Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Beg Tangan Lagi Mahal Dari Pesawat, Boleh Simpan Barang Tak Tu?

15-4-2021 04:58 AM Komen: 34
Sebuah beg tangan jenama Louis Vuitton baru-baru ini tular kerana dilaporkan berharga lebih mahal daripada sebuah pesawat ringan, lapor portal berita Oddity Central kelmarin.



Beg tangan memiliki bentuk seperti pesawat komersial dengan corak ikonik jenama ter-kenal itu berharga AS$39,000 (RM161,226).

Ia merupakan sebahagian daripada koleksi jenama mewah tersebut pada tahun ini dan me-rupakan rekaan pereka pakaian lelaki artistik, Virgil Abloh.

Rekaan Abloh sebelum ini menjadi sasaran pengkritik-pengkritik fesyen.


Kredit foto: Dominique Charriau/WireImage for ABA

Digelar bag Keepall, tas tangan itu memiliki bentuk pesawat komersial mini, lengkap dengan ekor, sayap, empat enjin dan ukiran logo Louis Vuitton.

Foto-foto beg tangan itu telah dimuat naik beberapa bulan lalu, namun mula tular selepas seorang pengguna Twitter, Valeska membandingkan harganya dengan harga pesawat Cessna terpakai.



Pesawat tersebut dijual pada harga AS$32,300 (RM133,528) di laman jualan online, eBay.

Anda boleh membeli sebuah pesawat sebenar dengan harga yang lebih rendah, tulisnya.

Tidak dapat dipastikan sama ada beg itu hanyalah aksesori fesyen atau ia mempunyai fungsi penyimpanan barang.


Sumber: Kosmo

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 34
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Buritan 15-4-2021 04:14 PM
crossline replied at 15-4-2021 07:20 AM
Masalahnya I nampak beg tu comel lah pulak...nasib baik I tak kaya... Huhuhuhu......

Jgm riso skit lg kompany jenama lois vituan akan buat.. moorah je rm20.. koh

Lain-lain Komen

Quote laradelara 15-4-2021 05:15 AM
Huduh lah beg tu
Quote mclaren 15-4-2021 05:44 AM
Tak lawanye kat mata ai.
Quote jalfa 15-4-2021 05:52 AM
Wow..lepas ni berebut la retis berluomba lomba pakai beg ni..
Quote tikusmontok 15-4-2021 05:58 AM
Elok buat design mcm virus kobid..comel gak
Quote sukacactus 15-4-2021 06:47 AM
Buruk lah hai!
Bini atuk gelang xnak ke?
Quote any42 15-4-2021 06:53 AM
Nmpak rimas nk bwk dgn sayap tkepak gtu. Bli bt koleksi je la kot
Quote Decaffeinated 15-4-2021 07:17 AM
Dalam beg tu ada pramugari kot
Quote Simunggu 15-4-2021 07:20 AM

untuk angkat benda panjang bulat??? mcm dildo barangkali
Quote crossline 15-4-2021 07:20 AM
Masalahnya I nampak beg tu comel lah pulak...nasib baik I tak kaya... Huhuhuhu......
Quote anony-mous 15-4-2021 07:24 AM
crossline replied at 15-4-2021 07:20 AM
Masalahnya I nampak beg tu comel lah pulak...nasib baik I tak kaya... Huhuhuhu......

Haha i pon nmpk bag tu cute. Ni beg yg orka beli utk show off jah. Bkn utk guna betul2
Quote fadzyjemi 15-4-2021 07:41 AM
Xde fungsi.. end up ank orka wat mainan je
Quote royaldanish 15-4-2021 07:45 AM
boleh beli jadikan display
ikat kat depan pintu rumah
Quote dodolgemok 15-4-2021 07:52 AM
Bawak gi fashion show ok la. Kalau gi bazar remdan habis la masuk kuali mee goreng besar tu ke, xpon terkuis kat ayam panggang golek. Mmg habis lunyai dikerjakan...
Quote saviour_09 15-4-2021 08:06 AM
bagus utk ziarah di hari raya ni

ngam2 muat lemang sebatang

takde la bungkus dgn surat kabor je bg tuan rumah
Quote mdhelmi 15-4-2021 08:52 AM
terbayang belon kapal terbang anak aku harga RM2.10
Quote Boomibulat 15-4-2021 08:55 AM
Pesawat ape yg harga lg murah dari beg tersebut..?
Quote Carcosa 15-4-2021 09:06 AM
Huduh nya
Quote cikatilia 15-4-2021 09:13 AM
sia2 sbb buruks namatey
Quote ctaz 15-4-2021 09:15 AM
banggang nyer design

Lihat semua komen(34)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top