Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Private Wedding, No Cameras Allowed,"-Neelofa Nak Adakan Majlis Resepsi?

19-4-2021 01:16 PM|Oleh: Saiful| Komen: 194

Majlis pernikahan Neelofa sebelum ini memang mencetuskan kontroversi. Banyak pihak yang tak berpuas hati kerana didakwa tidak mematuhi SOP yang ditetapkan.

Bukan itu sahaja, kemarahan terhadap Neelofa berterusan apabila dia honeymoon pula bersama suami tercinta, PU Riz di Langkawi.


Foto: IG

Cerita tentang Neelofa nampkanya masih belum habis apabila selebriti ini apabila dilihat bergambar dengan perunding perkahwinan Rekateemor.

Disebabkan gambar ini ramai yang membuat spekulasi yang berkemungkinan besar Neelofa akan mengadakan majlis resepsi tak lama lagi.


Bukan itu sahaja Neelofa sempat meninggalkan komen, "Private wedding, no cameras allowed."


Wah wah wah! Di ruangan komen dipenuhi dengan netizen yang kecoh dan memberi peringatan agar mengikuti SOP.

Malah ada yang yang lega Neelofa mengadakan majlis tertutup agar tidak dikecam dan dikritik netizen lagi.



Bagaimanapun Neelofa membalas lagi bahawa dia sebenarnya bergurau je.

Pulak! Apa pun kalau betul nak buat majlis resepsi pastinya gempak! Sayangnya tak dapatlah nak tengok kan. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
4
0
1
Komen: 194
Komen

Previous : Aedy Ashraf Dan Daiyan Trisya Pasangan Sedap Di Kaca TV Saat Ini

Next       : Bukan Menyanyi Je, Atilia Haron Cari Duit Cuba Bidang Fesyen

Komen Terbaru

Quote Timortimur 30-4-2021 08:05 AM
Kalau nak ikutkan wedding Nab dgn Meran tu pun patut kena saman jgk
Mana ada patuh SOP pun

Lain-lain Komen

Quote minime88 19-4-2021 01:22 PM
kes blm selesai dah sibuk resepsi. ni mcm confirm takde tindakan lah tu.
Quote Cik_jantung 19-4-2021 01:26 PM
brotherhood & sisterhood...  yerla benda berbayor kan.. bukan servis free... haruslah claim hood hood...
Quote doubleA 19-4-2021 01:27 PM
Mengundang betul terpaling ni. Memang dalam diri tu suka sangat org kecam ke
Quote capiloton 19-4-2021 01:29 PM
seronot geng kayangan enjoy life,
bebas ke sana ke mari, tak payah ikut SOP,
di kala rakyat marhaen di layan macam kambeng biri biri.   
Quote Brunes 19-4-2021 01:30 PM
perempuan ni memang gila attention lah.. lopak = sajat same personality and traits
Quote Meiizu 19-4-2021 01:30 PM
Suka ati ko lah nak ptivate no camera allow bajet anak raja
Tapi
Sila polis bertunggu tangga kat situ
Bukan ke majlis ada bape limit tetamu? Sape tau ? 200ke 500 ke haperrrr.
Kangg ada plak cluster pupujah

Quote adelea 19-4-2021 01:30 PM
minime88 replied at 19-4-2021 01:22 PM
kes blm selesai dah sibuk resepsi. ni mcm confirm takde tindakan lah tu.

Mmg takde pon .. citer dia dah minta maaf kan ...

Mahkamah x nak dakwa dia ..
Quote MoonRise 19-4-2021 01:50 PM
aiyorkk, kes lama lepas macam tu je ke
Quote mrsLY 19-4-2021 01:51 PM
adelea replied at 19-4-2021 01:30 PM
Mmg takde pon .. citer dia dah minta maaf kan ...

Mahkamah x nak dakwa dia ..

mmmmmmmmmmmmmmm
Quote pcr13 19-4-2021 01:52 PM
Lepas tu nanti jemputan saudara mara ke majlis private tu nanti merentas negeri ke?
Quote adelea 19-4-2021 01:54 PM
mrsLY replied at 19-4-2021 01:51 PM
mmmmmmmmmmmmmmm

Polis pon x leh nak buat apa ..
Kertas siasatan dah serah kat pendakwaraya .. pastu semua senyap je x bunyikkkk ..
Quote SANKURIANG 19-4-2021 02:02 PM
Maap ye lopak...minggu ni, kami nak sembang pasal Ellie cium kaki anak Tompel, citer anak TokTi dan citer Timah dah pandai berenang.....tak nak tau pun citer religion rider tanpa lesen ni....
Quote pngky 19-4-2021 02:15 PM
SANKURIANG replied at 19-4-2021 02:02 PM
Maap ye lopak...minggu ni, kami nak sembang pasal Ellie cium kaki anak Tompel, citer anak TokTi dan  ...

manis nyer religion rider
Quote Nsz1314 19-4-2021 02:17 PM
Edited by Nsz1314 at 19-4-2021 02:18 PM

Payah laa nak wedding private
Confirm laa lofa nak tunjuk wedding dress dia wehh... Puak puak dia mesti nk tunjuk jgakk tu.. Tp xtahu laa klau dieorg reveal gmbr ats pelamin je. Yg rapat2 tuu sorok laa.. Nnti dikencam lg. Orang tunggu jee
Quote aechae 19-4-2021 02:17 PM
Bkn smalam si jennie dh up tred psl ni tp dh kena katup sbb tuan pnya bdn kata “gurau je”
Quote dudaberhias 19-4-2021 02:18 PM
Kena la jadi attention seeker untuk lakukan produk sendiri dan produk keluarga2 lain. Janji bukan theyols yang kambus mengambus tu, biar agen2 suri rumah serta student yang terkambus.
Quote makadek 19-4-2021 02:19 PM
Meiizu replied at 19-4-2021 01:30 PM
Suka ati ko lah nak ptivate no camera allow bajet anak raja
Tapi
Sila polis bertunggu tangga kat s ...

Polisi tak berani der nk bertunggu tangga kat sinun.
Quote QueenCaramel 19-4-2021 02:19 PM
Mcm faz buat mase tunang die dl kan? Cume ade 1 official camera sj..tp tahankah jah cume dipuji fmly members dan bukn lobenak nnti?
Quote rosannazmia 19-4-2021 02:20 PM
Aku dah berpatah arang dah dgn kerajaan aboh ko ni

Lihat semua komen(194)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top