Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Orang Sibuk Main Boling, Sheila Rusly Sekeluarga Solat Tarawih Di Belakang

20-4-2021 04:00 PM|Oleh: LilRose| Komen: 368

Keluarga Sheila Rusly sekali lagi mendapat perhatian apabila menunaikan solat tarawih berjemaah di sebuah pusat boling di Petaling Jaya dipercayai di pusat membeli-belah One Utama.


Kredit foto: IG

Menerusi hantaran di Instagramnya, pelakon dan penerbit itu memuat naik video suasana menjalani solat sunat berkenaan.

"Malam ke 8. Tiada lagi alasan. Islam itu syumul. Iftar & terawih wt my extended family.

"Solat Isyak dipimpin oleh Tuan Hj Jinggo @jinggo_jspictures manakala Solat Sunat Terawih dipimpin oleh saudara @itsokaymarr," tulisnya.

Kelihatan mereka khusyuk menjalani ibadah itu dan tidak terganggu dek suasana yang kelihatan agak sibuk dengan pengunjung yang sedang bermain boling.


Kredit foto: IG


Difahamkan, video berkenaan dirakamkan bakan menantunya, Elisya Sandha.

Menerusi ruangan komen, ramai yang kagum dengan keluarga Sheila. Sejuk mata memandang, antara yang dikomen netizen. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
8
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 368
Komen

Previous : Bercerai Sebab Selalu Lebihkan Ibu Daripada Isteri, Baru Sekarang Fizo Omar Buka Mulut

Next       : Aliff Aziz Nak Buang Tatu, Kali Ini Ikhlas Mahu Berubah Jadi Lebih Baik

Komen Terbaru

Quote LiveYourLife 27-4-2021 07:12 PM
AshkieLa replied at 21-4-2021 09:19 AM
top up skali buat majlis tunang aritu tak kena ape2.. dahlaa PKP masa tu...
ni dah double triple  ...

Gov ni teruk betul la. Mmg double standard

Lain-lain Komen

Quote jfq 20-4-2021 04:08 PM
Edited by jfq at 20-4-2021 04:10 PM

1U kan ada proper surau
Yg customers lain mesti rengsa tak boleh jerit2 buat bising bila pin smua tumbang
Quote kelanci 20-4-2021 04:09 PM
aiyoooooo
Quote haruslah 20-4-2021 04:10 PM
Hmmmmm
Perlu ke mcm ni
Balik kan boleh solat jugak
Buat yg wajib dulu. Suraunpun ade
Sory, iols x husnuzon
Quote white_musk 20-4-2021 04:10 PM
Surau 1Utama tutup kah?
Quote prettyuglybabe 20-4-2021 04:10 PM
gelandangan ke sampai kena solat kat bowling tu?
kenapa nak buka jalan orang kutuk islam?
Quote jfq 20-4-2021 04:12 PM
Dia org tak faham ke tarawih tu tak semestinya buat immediately lepas isyak. Balik rumah masih sempat lagi nak buat
Quote mawarkhayalan99 20-4-2021 04:12 PM
ewwwww mengapa harusssss tak boleh cari tempat lain ke nak solat pun
Quote mawarkhayalan99 20-4-2021 04:12 PM
ewwww mengapa harus tak boleh solat dekat tempat lain ke sisturrrr
Quote Nham22 20-4-2021 04:13 PM
Apoooooooo..... Adehhhhh
Quote nipskacang 20-4-2021 04:13 PM
Attention seeker
Quote lilcountess 20-4-2021 04:14 PM
haruslah replied at 20-4-2021 04:10 PM
Hmmmmm
Perlu ke mcm ni
Balik kan boleh solat jugak

kan boleh buat bila balik rumah? takpun kat surau? kalau solat fardhu yg  masa pendek tu bolehlah diterima akal kalau terpaksa solat kat situ juga. tp ni benda sunat kot, bukan ada had waktu kena buat sbln pkl 10 misalnya. semua benda ada waktu & tempat yg sesuai. janganlah jadi punca fitnah kepada agama sendiri
Quote msdummy.2018 20-4-2021 04:14 PM
Edited by msdummy.2018 at 20-4-2021 04:16 PM

I kan bukan nk ckp dengki ker apa..sb i pun sama xsempurna...what the heck terawih kat bowling? Celah mana ko dengar imam bc ayat quran dlm solat? Berhenti2lah tunjuk mcm.ni..fhm islam tuh mudah, mana2 pun kena solat..tp biarlah kena pd tempat..bohsan lah

Sorry ah...ko expect muda2 ni respect ko, tp ko smdr buat org loss respect pd ko.

Xdee beza antara ko, sajat dgn jah..sama jer perangai
Quote prizadane 20-4-2021 04:17 PM
Sejenis show off. Susah la husnuzon. Sah sah ada je surau kat situ. N tak wajib ya tarawih selepas Isyak.. bukannya korang musafir pun
Quote becir 20-4-2021 04:19 PM
Eww...bongoknya Sheila satu family...Sama level kg.com ngan family diraja sepanyol Tu ha..
Quote little_sis 20-4-2021 04:20 PM
Surau tutup eh..
Quote mamamia98 20-4-2021 04:23 PM
Susah betul nak husnuzon. Rasa mcm nak show off je. Lebih nak perhatian org. Boleh je solat terawih dekat rumah sis. Yg penting wajib dulu sis.menyampah betul tgk geng mcm ni.
Quote Raman 20-4-2021 04:23 PM
Kat  ni banyak masjid dan surau. Kalau tidak pun boleh solat dekat rumah sendiri lepas tuh baru la pergi main bowling. Ini dah tak selesa orang lain
Quote Boomibulat 20-4-2021 04:24 PM
X paham..knp solat kat situ..lps solat main bowling ke cmana..mesti bising kung-kang2 bola boling terhempas..
Quote AshkieLa 20-4-2021 04:24 PM
saje mengundang org puji dan keji...

Lihat semua komen(368)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top