Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Shiera Dah Elok Bertudung, Ijoy Pula Pakai Rantai Emas" - Netizen

19-4-2021 12:52 PM|Oleh: Cari-Azza| Komen: 65




Menjadi kelaziman artis yang mempunyai ramai pengikut di laman media mereka membuat ulasan produk. Sama ada secara solo, berpasangan atau dengan anak-anak, video mereka tetap mendapat banyak tontonan.

Begitu juga apabila pelakon, deejay dan pelawak, Sharifah Shahirah atau Shiera membuat ulasan produk atau sekadar makan bersama suaminya, Ijoy Azhari ianya mendapat sambutan.

Namun, di sebalik seronok menonton telatah mereka berdua, netizen berasa sedikit terganggu apabila Ijoy memakai rantai. Tidak dipastikan rantai apa tetapi alangkah tidak manisnya berpenampilan begitu di sebelah isteri yang sudah bertudung? Di bulan Ramadan pula tu.




Foto :IG

Bukan satu video sahaja yang mempunyai kelibat Ijoy berada di sebelah isterinya dalam keadaan memakai rantai, tetapi lebih kurang tiga video.

Hal ini membuatkan para pengikut Shiera atau lebih mesra dengan nama Kak Rara menasihati artis tersebut.




Bagaimanapun, ada juga netizen yang cuba bersangka baik dengan menyatakan kemungkinan Ijoy baru selesai penggambaran drama. Tapi, tak tanggalkan ke?


Foto : IG

Foto : IG

Setakat ini, tiada jawapan balas daripada Shiera, mungkin belum membaca komen-komen tersebut. Orang kata tegur tandanya sayang. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 65
Komen

Previous : Aedy Ashraf Dan Daiyan Trisya Pasangan Sedap Di Kaca TV Saat Ini

Next       : Empat Tahun Menyepi, Tak Sangka Lagu Azhar Osman Dipilih Jadi OST Drama

Komen Terbaru

Quote Perils 25-4-2021 11:38 PM
Tu tangkal kencing mlm la . Korg apa tau . Kah5

Lain-lain Komen

Quote kakakpositifker 19-4-2021 12:58 PM
lapo sungguh hok laki nya. hahaha
Quote Kurex 19-4-2021 01:13 PM
Ni gosip ke azza?? Memang repot bodoh2 ke tak tau apa tu term gosip? Ke jizklongklong suruh korang buat je apa2 benang asal capai kpi demi gaji yg ntah berkat atau tak?? Ke jizklongklong pun sama asal boleh jugak??
Quote bambimo 19-4-2021 01:22 PM
laen benor ruper si ijoy. tringat video klip kini..ganteng betul
Quote piao 19-4-2021 01:25 PM
ijoy ni mmg style dia cm tu... ala pelakon 80an zaman2 dharma abang kus lagi ranggi...
Quote Redmyvi 19-4-2021 01:34 PM
ijoy tu keje apa ek? selalu nmpk syiera je yg ada job.. berlakon lg ker dia?
Quote snowater 19-4-2021 01:37 PM
kepam sgt nmpknye laki die ni. selalu perati kat ig bila shiera promote mknn die duk sblh makan mcm pelahap. nmpk sgt lakonannye.nk acah2 cool tp x menjadi
Quote makadek 19-4-2021 02:16 PM
Style pelakon 70 80an rata2 pakai rantai yg mcm taring warna ijau kalau kena kt orgnya nampak sexi... Apa pn ku tk gemo lelaki pakai emas o silver
Quote royaldanish 19-4-2021 02:39 PM
Redmyvi replied at 19-4-2021 05:34 AM
ijoy tu keje apa ek? selalu nmpk syiera je yg ada job.. berlakon lg ker dia?

Ijoy jadi tokey rasanya
Bukan laki bini ni sewakan rumah/tempat utk org belakon ke
Quote Coklatpanas 19-4-2021 02:45 PM
Bising la dia ni cakap
Quote Kepot 19-4-2021 02:47 PM
shira nin jenis cool je.
orang kecam pun dia camtu jela.
buat donno je mye mls nk layan kot.
Quote mrseller 19-4-2021 03:26 PM
ijoy tu selain dari main golf . apa kojo eh?
Quote taji2906 19-4-2021 03:29 PM
da mcm namron jek nampak
Quote rainbowrainz 19-4-2021 03:40 PM
Iols malas cerca dibln ramadan yang mulia yinnihhh..
Quote rainbowrainz 19-4-2021 03:43 PM
mrseller replied at 19-4-2021 07:26 AM
ijoy tu selain dari main golf . apa kojo eh?

Dia ada bussiness duk goyang je kaki income tau2 masuk puluh ribu..tp laki die x adalah acah2 gelabah kaya..rilekss je acah2 mcm marheain padahall... asyukkkkkkk teroxxxxxx
Quote mrseller 19-4-2021 04:07 PM
rainbowrainz replied at 19-4-2021 03:43 PM
Dia ada bussiness duk goyang je kaki income tau2 masuk puluh ribu..tp laki die x adalah acah2 gela ...

business apa tu? stakat ckp bisness, geng syabu pun buat bisnes goyang kaki masuk teruk huhuhu
Quote rukia2 19-4-2021 04:08 PM
snowater replied at 19-4-2021 01:37 PM
kepam sgt nmpknye laki die ni. selalu perati kat ig bila shiera promote mknn die duk sblh makan mcm  ...

tp kalo tgok kt gambar thumbnail kt video ig tu nmpk not bad...tp bibir gelap laaaa..xtau r kalau nmpk kepamm dlm video..mls nk click
Quote minahmanja 19-4-2021 04:34 PM
zaman mat despatch kemain wangi ijoy ni... now mcm loya pulak..
Quote midori_katana 19-4-2021 04:38 PM
Nama ejoy pun kena tukar dah... tak sesuai dgn usia
Quote samshik 19-4-2021 05:14 PM
Kurex replied at 19-4-2021 01:13 PM
Ni gosip ke azza?? Memang repot bodoh2 ke tak tau apa tu term gosip? Ke jizklongklong suruh korang b ...

Sile charut byk siket.. Meraban2 sgt

Lihat semua komen(65)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top