Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Azal Sangat Menjaga SOP" - Zarina Zainuddin Minta Maaf Pada Rakan Artis

22-4-2021 11:37 AM| Komen: 41

Pelakon Zarina Zainuddin memohon maaf terhadap barisan artis yang nama mereka disebut anaknya, Azal Azrai dalam hantaran di Instagram yang mendakwa mereka melanggar prosedur operasi standard (SOP) ketika hadir ke majlis perkahwinan Neelofa dan PU Riz, baru-baru ini.

Zarina ketika dihubungi berkata, dia sebagai rakan memohon maaf sekiranya mereka tersinggung dengan tindakan anak istimewanya itu.


Kredit foto: IG Zarina

"Saya pun perlu menjaga hati orang dan sebagai manusia, saya juga ada melakukan kesalahan. Kadang-kadang, kita terlepas pandang," katanya kepada Harian Metro.

Menurut Zarina, Azal atau nama sebenarnya, Muhammad Razal Azrai, 25, yang menghidap autisme menulis atau mengeluarkan kata-kata mengikut hatinya.

"Dia sendiri yang mengendalikan akaun Instagram itu dan Azal memang anak yang jujur. Dia tak tahu nak cakap berpusing-pusing. Dia suka tengok berita dan tahu banyak perkara mengenai isu semasa. Dah macam wartawan pula.

"Saya kadang-kadang sibuk dengan urusan kerja dan tak sempat nak memantau. Jadi, kalau ada benda yang dirasakannya tak betul, dia akan cakap secara terus," katanya.

Menurut Zarina, walaupun anaknya itu anak istimewa, dia benar-benar menjaga SOP setiap kali keluar atau menemaninya ketika berada di lokasi penggambaran.

"Dia sendiri sangat menjaga SOP. Dalam begnya ada banyak cecair pembasmi kuman dan selalu bawa banyak pelitup muka. Kalau masuk ke pusat beli-belah, dari pintu masuk hingga ke semua kedai, dia akan imbas kod MySejahtera dan suhu badan.

"Kadang-kadang, saya pun dia ingatkan supaya menjaga jarak fizikal, selalu memakai pelitup muka dan jaga SOP," katanya.

Semalam, Azal memuat naik foto beberapa selebriti tanah air dan mendakwa mereka sebagai suspek yang melanggar SOP, antaranya Izara Aishah, Adib Khalid, Scha Alyahya, Awal Ashaari dan Hannah Delisha bersama suami.


Sumber: Harian Metro

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 41
Komen

Previous : Setahun Menyepi, Ara Johari Kembali Dengan 'Tetap Aku Cinta'

Next       : Anak Dah Umur 9 Tahun, Haiza Ditanya Bila Nak Hamil Lagi?

Komen Terbaru

Quote nooriesz 26-4-2021 11:04 PM
si Montana ni sedot apee smpaii cmni skli komen.. dedlu elok je pun..

abis la kang aku tersangkak dgn diee..

Lain-lain Komen

Quote MontanaHannah 22-4-2021 11:40 AM
zarina ni xreleven

perangai xelok , setaraf betina sundal


anak dah cacat otak jgn dibiar  main media social...

ko nak apa sebenarnya

nak perhatian

dia kan attention seeker taraf sundal
Quote hazzy0304 22-4-2021 03:52 PM
MontanaHannah replied at 22-4-2021 11:40 AM
zarina ni xreleven

perangai xelok , setaraf betina sundal

woowww wow wowww ...

istighfar byk2 cyst ...
Quote bungalisa 22-4-2021 04:30 PM
MontanaHannah replied at 22-4-2021 11:40 AM
zarina ni xreleven

perangai xelok , setaraf betina sundal

Benci sgt ko kat zarina ni ek....
Quote MontanaHannah 22-4-2021 06:11 PM
hazzy0304 replied at 22-4-2021 03:52 PM
woowww wow wowww ...

istighfar byk2 cyst ...

astaghfirullah  astaghfirullah  astaghfirullah  astaghfirullah  astaghfirullah  astaghfirullah  astaghfirullah  astaghfirullah  astaghfirullah  astaghfirullah  astaghfirullah  astaghfirullah  astaghfirullah  astaghfirullah  astaghfirullah  astaghfirullah  astaghfirullah  astaghfirullah  astaghfirullah  astaghfirullah  astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah astaghfirullah
Quote MontanaHannah 22-4-2021 06:13 PM
bungalisa replied at 22-4-2021 04:30 PM
Benci sgt ko kat zarina ni ek....

