Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Jika Anda Pengantin Perempuannya, Apa Yang Akan Anda Lakukan?

17-4-2021 12:32 PM Komen: 50
Sebuah majlis persandingan di Indonesia menjadi tular di media sosial apabila pengantin lelakinya dirakam beraksi mesra dengan seorang tetamu wanita di atas pelamin sambil disaksikan pengantin perempuan, lapor portal berita Merdeka.com semalam.


Kredit foto: IG undercover.id

Menerusi klip video pendek dimuat naik dalam akaun Instagram @undercover.id, pengantin lelaki itu dilihat berdiri dan bergambar bersama seorang tetamu wanita. Wanita itu kemudian meletakkan tangan dan kepalanya pada bahu pengantin lelaki de-ngan penuh mesra.

Di sebelahnya, kelihatan pe-ngantin perempuan hanya duduk di atas pelamin dengan wajah sugul. Lokasi kejadian bagaimanapun tidak disebutkan.

Pemilik akaun tersebut memuat naik video itu dengan kap-syen bertulis: Jika anda pe-ngantin perempuannya, apa yang akan anda lakukan?



Rata-rata netizen berang de-ngan aksi si tetamu wanita itu yang disifatkan sebagai tidak wajar.

Saya akan minta untuk ber-cerai waktu itu juga, tulis seorang pengguna Instagram di ruangan komen.

Seorang lagi netizen menulis: Pengantin lelakinya sangat kurang ajar.

Sehingga kini video tersebut sudah ditonton sebanyak 160,000 kali dan menerima hampir 2,000 komen.


Sumber: Kosmo!

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
0
1
Komen: 50
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote kucim 18-4-2021 09:36 PM
Alaa chill sudah

Lain-lain Komen

Quote Straya 17-4-2021 12:39 PM
Eh buat apa pakai tudung. Buang aje la tudung tu buat malu Islam aje.
Quote AKAZ85 17-4-2021 01:21 PM
Eh, kemain lak ko meliang lentuk kat laki org.. Kalau kakyung tu lama kakyung tarik je tudung perempuan tu
Quote umbut 17-4-2021 01:36 PM
Indon kemain gatal merenyam... dtg sini pun merenyam.
Quote redz85 17-4-2021 01:51 PM
mungkin adik dia kot?
Quote Lagubestbest 17-4-2021 01:54 PM
ntah2 kakak dia, korang ni..
Quote dudaberhias 17-4-2021 01:58 PM
Ala yang pompuan tu masam muka bukan sebab jejan tu bermesra dengan cikki tu pun. Bermasam sebab kena kahwin paksa la tu, common kat indon sana.
Quote Dwdrum 17-4-2021 02:05 PM
Edited by Dwdrum at 17-4-2021 12:00 AM

Saudara rapat or bff circle aku tahu limit....even hugs and cheek to cheek itu normal dalam circle aku ...
Pilihan aku divorce kahwin tiada guna dapat lelaki tidak tahu jaga perasaan bini...
Quote MsKathryn 17-4-2021 02:32 PM
Kakak or adik kot..
Quote jazaa100 17-4-2021 02:36 PM
indon memang cilaker.....

dah dia tak dpt,nk bg wife tu jeles....

hati busuk & indon berpisah tiada....
Quote salmon-suki 17-4-2021 02:52 PM
Kalau jd kt ai,mmg ai ngamuk kt situ jgk..sorry lah,dah jd laki/bini org tu,pandai2 laa jaga batas..
Quote shida81 17-4-2021 02:54 PM
Agak2 la kakak adik bergambo camtu
Dowh klu ak dua2 da kn side kick
Quote ikanmasin 17-4-2021 03:08 PM
terlebih sporting ke perempuan tu yg mmg terlebih gedik.hahhaa
Quote Decaffeinated 17-4-2021 03:16 PM
melayu takde konsep 'platonic relationship' memang tak boleh hadam kalau lelaki bff dgn pompuan terus saspek nak mengesek ja. sebab tu benda2 gini jangan buat depan melayu.

tengok pengantin lelaki tu pun buat peace sign.

Quote LadyCarefree 17-4-2021 03:50 PM
Xkisah pon. Kalau tu bukan adik beradik atau saudara rapat, maybe bff dia kot. Hehe join je la sekali
Quote kerabuBiru 17-4-2021 03:59 PM
salmon-suki replied at 17-4-2021 02:52 PM
Kalau jd kt ai,mmg ai ngamuk kt situ jgk..sorry lah,dah jd laki/bini org tu,pandai2 laa jaga batas..

Eh eh ehhhh... u ni pompuan kaa... ingat jantan
Quote Supersirap 17-4-2021 04:12 PM
Mungkin makcik atau kakak dia
Quote Dwdrum 17-4-2021 04:18 PM
Decaffeinated replied at 16-4-2021 11:16 PM
melayu takde konsep 'platonic relationship' memang tak boleh hadam kalau lelaki bff dgn pompuan teru ...

Platonic relationship banyak berlaku nya  divorce specially apabila partner begin to cheat.. Trust issue... Bukan golongan melayu saja... Sama seperti open relationship yang mampu terima dan both husband and wife happy no issue... This lifestyles tidak kira bangsa...
Quote 3480 17-4-2021 04:23 PM
Klu adik beradik tdekat pon x sesuai la polok2 melentuk2 msa pengantin tgh sanding

Kot ya pon rapat dgn kak.. lekkkk.. tgu tetamu blk lu
Quote Mamidingdong 17-4-2021 04:28 PM
Gelenyer tul pompuan tu!

Lihat semua komen(50)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top