Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Fokus Lihat artikel

Bila Pakcik Makcik Jaga Anak Buah, Terus Jadi Gila!

14-4-2021 08:45 AM Komen: 10
Bagi anda yang mempunyai anak saudara, sudah pasti menjaga mereka merupakan salah satu cabaran bukan?

Lebih-lebih lagi kalau dapat anak buah yang nakal dan selalu menduga kesabaran kita semasa menjaga mereka, mesti kita pun rasa fed up.. Boleh 'naik hantu' dibuatnya!

Tetapi, anggaplah itu sebagai momen anda dengan anak buah kerana apabila mereka sudah besar nanti kita pasti akan merindui perangai nakal mereka.


Kredit foto: TikTok

Sama seperti video yang tular di TikTok baru-baru ini apabila seorang lelaki merakam perangai anak buahnya yang nakal dan suka menjerit mencuri perhatian ramai.

Menerusi video dimuat naiknya, @pakcikkimy merakam situasi dihadapinya ketika menjaga anak buahnya, Rayyan.

"Pak cik dan mak cik be like, terus jadi gila," katanya yang turut berlawan jerit.



Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat mereka berdua dan ada juga yang berkongsi pengalaman sama ketika menjaga anak buah yang nakal seperti Rayyan.


Sumber: SAYS

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 10
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Carcosa 15-4-2021 09:20 AM
Muka pakcik dia tu mcm ada something wrong

Lain-lain Komen

Quote Kurex 14-4-2021 08:52 AM
Ohhhh begitu
Quote nazzse 14-4-2021 09:07 AM
Tengok author, hurmmm patutlah sampah
Quote rospinki 14-4-2021 09:12 AM
Rayyan Danish raufal zikri arique saddak rersedak
Nama budak2 nakal
Quote Artemesiaa 14-4-2021 10:21 AM
Jenis yang tak pandai handle budak2 pasti jadi macam tu
Quote prettyuglybabe 14-4-2021 10:43 AM
hadap la kau budak tu mengada sampai ke besar..
Quote skinsandstars 14-4-2021 11:00 AM
haha pakcik dia yang annoying, memanglah budak tu naik angin.
Quote Adrif 14-4-2021 12:51 PM
berapa umo budak tu? 3-4 tahun?

anak buah aku baru cecah 2 tahun, kitorang pakcik makcik jugak gilir2 jaga.

tapi dia behave. paling over pun, menyanyi lagu Didi kuat-kuat
Quote tipah89 14-4-2021 01:38 PM
aku syak budak tu terlalu annoy dgn mak pak dia.
Quote saviour_09 14-4-2021 01:50 PM
mengada2 much

boleh je ajar budak tu jangan terjerit2 terkinja2

but again, mengada2 much kheeennn
Quote Carcosa 15-4-2021 09:20 AM
Muka pakcik dia tu mcm ada something wrong

Lihat semua komen(10)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top