Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Ramai Nak Remy Ishak Dan Ezza Kahwin

13-4-2021 11:56 AM| Komen: 64

"Kahwin! Kahwin! Kahwin! Kahwin!"

Itu jeritan rakan-rakan kepada pelakon, Remy Ishak dan Ezza Yusof dalam video yang dimuat naik bekas tunangnya itu di Instagram.


Foto: IG

Dalam video berdurasi 2 minit 15 saat itu, Ezza membawa kek dan membuat kejutan kepada Remy pada satu majlis perkahwinan.

"Susah tau nak buat kejutan untuk Remy ni. Bepeluh!" tulisnya dalam hantaran itu.



Dalam video itu juga, Remy diraikan dengan nyanyian lagu hari jadi daripada rakan lain yang berada pada majlis itu.

Hubungan cinta Remy dan Ezza dikatakan kini bertaut semula selepas memutuskan pertunangan mereka pada Februari 2019.

Dalam laporan Harian Metro sebelum ini, Remy enggan mengulas lanjut ketika ditanya mengenai perkahwinan dan hubungannya dengan Ezza.

"Saya tak mahu memberikan sebarang kenyataan berkaitan perkahwinan. Bukan apa. Saya perlu menghormati pihak sana dan kalau boleh, saya tak mahu menyinggung mana-mana pihak sekaligus akan menimbulkan salah faham.

"Apa yang boleh saya katakan, kalau ada jodoh, saya mohon doa daripada semua," katanya. -CARI

Sumber: Harian Metro

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 64
Komen

Previous : Lima Tahun Hidup Siti Fazurina Kosong Tanpa Restu Ibu Bapa

Next       : Alvin Chong Bangun Sahur, Cuba Berpuasa

Komen Terbaru

Quote adlynnz 15-4-2021 05:42 AM
Kalau tengok IG this lady, Remy also surprised her on her birthday. Post birthday dia pun says something like "best year for me" macam gitu...

Lain-lain Komen

Quote Nana_Man 13-4-2021 12:09 PM
#remyza #remyza
Quote AshkieLa 13-4-2021 12:14 PM
Edited by AshkieLa at 13-4-2021 12:17 PM

baju kain satin...
nampak perut di situ..
Quote Ritacomels 13-4-2021 12:19 PM
Nana_Man replied at 13-4-2021 12:09 PM
#remyza #remyza

Hamboiiii!!!
Quote enot_sibudak 13-4-2021 12:23 PM
mc tu kak v kan... hensem ja dia...
Quote Lylyna 13-4-2021 12:29 PM
Semoga dijodohkan
Quote nazzse 13-4-2021 12:34 PM
Majlis bila ni? SOP kelaut kalau baru buat
Quote Pak.dolla 13-4-2021 12:36 PM
Kepam sekepam kepamnya hehe
Quote mesmerize 13-4-2021 12:37 PM
kalau ai jadi Ezra tu ai taknak dah kat wemy.. yela ko dah pernah tinggalkan aku pastu bila ko pulak ditinggalkan, baru nak kat aku balik.. nampak sangat kita ni 2d choice je.. bole jalan
Quote little_sis 13-4-2021 12:41 PM
Ye.. moga ada jodoh buat ezza yg setia tunggu remy.. entah le kan.. moga x disia2kan
Quote adeqbun 13-4-2021 12:44 PM
mesmerize replied at 13-4-2021 12:37 PM
kalau ai jadi Ezra tu ai taknak dah kat wemy.. yela ko dah pernah tinggalkan aku pastu bila ko pulak ...

pastu ezza lak yg suprisekan die..
Quote Pak.dolla 13-4-2021 12:44 PM
mesmerize replied at 13-4-2021 12:37 PM
kalau ai jadi Ezra tu ai taknak dah kat wemy.. yela ko dah pernah tinggalkan aku pastu bila ko pulak ...

Yg lelaki ni masih perasan dia paling hot digilai ramai kots
Quote ainonymous 13-4-2021 12:49 PM
setia betul ezzarl ni. kalau aku bolayannn haha
Quote hazzy0304 13-4-2021 12:52 PM
sanggup kau tunggu si bam remy ni erkk ezza ...

xpe lah, kalau dh jodoh,, saya doakan yang baik2 aje utk uols ..
Quote AshkieLa 13-4-2021 01:04 PM
adeqbun replied at 13-4-2021 12:44 PM
pastu ezza lak yg suprisekan die..

ntahnya.. takde effort langsung nak tatang ezza tu... balik2 dia jugak nak ditatang..
terlalu obvious yg girl terhegeh di situ kalaupun sekadar kawan...

Quote namieamuro 13-4-2021 01:16 PM
nak kawen sbb ramai yg desak ke atau kemahuan sendiri? baik ler membujang je remi kalau end up jadi lain. kalau nk sgt kawen,tayah org suruh, dh tentu laju je masuk minang terus menikah.
Quote pinksarah 13-4-2021 01:29 PM
anak dara lg ke ezzarl tu?

kenapa penampakan perut buncit ketara sgt?

aduh..

baju mcm gini pakai spanx pon elok kemas je nanti body tu
Quote tipah89 13-4-2021 01:37 PM
hati kental betul ezza ni eh, penah kena dump pun gegehhhhh nk menyeprise ex.
Quote kiah_mai_pulak 13-4-2021 01:38 PM
Nana_Man replied at 13-4-2021 12:09 PM
#remyza #remyza

remyza aznan ke?
Quote Meiizu 13-4-2021 01:40 PM
Camna ehhh bole nak balik.dgn buat surprise bagai..tak berdarah ke hati tu

Lihat semua komen(64)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top