sangat benci


tergamak dia tunjuk rambutan dia kepada dunia


Quote hazzy0304 23-4-2021 09:07 AM
MontanaHannah replied at 22-4-2021 06:11 PM
astaghfirullah  astaghfirullah  astaghfirullah  astaghfirullah  astaghfirullah  astaghfirullah  as ...

terbaik cyst !
Quote hazzy0304 23-4-2021 09:08 AM

yang lalu biarlah berlalu cyst ... usahla dikenang ..

karang x lalu nak makan berbuka ...
Quote MontanaHannah 23-4-2021 09:45 AM
hazzy0304 replied at 23-4-2021 09:08 AM
yang lalu biarlah berlalu cyst ... usahla dikenang ..

karang x lalu nak makan berbuka ...

usah di kenang???

siapa nak kenang poen berbulu dia tu ? ko?

zarina lah kena kenang dosa m bogel dia tu entah dimana dia jual poen dia pun xtahu,,,dia kena bertaubat


org mcm ko ni sejenis tahi

sejenis bila org lain menuntut keadilan ko akan datang supaya org tu  bersabar dan berserah....usaha org tu nak baiki keadaan dan tuntut keadilan ko xpandnag dah...

org mcm ko ni kepala butoh

dan aku rasa ko xkaya pun

sejenis muka  berkerak hitam ,poem masam

dajjei nakahrom ko
Quote MontanaHannah 23-4-2021 09:46 AM

bangsat poen masam ,otak ko tepu

Babi
Quote hazzy0304 23-4-2021 09:50 AM
MontanaHannah replied at 23-4-2021 09:46 AM
bangsat poen masam ,otak ko tepu

Babi

senyummm je aku baca komen kau cyst !

lagi cyst, lagi ... ! go cyst go !
Quote hazzy0304 23-4-2021 09:53 AM
MontanaHannah replied at 23-4-2021 09:45 AM
usah di kenang???

siapa nak kenang poen berbulu dia tu ? ko?

alhamdulillah ...

go cyst , go !! lagi cyst ...

(pjg bebeno karang kau cyst oiyy! sapo nk baca)
Quote MontanaHannah 23-4-2021 10:48 AM
hazzy0304 replied at 23-4-2021 09:53 AM
alhamdulillah ...

go cyst , go !! lagi cyst ...

term letak emoji bila kena sembur depan-depan tu biasa di dalam forum terutamanya bila sakit hati sgt.

padan muka ko!
Quote MontanaHannah 23-4-2021 10:49 AM
hazzy0304 replied at 23-4-2021 09:53 AM
alhamdulillah ...

go cyst , go !! lagi cyst ...

term yg sama terpakai untuk kesan yg sepadan

padan muka ko

boooo
Quote Zirara99 23-4-2021 10:50 AM
MontanaHannah replied at 23-4-2021 10:48 AM
term letak emoji bila kena sembur depan-depan tu biasa di dalam forum terutamanya bila sakit hati  ...

Mod memang tak nampak ke forumer toxic macam ni? Tak paham la aku dibiarkan forumer begini berkeliaran.
Quote Redmyvi 23-4-2021 11:02 AM
Mana mod nie? puasa2 kena pantau gk.. ada yg toxic sgt ni
Quote MontanaHannah 23-4-2021 11:06 AM
Zirara99 replied at 23-4-2021 10:50 AM
Mod memang tak nampak ke forumer toxic macam ni? Tak paham la aku dibiarkan forumer begini berkeli ...



forum ini aku yang punya !

kalau aku xde maka forum ini akan terkubur.
Quote miracle_forever 23-4-2021 11:09 AM
azal ni jugak yg penah komen merapu kat ig Patricia K kan.. tapi mmg betul pun retis2 tu semua tak jaga sop masa wedding jabal rahmah. btw, mcm mana acik zarina & anaknya invited to the wedding eh
Quote hazzy0304 23-4-2021 12:14 PM
MontanaHannah replied at 23-4-2021 10:48 AM
term letak emoji bila kena sembur depan-depan tu biasa di dalam forum terutamanya bila sakit hati  ...

sakit hati ?? ke cyst yg sakit hati nya ??

(letak lagi emoji bio cyst muntahtanah ni lg bertambah2 sakit hatinye)
Quote hazzy0304 23-4-2021 12:16 PM
MontanaHannah replied at 23-4-2021 10:49 AM
term yg sama terpakai untuk kesan yg sepadan

padan muka ko

keeerrr cyst yang terkesan di pagi nan mulia hari jumaat innieyhhh

k la cyst muntahtanah yang toxic, seronok layan cyst.. bertambah2 jugak kredit saya

babai



Lihat semua komen(41)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top