Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Pengantin Cium Tangan Suami Sebelum Pecahkan Bata Di Majlis Kahwin

12-4-2021 01:02 PM Komen: 21
Aksi seorang pengantin perempuan memecahkan blok bata semasa majlis resepsi di Madiun Jaya, Jawa Timur menjadi tular dalam media sosial.

Lapor Tribunnews, aksi pengantin perempuan yang berpakaian pencak silat itu dirakamkan menerusi satu video kemudiannya dimuat naik dalam aplikasi TikTok.

Dalam video itu, dilihat pengantin perempuan mencium tangan suaminya sebelum dia memecahkan bata berkenaan.


Pengantin perempuan yang dikenali sebagai Fitri memecahkan bata semasa majlis resepsinya tular dalam media sosial. 

Aksinya mendapat sorakan dan tepukan gemuruh dari para tetamu yang hadir dalam majlis resepsinya.

Pasangan pengantin tersebut dilaporkan merupakan ahli kumpulan silat di Madiun.

Menurut ahli keluarga pengantin, aksi itu dilakukan bagi menghiburkan para tetamu yang hadir.


Sumber: Utusan

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 20
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Supersirap 14-4-2021 10:01 AM
Ini isteri jangan dibuat main-main ya, silap-silap boleh patah tulang jika membuat sesuatu yang bodoh terhadap isteri tersebut

Lain-lain Komen

Quote jazaa100 12-4-2021 01:11 PM
Tu amaran pd suami.....

jgn main.main....nanti palo mu pecoh mace gini.....


Quote eyansss 12-4-2021 01:28 PM
jazaa100 replied at 12-4-2021 01:11 PM
Tu amaran pd suami.....

jgn main.main....nanti palo mu pecoh mace gini.....

hahahahahahaha...  tergelak besau den...
Quote Artemesiaa 12-4-2021 01:32 PM
Amaran untuk yang cuba caras laki dia mau patah tengkoknya macam bata tu nanti
Quote hazzy0304 12-4-2021 01:38 PM
ok .. yang ini #sisterhibur ...
Quote MoonRise 12-4-2021 01:48 PM
amaran untuk bakal penyondol dan disondol
Quote CiliPadiSedap 12-4-2021 02:11 PM
hahaha ni mesti kaum kerabat nobito rambut  astro boy.  
Quote makneng 12-4-2021 02:15 PM
Awas ya loh.. Jgn berani2 selingkuh di belakang gue...
Quote ikanmasin 12-4-2021 02:19 PM
tu dia.acara pesanan maut.hahahaa
Quote ais_kosong 12-4-2021 02:54 PM
So si suami jangan berani2 nak curang
Quote batmana 12-4-2021 02:54 PM
tu bata ringan. tgk warna dh tau

bdk2 buat pun pecah

cube bata konkrit plak..
Quote husna_amal 12-4-2021 03:15 PM
Suami tak berani nak buat perangai lepas ni.
Quote Mamidingdong 12-4-2021 03:32 PM
Laki mesti tak berani nak selingkuh ni, amaran kepada vavi penyondol juga ni
Quote salmon-suki 12-4-2021 04:04 PM
Fitri perempuan betul atau golongan sajat nih?
Quote haifawehbe 12-4-2021 04:07 PM
good luck la suaminya
Quote notM 13-4-2021 03:49 AM
CiliPadiSedap replied at 12-4-2021 02:11 PM
hahaha ni mesti kaum kerabat nobito rambut  astro boy.

Jawa Dan Bugis make up sama je...YG pelik tu make up Melayu macam aci2 jual kangkung
Quote CiliPadiSedap 13-4-2021 04:59 AM
notM replied at 13-4-2021 03:49 AM
Jawa Dan Bugis make up sama je...YG pelik tu make up Melayu macam aci2 jual kangkung

salin kulit banyak kali tetap kaka boleh hidu perangai tetap sama bugis nobito rambut astro boy. aka racist tak malu hina melayu
Quote notM 13-4-2021 05:10 AM
CiliPadiSedap replied at 13-4-2021 04:59 AM
salin kulit banyak kali tetap kaka boleh hidu perangai tetap sama bugis nobito rambut astro  ...

Buat apa nak malu kalau memang patut dilaknat
Quote notM 13-4-2021 05:10 AM
CiliPadiSedap replied at 13-4-2021 04:59 AM
salin kulit banyak kali tetap kaka boleh hidu perangai tetap sama bugis nobito rambut astro  ...

Buat apa nak malu kalau memang patut dilaknat
Quote b_n_c 13-4-2021 06:01 AM
ada siape2 yg berani tak try ke tu? ayoh, masukkk

Lihat semua komen(21)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top