczz 26-4-2021 12:53 PM
aderaderker: Tu dia. Heshteg dengkike sudah mari. Tapi aku setuju je bab tak suka jgn follow,  block terus. Ungkamal,  i dah blocked semua termasuk fanpage uols ta ...


Speaking of fanpage. I tak faham fanpage depa ni berlambak tapi post benda sama je. apa motif create banyak banyak account pun tak tahu. dari minat diaorang ni kadang kadang terus naik menyampah asyik masuk explore je. tapi semua benda sama
Quote mesmerize 26-4-2021 12:58 PM
mungkin masa tu cuaca sunny terang benderang tapi suhu sejuk menggigit ke tulang .. who knows
Quote akuchenta 26-4-2021 01:13 PM
Dia tu mungkin dengki sbb kamal dh tunang dh uqasha... Haha
Quote electricopop 26-4-2021 01:35 PM
Bende ni pun nak kecoh. Lantaklah dia nak pakai selimut ke apa ke.
Quote Abob 26-4-2021 01:37 PM
akuHavocczz replied at 26-4-2021 12:53 PM
Speaking of fanpage. I tak faham fanpage depa ni berlambak tapi post benda sama je. apa motif cr ...

Admin lain lain tuh...sebab tuh banyak nor page kamal uqasha

Bukan kamal uqasha yang lantik....peminat fanatik biasalah
Quote namr 26-4-2021 01:38 PM
Lol
Quote September14 26-4-2021 01:42 PM
Agongkan sgt kpop.. diorg pun bukan ensem sgt muke sepesen je.. lain la klu latino pelakon porno diorg pun ensem
Quote Abob 26-4-2021 01:42 PM
Edited by Abob at 26-4-2021 01:53 PM

Ada lagi ke mamat fake account tuh

Bukan dah delete ke

Blog pun....cam takde content ke sampai komen fake acc pun leh buat cite..

Esok2 mesti fake acc saje2 kecam sebab nak buat content ekk
Quote azimodin 26-4-2021 01:43 PM
Walaupon malaysia ni panas amat tapi i rasa normal je ada orang pakai jacket. I sendiri pon kalau gi speedmart malas nak tukar2 baju, sarung je sweater. Gi ofis pon sama sebab aircond level freezer
Quote wolfheart 26-4-2021 01:48 PM
Kadang2 lagi panas lagi sarung jaket lengan panjang sbb tak nak terdedah matahari terik. Kulit terbakar dr sawo matang ke hitam legam pulak nanti. Cariklah material yg sejuk nipis je.
Quote Jitu 26-4-2021 01:56 PM
ikut suka org lah nak pakai apa pun

Quote Zaien 26-4-2021 02:01 PM
dengki ke? hahahahhahaaa

Lihat semua komen(79)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top