Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Makin Kurus, Nadia Brian Makan Hati Lepas Bercerai?

18-4-2021 11:33 AM|Oleh: rikuren | Komen: 29


Hampir sembilan bulan tidak duduk sebumbung, akhirnya ikatan suami isteri pelakon Nadia Brian terlerai pada 2 April lalu lalu selepas Muizz Nasruddin melafazkan talak luar mahkamah dengan disaksikan dua saksi di kawasan perumahan sekitar Puchong, Selangor.


Kredit foto - Berita Harian

Keputusan dibuat berikutan mahkamah syariah lambat menetapkan tarikh perceraian, selain tidak mahu membiarkan isu ini berlarutan tanpa ada keputusan terbaik.



Katanya, bebanan yang dipikul di bahu sejak sekian lama gugur satu demi satu.



"Saya bersyukur kerana ia berakhir dan dipermudahkan. Alhamdulillah, doa ibu dan ahli keluarga melembutkan hati bekas suami. Usaha mempercepatkan urusan lafaz cerai dilakukan di luar mahkamah. Lama menunggu saya, tertekan juga.

"Jiwa pun tidak tenteram kerana menunggu pengakhiran ini. Kesakitan ditanggung terhadap benda yang tidak dilepaskan cukup perit " katanya kepada BH Online.



Kemelut berpanjangan itu turut memberi kesan pada fizikalnya apabila dia dilihat semakin kurus.

"Mungkin juga disebabkan makan hati hingga tiada selera. Tetapi, saya memang menjaga badan dengan bersenam.

Jadi, semua faktor ini mendorong saya menjadi lebih bersemangat mahu jaga badan. Lagipun, saya seorang pelakon, jadi kenalah jaga penampilan," jawabnya.

Nadia dan Muizz mendirikan rumah tangga pada 9 November 2019 dan tidak dikurniakan anak. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 29
Komen

Previous : Cef Wan Serabut Serina Difitnah Terbabit Kartel Dadah

Next       : "Pak Menteri Lanjut Umur Jadi Pisau Syukur, Rakyat Disuruh Bersyukur" - Naim Daniel

Komen Terbaru

Quote chekacheku 22-4-2021 04:23 PM
Cantik jgkla dia ni bg aku..hehe

Lain-lain Komen

Quote missyL 18-4-2021 11:41 AM
Bln puasa ckp kurus lol
Quote MsKathryn 18-4-2021 11:42 AM
Dh ganti ristenna kemut dlm seminggu 3 4 benang pasal c nadia ni... syabas beta; P
Pic close up tu nmpk bibir dia makin tebal..
Quote kaedahnya 18-4-2021 12:33 PM
semalam tengok rancangan masak apatah. dia jadi artis jemputan. macam pandai bawak diri la masak & sembang dengan hos tu semua. tapi seksi la.
Quote Knowlee 18-4-2021 01:16 PM
alahhh... dia jaga badan tu...
Quote sharlenetexas 18-4-2021 01:47 PM
Nak suruh netizen puji lawa ke?
Quote Kurex 18-4-2021 02:09 PM
Muka desa nan mundur dekat jawa tu pun nak letak nama bryan? Sama la dgn melvin kau ni. Muka tua sebelum usia, persis mbak2 clenaner pun nak letak nama barat semata nak tutup perangai pprt. Woi pompuan! Nak tutup perangai pprt bukan melalui nama la bod*h, tapi berubah menjadi manusia yg baik la lahn*t!!!!!!!
Quote gucci_advocate 18-4-2021 02:10 PM
Bentuk muka dah berubah..
Quote naina 18-4-2021 02:30 PM
Tak seksi tak sah
Quote aemon 18-4-2021 03:04 PM
gambar first tu dah mcm nk terbogel dah aku tgk
Quote nolya 18-4-2021 04:48 PM
aemon replied at 18-4-2021 03:04 PM
gambar first tu dah mcm nk terbogel dah aku tgk

Iklan..... Itulah iklan namanya, jenama the Brian.
Quote AbukRokok 18-4-2021 06:54 PM
makanla sikit walaupun SOSAGE
xnakla kurus2
Quote Afifi82 18-4-2021 11:12 PM
Ari2 ke citer pasai minah ni kena keluar..?
Quote S1nch4n 18-4-2021 11:35 PM
Afifi82 replied at 18-4-2021 11:12 PM
Ari2 ke citer pasai minah ni kena keluar..?

Baru nak cakap, bosan den asik tgk cito pasal dio je. Ke dia porumer dekat sni??
Quote lynn6664 19-4-2021 12:18 AM
Seksi benau dia ni aihh
Quote prettyuglybabe 19-4-2021 11:25 AM
untung la dapat makan hati..
jiran sebelah tu makan tulang je..
buat sup..
Quote BicaraHatiku 19-4-2021 11:28 AM
Bagi meols dia ni bukan kategori tak cantik...sekadar menarik. Sesekali pandang cam nenek.
Quote aldilla_zahraa 19-4-2021 12:03 PM
pompuan ni bayar CARI ke hari2 berita dia keluar? bukan lawa mana pun
Quote tipah89 19-4-2021 12:06 PM
boringnya la.
Quote kakakpositifker 19-4-2021 01:09 PM
selalu orang yang sexy ni orang selalu salah anggap atas pakaian. kadang2 dorg lagi better dari yang diam bertudunv litup ni

Lihat semua komen(29)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top