Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Babak Ellie Suriaty Cium Kaki Lelaki Cetus Kebimbangan, Kaki Siapa Tu?

18-4-2021 01:47 PM|Oleh: LilRose| Komen: 105

Telefilem Ayat Dari Langit menimbulkan kekecohan apabila babak memaparkan Ellie Suriaty menjirus air sebelum mencium kaki seorang lelaki.

Dalam pada lakonannya mendapat pujian kerana sanggup melakukan apa saja untuk menjayakan watak, namun ramai juga menyuarakan kebimbangan berhubung babak berkenaan.



Kredit foto: IG Bambam Studios

Walaupun babak berkenaan berunsur pengajaran, orang ramai tetap menyuarakan kebimbangan kerana khuatir ada pihak yang terpengaruh.




Kredit foto: IG

Menurut RotiKaya, drama arahan Rashid Sibir itu memaparkan kisah kehidupan Muiz dan isterinya yang mengajar ajaran sesat dan mahu pengikutnya mengikut telunjuk mereka.



Persoalannya, kaki siapakan yang dicium Ellie itu dan apa reaksi suaminya, Azri Iskandar? Mungkin juga itu kaki suaminya sendiri, siapa tahu kan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
3
0
0
Komen: 105
Komen

Previous : "XX Ray Bukan Filem Terbaik. Filem Terbaik Saya Belum Buat" - Humblenya Aziz M Osman

Next       : Agamawan Kesal Babak Dalam ‘Puasa 18 Di Kampong Pisang’ Ditayangkan Undang Fitnah Besar

Komen Terbaru

Quote CinnamonR 2-5-2021 03:41 AM
Hahaha..aku pun baru abes tgk...mmg lawak cite ni..ade ke panggil suami dgn panggilan akhi...

Lain-lain Komen

Quote Kurex 18-4-2021 01:58 PM
Benang dia cuma berfokus screenshot komen fb je... Alahaiiiiiiiiiiiiiiii
Quote riyadhK 18-4-2021 02:14 PM
So what bitch?
Quote chinta89 18-4-2021 02:21 PM
Euwwwww.....
Quote TerataiMelur02 18-4-2021 02:38 PM
Banyak cara lain untuk menghayati watak. Tak perlu kot sampai macam ni sekali. Jijik tau tak
Quote Minami2013 18-4-2021 02:53 PM
Kisah ayah pin ke.. kerajaan langit?
Quote Paiya 18-4-2021 03:08 PM
namanya pun pelakon....
Quote Lolalala 18-4-2021 03:11 PM
Jijik laaa. Kalau nenek ni berlakon mesti la kena over kan.
Quote mzzenma 18-4-2021 03:45 PM
Lorhh netizen ni semua tak boleh. Habis tu hadap je lah duk tengok cite cinta merepek projek bilion2 tu.

Quote blekkep 18-4-2021 03:50 PM
kaki adlin...aiols ade tgk footage yg sheols takung ayo kaki adlin pstu minum...
Quote LadyCarefree 18-4-2021 03:52 PM
chinta89 replied at 18-4-2021 01:21 PM
Euwwwww.....

Double triple quadruple segala berganda2 eeewwwww Dahlah kaki tu banyak kudis, tapak kaki hitam kotor.
Quote tokchik 18-4-2021 03:53 PM
Ini tk boleh ITU tak boleh tetapi ralit dok complaint... Drama /filem Kita tk da kualiti.
Quote Klassie 18-4-2021 04:10 PM
Xboleh blah betul scene ellie solat terkejut2 tu.. dah mcm tiktok syndrome..
Quote midori_katana 18-4-2021 04:16 PM
Kenapa akak tak nampak macam cium? Nampak cam gigit! Hahaha
Quote sarah82 18-4-2021 04:19 PM
Aku OK saja... Dia berlakon.
Quote MadameOnion 18-4-2021 04:24 PM
Pengotor pahbedah ni
Quote user.name 18-4-2021 04:34 PM
motip? dah nenek tu berlakon so? buat jah ikut tuntutan watak kekdahnyer? nanti kang netizen jugak yang menyalak lakonan kayu lah bagai?

Quote user.name 18-4-2021 04:38 PM
takat cium kaki tu apa lah sangat nek elly ni nak heran? scene nasi kangkang ni hah nenek ni rilek jah terkangkang kangkang tertonggek bontot tapi tehtapp nampak kepam jahh? takde pulak netizen gegeh nak bising jijik bagai?



Quote sleepandream 18-4-2021 04:42 PM
ok jah... tapi cite ni ada label 18+ takkk...
Quote siti_shaqila 18-4-2021 04:53 PM
user.name replied at 18-4-2021 04:38 PM
takat cium kaki tu apa lah sangat nek elly ni nak heran? scene nasi kangkang ni hah nenek ni rilek j ...

Aiyooo... Thn bila punya cerita nih...

Lihat semua komen(105)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top